prve godine 50%, druge godine 25%, trece godine 20% - predivno
pored kvalitetnih streamova - eaststream - nema smisla placat, naravno za onoga koji jedva stigne pogledati pola trka u sezoni, a kamo li ostale emisije, kvale itd
prve godine 50%, druge godine 25%, trece godine 20% - predivno
pored kvalitetnih streamova - eaststream - nema smisla placat, naravno za onoga koji jedva stigne pogledati pola trka u sezoni, a kamo li ostale emisije, kvale itd
.... krivo
Srpski voditelji za F1 su legende a Hrvatski za MotoGP. Svaki put zaboravim da prebacim na srpske voditelje kada je F1 u pitanju pa onda u sred nekog boljeg dešavanja - oni komentarišu kao da je nogomet i lopta negdje na sredini terenea.
Jest da bi volio zadnju utrku F1 u Abu Dhabiu imati sa HR komentatorima snimljenu na računalu, pa ako netko ima istu neka mi javi putem pp. Častim pivom i ćevapima.
Mercedes novi sidepod dizajn
No izgledaju jako lose na stazi, auto skakuce skoro najvise do sada sto sam vidio, nevjerovatno.
Ja isto imam Eon Tv. Za 49kn mjesečno dobijem F1, MotoGP i Premier ligu. Super deal.
Ja isto imam Eon Tv. Za 49kn mjesečno dobijem F1, MotoGP i Premier ligu. Super deal.
Što nije više F1 i MotoGP live na SK HD kanalu koji je u onom modelu od 89kn?
Jel se moze samo eon tv uzet i gledati npr na laptopu ili smart tv-u?
Ba kojem kanalu u ovom osnovnom paketu prenose f1?
Btw drive to survive je vani
Hvala
Znaci ovo je bez ugovorne za 50kn? Moze vise uredjaja odjednom?
Što nije više F1 i MotoGP live na SK HD kanalu koji je u onom modelu od 89kn?
SK HD je aktivan i u osnovnom paketu. Sada sam provjerio. A MotoGP je prošli vikend bio na trojci ako se ne varam.
Hvala
Znaci ovo je bez ugovorne za 50kn? Moze vise uredjaja odjednom?
Šime jel tako teško guglati?
da li se meni cini da nema vise stranice eaststream.io nego streameasts.com? jel to isto? itko isao to istrazivati?
na cemu gledati prijenos, osim tamo i osim f1.tv? odbijam placati uslugu koja je prosjecna, u najboljem slucaju - imao jednu godinu i bolji je prijenos bio na eaststreamu...dzabe im sve sta su vracali pare, uostalom kako stoji, opet necu 40-50% utrka stic pogledat, pa uzalud bacen novac, tako da mi ne nudite f1.tv nego besplatne pouzdane HD streamove
da li se meni cini da nema vise stranice eaststream.io nego streameasts.com? jel to isto? itko isao to istrazivati?
na cemu gledati prijenos, osim tamo i osim f1.tv? odbijam placati uslugu koja je prosjecna, u najboljem slucaju - imao jednu godinu i bolji je prijenos bio na eaststreamu...dzabe im sve sta su vracali pare, uostalom kako stoji, opet necu 40-50% utrka stic pogledat, pa uzalud bacen novac, tako da mi ne nudite f1.tv nego besplatne pouzdane HD streamove
Meni pise da je to samo za premium clanove i da se placa (prijenos testiranja), link ostao isti ili slican.
Odgledao testiranje malo opet. Ferrari i Mercedes izgledaju uzasno po pitanju "porpoisea", stvarno ne znam da bi prosjecna osoba na ravnici izdrzala par minuta.
Williams dobio dodatno vrijeme za testiranje nakon incidenta jucer, bog zna zasto...
Haas takoder zbog spletke sa avionom, a vjerovatno i novog vozaca.
Alpine muce problemi s motorom, barem se cini to njihov najveci problem.
Vettel uzasno nezainteresirano izgleda, a ono najgore ni Aston ne izgleda nesto vece poboljsanje od prosle godine.
RBR izgleda ima najmanji porpoising ovako na prvo oko.
A od svih najgore, McLaren. Bez Ricciarda, problemi sa kocnicama i ostali mehanicki problemi, stvarno ne izgleda dobro za njih.
Drive to survive... toliko pro britanski uradak da sam se smijao. Mercedes i Hamilton sveci :-D
Drive to survive... toliko pro britanski uradak da sam se smijao. Mercedes i Hamilton sveci :-D
Ko prati F1 vec od prve seztone vidi da je to serija za amere. Drama gdje je ima i nema....Potenciranje nekakvih konflikta gdje ih nema. Odgledao ali nimalo impresioniran....
A sto se tice Yuki pratite malo Gaslya sta prica o njemu ...
Meni je bio vrhunac kada je Buxton za Hamiltona rekao nešto u smislu: "na gridu nećete naći korektnijeg vozača od Hamiltona". Umro sam od smijeha na to.
Pogledao sam cijelu zadnju sezonu DTS-a i dosta mi je. Zasitio sam se takvog formata. Pravi se drama gdje je nema i tako. U početku je bilo zabavno, sada više ni to. Ali za nekoga tko ulazi u F1 može biti zanimljivo, ali i dezinformirajuće.
tako je, a Norris je iz Francuske
Evo sad vam je F1TV Pro na 20% popusta do 13.03., sa 64,99€ na 51,99€, šta ispadne cca 400kn.
Ako nekome treba, imam account za do kraja sezone za puno manje od ovoga.
Vettel pozitivan na COVID i umjesto njega vozi Hulkenberg. Tko bi rekao da će se on i Magnussen opet utrkivati
Evo sad vam je F1TV Pro na 20% popusta do 13.03., sa 64,99€ na 51,99€, šta ispadne cca 400kn.
Ako nekome treba, imam account za do kraja sezone za puno manje od ovoga.
Para?
ja zaboravio da eaststreams su vec odavno out, da sam prosle godine gledao na sportsurge, eto cisto ako je nekome isto promaklo
Ja plaćam 55 eur Sky. Gledam ga samo kada je F1 ili neka dobra LP utakmica. Isplati se tih para. 4K HDR milina za oči.
Ja plaćam 55 eur Sky. Gledam ga samo kada je F1 ili neka dobra LP utakmica. Isplati se tih para. 4K HDR milina za oči.
Mjesecno ili godisnje?