GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.873
|
čitano: 1.150.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Iskreno sve ove 3 ekipe nisu ništa bolje od Dinama. Uopće nisam impresioniran njima. Dinamo je svoje golove primio dosta naivno. Igra je sasvim solidna ali fali nam to nešto. Imam osjećaj da kad god krenemo u napad da nam fali jedan igrač. Bočni igrači(Vrsaljko, Pivarić) i Ibanez danas katastrofa i u napadu i u obrani i to je bio glavni razlog danasnjeg poraza. Simunic i Puljic u obrani su ih morali dobrano pokrivat, a sto se tiče napada stalno kad dobiju loptu umjesto da iskoriste svoju poziciju oni se nešto vrte okolo. Fali im hrabrosti ili kako bi Vaha rekao drskosti. Ne treba se bojat lopte. Nažalost kod Dinama je to vdljivo u svakoj europskoj utakmici. Trebali bi se napokon osloboditi i igrati sa srcem. Ali naravno bez navijača je to teško i treba i njih razumjeti. Može se zasigruno puno bolje, tu je prisutan puno veći potencijal. Utakmica je imala i neke dobre strane tako da ne treba biti razočaran.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 0:06 (fighterZu).
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

sve je oko dinama loše.baš ono jadna atmosfera,igra,izjave igrača,trenera,direktora kluba prije tekme,....da se čovjek zbljuje.

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zbljujem se ja po tebi i tvom komentaru . Dinamo je ako neki to ne shvacaju ulaskom u skupinu lige prvaka ostario svoj cilj za ovu sezonu , sad se samo radi na zaradi i "reklamiranju" igraca za prodaju . Moglo se to malo pametnije odraditi , npr. jeftinijim ulaznicama , al pošto ljudi koji su zaduženi za to ocito nisu kompetentni za svoj posao ispalo je ovako kako je.  Moramo bit realni s obzirom na to što imamo i ukoliko neko voli nogomet pronaci ce zadoviljstvo i u Dinamu ovakvom kakav je .

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Najbolje da za posljednju utakmicu sa Dinamom utakmice bude free.

16 godina
neaktivan
Re: GNK Dinamo Zagreb
fighterZu kaže...

Iskreno sve ove 3 ekipe nisu ništa bolje od Dinama.

lol

15 godina
Praetorian1 kaže...
fighterZu kaže...

Iskreno sve ove 3 ekipe nisu ništa bolje od Dinama.

lol

Dobro možda sam preuveličao, zapravo pogrešno sam se izrazio, moja greška(zaslužujem palac dolje). Ali da smo imali više koncentracije i hrabrosti mislim da bi im parirali, ali tu je uključeno i to kako ni psg ni porto ni kijev nisu igrali na svojoj najboljoj razini (protiv Dinama) s obzirom na samu kvalitetu. I to smo trebali iskoristiti. Da je Dinamo imao drugačiji pristup igri, a tu svakako krivim Čačića, mislim da bi utakmice bile puno neizvjesnije.

Žalosno je što neki gledaju samo na loše stvari. Ljudi imaju jako loš pogled na Dinamo jer gledaju ove nastupe samo iz jedne perspektive što je pogrešno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 14:57 (fighterZu).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Igrali su koliko im je trebalo. Jednostavno fali samopouzdanje, malo sreće i poticaj s tribina. U globalu je ovo prilično limitirana momčad u europskim okvirima, teško je kriviti trenera. Po meni je potez jučer s Puljičem bio za svaku pohvalu. Em je skoro sve riješio u obrani, em je par puta opasno krenuo naprijed.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Interesantan je podatak da je Čačič 42.put izveo različitu momčad, stalno neke izmjene. Svaki puta me iznenadi sa sastavom, stvarno neobičan lik.

Uostalom ono što sam još primjetio je jako loša duel igra, tu gubimo jako puno lopti posebice u napadu. Pod hitno se tu nešto mora poduzeti. Čini mi se da Čačić ima loš sistem treniranja koji rezultira lošim reakcijama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 15:04 (fighterZu).
17 godina

mazohizam=gnk dinamo {#}

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 16:53 (Wolf88).
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ove sezone Dinamo uopče nije loš u Ligi prvaka, ono što ga je pokopalo je prošla sezona i tadađnji porazi. Treba puknut cijenu karata po 50kn i ljudi bi došli gledati PSG i ostale klubove, a po ovim cijenama nitko neželi na tribine. Igra Dinama nije loša i dobro se drži protiv puno jačih ekipa ove godine te ne dozvoljava da ih se nakanta sa 0-5 i sličnim rezultatima.

fighterZu-budi ti trener kluba gdje ti u svakom prijelaznom roku odu ključni igrači, nije Čačić kriv što mu svako malo ode jedan igrač tipa Badelj. Dinamo je klub koji igra kako bi prodavao i daleko je od neke borbe za ulazak u drugi krug natjecanja. Ostali klubovi iz Europe bi dali sve da mogu predstavljati svoje mlade igrač u LP i kasnije ih prodavati za koju milju više. Mamić je majstor svog zanata i otkada je u klubu Dinamo izvozi tražene mlade igrače u Europu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 17:47 (Đapa club).
17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Izjava Mamića da je Dinamov stadion među najlijepšima u Europi..... {#} valjda je mislio na Dinamo Bukurešt ili Kiev. 

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/mamic-sazvao-press-konferenciju-a-iz-gane-mu-porucuju-odlazi.html

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

jel ima možda neko link za video od današnje presice ?   Tonel odlazi omg sad smo ga tek nahebali :P 

15 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

jel ima možda neko link za video od današnje presice ?   Tonel odlazi omg sad smo ga tek nahebali :P

....

http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-mamicev-urbi-et-orbi--politicko-gradjansko-i-medijsko-podzemlje-vodi-rat-protiv-dinama-/644034.aspx 

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/drama-na-maksimiru-zadar-sokirao-dinamo

2-0 za dinamo,zadar stavlja u 5brzinu i okreće rezu na 3-2 šok na maksimiru :)

Što ga više lome-to ga više volim!
16 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Kaže Joe da "u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji...", ali je zaboravio da je Dinamo u LP najgori, a ne najbolji LOL tak da slijedi lagano napucavanje golmana i na žalost 3-0 min. za domaće ;(

www.rigburning.comule.com
12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Prijatelji nasla sam prenos utakmice 20:45 PSG vs Dinamo Zagreb imate na Live PRENOS

14 godina
neaktivan
Dajte još neke linkove za PSG-Dinamo u slučaju da ovaj gornji ne radi :)
Gaming is Life!
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

ibra o dinamu "Do gola su bili dobri"{#}

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Standardni Dinamo, super uđu u tekmu, naprave 2-3 izgledne šanse koje naravno promaše, onda prime neki glupi gol i raspadnu se.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Standardni Dinamo, super uđu u tekmu, naprave 2-3 izgledne šanse koje naravno promaše, onda prime neki glupi gol i raspadnu se.

to samo znači da nemaju karakter kao momčad

17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Zbljujem se ja po tebi i tvom komentaru . Dinamo je ako neki to ne shvacaju ulaskom u skupinu lige prvaka ostario svoj cilj za ovu sezonu , sad se samo radi na zaradi i "reklamiranju" igraca za prodaju . Moglo se to malo pametnije odraditi , npr. jeftinijim ulaznicama , al pošto ljudi koji su zaduženi za to ocito nisu kompetentni za svoj posao ispalo je ovako kako je.  Moramo bit realni s obzirom na to što imamo i ukoliko neko voli nogomet pronaci ce zadoviljstvo i u Dinamu ovakvom kakav je .

A zaradit ne bi mogli da su ušli u europsku ligu? Dinamo gostuje kod PSG-a a Šimunić i ekipa razmišljaju o šopingu i netko bi trebao naći zadovoljstvo u takvom Dinamu? Ne razumijem....

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina
PROTECTOR kaže...

A zaradit ne bi mogli da su ušli u europsku ligu? Dinamo gostuje kod PSG-a a Šimunić i ekipa razmišljaju o šopingu i netko bi trebao naći zadovoljstvo u takvom Dinamu? Ne razumijem....

Da osvoje europsku ligu zaradili bi negdje isto ko i sad s plasmanom u LP i 6 poraza. Sigurno da bi bilo daleko bolje da igraju domaći dečki pa da se igra Kup Uefa, nego plaćati strance za obaranje negativnih rekorda LP-a, ali onda bi i mnogo manje milijuna završilo kod Mamića. Na kraju dana, to je najbitnije. 

16 godina
PROTECTOR kaže...
Bubabug kaže...

Pustimo sa strane ta prekenjavanja novinarska o šopingu , lešinari moraju o necem pisat .   Da su ušli u finale europske lige ne bi zaradili toliko koliko su zaradili  ulaskom u ligu prvaka , iako ce sve tekme izgubit ko i prošle sezone  .A da ne pricam da bi Partizan ,Maribor i ostatak balkana dao sve da su na mjestu Dinama , ako to nije zadovoljstvo onda ne znam sto se radi u ovoj temi . Istina je da je uvijek bolje pobjeđivat nego gubit stalno , i da  bi najvjerovatnije uspjeli upisat koji bod u europskoj ligi , te bi atmosfera oko kluba bila bolja nego sad , ali lova je lova . 

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čačiću ,ako te Maminjo ne napuca veceras , onda bi bilo vrijeme da se pođe . Prije svega bi bilo ljudski i korektno da prižnaš da nije ovo za tebe  .

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Baš sam govorio frendu, daj Bože d izgubimo da brko ode s klupe. Sere mi se od njega više i njegovih pametnih odluka.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

http://www.gnkdinamo.hr/svlacionica-slozna-preuzimamo-odgovornost-za-poraz.html#anchor - po meni sramotna isprika za javnost , izgleda da brkonja i dalje ostaje .

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 14:49 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

izdominirao ih je

16 godina
neaktivan
Mamić bi trebao biti glumac. Ima talenat!
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

na mamićevim presicama jedino mi se glasnogovornica sviđa{#}morana, ak se ne varam{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice