Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.318
- |
- čitano: 3.878.898
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pratim sezonu u nadi da će Ferrari dobiti Mercedes i Mclaren. To je liga koju pratim.
Ovo je gotovo a nije ni pocelo
Kako to misliš?
Ako je sve ovo što su svi nabrojali istina, sigurno gledam još par utrka.
Norris je navodno imao najbolja vremena u 2. i 3. sektoru, ako je Ferrari odvozio ovako sa šrot kočnicamam, Mercedes ako je zakuhao i ako ova farsa sa Hornerom napravi neku štetu... moglo bi biti dobro. Možda će RB morati ipak potegnuti do kraja godine development i možda se ostali još dokažu... Dok god ima updateova, ima i interesa/nade.
Norris je navodno imao najbolja vremena u 2. i 3. sektoru, ako je Ferrari odvozio ovako sa šrot kočnicamam, Mercedes ako je zakuhao i ako ova farsa sa Hornerom napravi neku štetu... moglo bi biti dobro. Možda će RB morati ipak potegnuti do kraja godine development i možda se ostali još dokažu... Dok god ima updateova, ima i interesa/nade.
svjesni su toga i oni, zato i izmisljaju stvari. realnost je ono sta smo vidjeli u subotu. RB bi i sa 3 kotaca dosao do 1-2, max se nije ni oznojio. Do 2026 nam je suđeno ovo gledat, a onda se nadat da ce bit malo zanimljivije
Lako za Verstappenovu dominaciju, wheel to wheel akcije nema ni u tragovima. Jedina dva poteza koja bi digla puls malo iznad mirovanja je napravio Sainz, a ostatak je samo il DRS il se netko prekočio u zavoju prije neg je ovaj iza i stigao napast.
Jad i bijeda.
Uzeo sam mjesec dana F1TV Access, očekujući da ću moći gledati utrku bar drugo jutro. Vraga, tek 24 sata nakon utrke mi se otključao Race in 30, utrka ne, a kad se utrka otključava tko zna - navodno ovisi o zemlji iz koje gledaš.
Zašto bi itko to plaćao? Srećom pa su mi uštedjeli vrijeme,na kraju sam i ovih 30 minuta pogledao u 5.
Jel netko gledao 1812km Qatara? Na žalost isto samo highlightse gledao al činilo se napeto.
Kako to misliš?
Hahah pa pricamo o tome da ce on preuredit svlacionicu, a lik dode i prvi intervju koji da se fokusira na diversity tima. Smijurija.
Plus radi se o timu starom 100 godina iz najbljelijeg dijela Italije. Raznolikost im je zadnji problem kojeg bi netko ovakvog kalibra trebao spominjat u prvom planu.
Moja projekcija je da je do Miamija sezona relativno gotova ako Ferrari ne uzme 2-3 utrke.
RB takoder po svemu sudeci ni ne vozi PU na 100%. Smijesno. Plus jos jedna sezona ovoga.
Jedini problem za RB su game of thrones, jer treba vidjeti kada i kako će se to riješiti.
Sezona za Ferrari nikad nije gotova ako se misle boriti za drugo mjesto.
a užas, max će izdominirati više nego prošle godine
a užas, max će izdominirati više nego prošle godine
Perez rame uz rame Leclercu samo znaci da im PU ima puno prostora za dominaciju
Ali uglavnom da, repriza prosle godine

Ti jesi? Ako jesi zasto sad ne kukas na dominaciju maxa?
koga briga za maxa,nit primjecujem kukanje, niti ga dozivljavam... sainza nema ovu utrku? steta
Borba za drugo mjesto je puno bolja i zanimljivija od Max-a.
ak je on imao sekundu onda Max ima 3
Interesantna poruka od osobe koja i dan danas zajeca na spomen Hamiltona. Treba li spominjati stotine tvojih uplakanih postova svake sezone u kojoj je hamilton dominirao, sve suza suzu goni.
Bolid Ferrarija odličan. Šteta što nije bilo Sainz-a, bilo bi to 3 i 4 lagano. Bravo Bearman, 18 godina ima i tako zrelo odvezao, plus vozač dana.
RB će vjerojatno izdominirati prvi dio sezone (sudeći po Perezu), mada ohrabruje fast lap LEC-a, a i prve dvije utrke su nekarakteristične... nada umire zadnja... iz sezone u sezonu... jbg
RB će vjerojatno izdominirati prvi dio sezone (sudeći po Perezu), mada ohrabruje fast lap LEC-a, a i prve dvije utrke su nekarakteristične... nada umire zadnja... iz sezone u sezonu... jbg
zašto misliš da neće i drugi 😅
ne mislim... nadam se. Ovisi koliko će i hoće li uspjeti unaprijediti koncept... jer ostali hoće - mjesta dokazano ima. Sad je pitanje koliko je mjesta za RB koncept... mada ne sumnjam u AN... ali velim... nadam se.

Nema te šta ohrabrivati fastest lap kada je i sam LEC rekao da mu se posrećilo da je dobio DRS u posljednjm krugu od bolida koji je zaostajao za cijeli krug tako da bez toga ne bi bilo ni od toga ništa.
Sve teže mi je zavoljeti LEC. Nije imao svoju VerCrashen fazu i pazi na Ferrari kao da je njegovom lovom kupljen.
Bojim se da će mu s prgavim Hamiltonom (ak će Hamilton biti blizu u kvalifikacijama), biti teško.
ja bi rekao da je vise do toga da i on sam zna kako nema smisla biti prgav kad ce ga ionako obici na pravcu...
protiv Pereza se postavio bas skolski, ali vise od tog prvog kruga auto realno nije imao.
tako je kako je, nije RB tolko pogodio sa dizajnom kolko su ostali zakazali....
bit ce zanimljiva borba za drugo/trece mjesto u konstruktorima. vec jaaaaaaako dugo grid nije bio ovako sabijen (izuzev RB)
McLaren (Piastri) izgleda zbilja odlično u FP2.
Soft gume su izgleda ko Hubba Bubba - za ništa.
Williams samo s jednim bolidom. Albon dobio Loganov bolid (a Logan plaća)... interesantno.