GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.873
|
čitano: 1.149.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Lijep gol... {#}

16 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

Neznaš kaj je bolje, asistencija Kovačića ili gol Halilovića{#}

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Evo ako netko hoće gledat tekmu...

http://sportska-tv.eur.hr/wordpress2/maxtv-prva-hnl/

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

hehe, napeta rasprava na ulicama Porta. Neviđena taktika se sprema.

link

Inače Vida je ozljedio gležanj i upitan je njegov nastup.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 15:47 (fighterZu).
17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Umalo Sammir.... fin udarac, premda je mogao dodat.... 

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Aaaa joj, gledam gledam loptu i mislim si 100% gol.... jbg. šteta.

17 godina
neaktivan
vgetik kaže...

ja sam počeo slavit čim ju je udario.. kad ono ništa... {#}

13 godina
Balvan8 kaže...
vgetik kaže...

ja sam počeo slavit čim ju je udario.. kad ono ništa... {#}

Stavio sam da Porto dobiva i poluvrijeme i kraj, nadam se da neće bit iznenađenja{#}.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ah moj beqiraju, tromije stvorenje od tebe dugo nisam vidio. Kretat se sa loptum neznaš, jedino se zagradit i primit znaš, a šta će ti to kada ne znaš pucat, jedino da tebe netko napuca pa da služiš kao pomična stativa....

17 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb
Ovo je već za izluditi... Čudo jedno kako neće ni jedna u gol... :((( Onaj Sammirov udarac djelovao je savršeno i po svim zakonima fizike morala se odbiti od stative u gol, ali ne... :((
...
14 godina
Miro kaže...
Ovo je već za izluditi... Čudo jedno kako neće ni jedna u gol... :((( Onaj Sammirov udarac djelovao je savršeno i po svim zakonima fizike morala se odbiti od stative u gol, ali ne... :((

onda je Sammir je stvorio jedan novi zakon fizike! {#}

DM
17 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Tja, na kraju otužnjak... bilo je lijepih prilika, bilo je dobrih proigravanja Beqiraja, ali realna limitiranost naših napadača došla je do punog izražaja...

Što je tu je - ostaje samo nada da se nešto iskemija u zadnjem kolu, kako ne bi ostala gorčina kao nakon prošle sezone.

...
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Badava mi imali neznam kakvu igru kad nema ni jednog centarfora koji ce gola zabit , jbt treba potjerat cijelu navalu dinama kao što su se rješili Tonela i ekipe , dovest Kramarica, eventualno ostavit copa za hnl (uz nadu da ce napredovat još , bar puca , doduse accuracy = 0) . I nek igraju mladi igraci , Šimunic nek igra dok ne završi karijeru (vjerujem uskoro) , Vida daje sve od sebe , Kelavu isto zamjenit ako je ikako moguce ,i trenera naravno . Najviše od svih se divim Rukavini kako taj covjek uđe u ovom dijelu sezone u lošu formu , to je meni enigma , a bar se brzinom za razliku od ostatka napada može dovesti u kakvu takvu priliku , naravno i on je za izgon. Uglavnom uz ove promjene to bi bila i više nego perspektivna momcad , uz uvjet da nebude  trgovine mladih igraca (opet dolazimo do toga , a svi znamo da je trgovina igracima primarna  funkcija kluba ). Dakle , bolja buducnost je moguca , ali bojim se nerealna , eventualno da se arapi upetljaju u igru .

15 godina
protjeran
Bubabug kaže...

, uz uvjet da nebude  trgovine mladih igraca (opet dolazimo do toga , a svi znamo da je trgovina igracima primarna  funkcija kluba ). Dakle , bolja buducnost je moguca , ali bojim se nerealna , eventualno da se arapi upetljaju u igru .

Kad si vec to spomenuo - Halilovic odlazi:

http://www.index.hr/sport/clanak/cityjeva-delegacija-stize-u-zagreb-po-halilovica-novi-modric-odlazi-iz-dinama-za-75-milijuna-eura/648140.aspx

...jos kad bi cim prije tim bolje - Sammir i Stimac odprdili iz repke - dosao neki trener s mozgom i uzeo klince poput malog Halilovica za koju godinu bili bi najjaca repka u Europi.

bos - bosi - najebosi
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jel ima kakav link za live stream Dinamo - Zagreb?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ponovno blijedno izdanje Dinama. Malo prije su Zagrebu poništili čisti gol za 2:0. 

EDIT: Ovaj Čačić je ili zaboravio da može mijenjati 3 igrača po utakmici ili je zaboravio staviti igrače na klupu. Ne vidim neko drugo logično objašnjenje.

EDIT2. Ovaj komentator mi je baš ulijepšao dan. Em ne znam da jel i jer nije sinonim, em je toliko zbunjen da više ni sam ne zna što priča.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 20:21 (Hexfire).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

E Dinamo, Dinamo... Nisu vam ni suci danas bili dovoljni. Sramota... pljuc. {#}

Da li sada ocekivam komentare tipa, neuka budalo ili nesto novo?{#}

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Možda Ciro i nije neki vrhunski trener , da je , bili bi prvaci 1998 (kad nije falilo motivacije , a imali smo vrhunsku momcad), ali je vrhunski motivator i dobar trener , covjek s autoritetom .A bez autoriteta ni jedan trener nema što tražiti u bilo kojem klubu , a posebno ne u profesionalnom klubu kakav je Dinamo.  Na zalost pravog trenera Dinamo nema vec jako dugo  , o igri nemoramo ni pricati. Cacica sam imao priliku slušati uzivo , dobar je on covjek , voli svoju zemlju... , zato ga doduše Mamic i drži tolko dugo , ali to nije dovoljno da bude trener Dinama . Nez što se ceka tolko dugo ,možda je razlog što je  Mamic  obeco megamomcad na zimu , pa možda je ona mogucnost s Arapima otvorena  ili nešto slicno :P  , pošto nema pameti da se sami dovedemo u red , samo nas financijska injekcija može spasiti i omoguciti da se klub razvija sa mladim kadrom igraca koji imamo , a ne da stagnira vec godinama , jer sve što valja odlazi u bolji život u Europu . (Ali bojim se da o Arapima možemo nažalost samo sanjati ) .

Cirin trening u Zagrebu {#} 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K-BLSdFqjNw

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

lagana 1 jedinica na Zagreb :)

Što ga više lome-to ga više volim!
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

suđenje je za državno odvjetništvo.jbtee više je sudca pogodio poraz,nego igrače.{#}

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

.{#}

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

To je to dečki, spremite se za kontrolirani nogomet. {#}

14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

psihoo{#}{#}

bit će i službeno predstavljanje lika i djela KJ{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 20:59 (hitmanovich).
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Kad vidim ovu s Murinjom uvjek se opalim smijat

0_o
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Treća sreća{#}

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kakav cirkus majko mila {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

{#} Vrištim

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 21:10 (Bubabug).
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Opet štakor dolazi na trenersku poziciju. Da je pametan, Čiru bi doveo i on bi im milu mamu yebo i napokon bi igrali ko normalni. Sad ćemo opet igrat Jurčićev poznati romb :D

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan

ahahha omg kakav je ovaj dinamo postao sramota bolje da ja budem trener nek me placa 500 kn  napravio bi bolje od jurcica sigurno mozete se smijat al to je istina.. mislim svako bi skoro bio bolji odnjega.a nist sad ce bar neko drugi osvojit ligu, a dinamo vise nezelim u ligi prvaka jer je stvarno sramota  nakon ove sezone vise nezelim i siguran sam da bi drugi klubovi nasi bili bolji u ligi prvaka ,dajem zivot ako nisam upravu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice