GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.699
|
čitano: 965.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovo je danas bilo negledljivo. Žali Bože utrošenih 90 minuta života.

S ovakvim pristupom i igrom, i ne trebaju bit prvaci.

Tigar Krezumica
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kaj sad oćete?

Treba znati upravljati klubom, složiti ekipu, forsirati mlade igrače, itd....Da je lako voditi klub na uspješan način, onda bi svi bili ZM.

A, fakt jest da je ovo kao upravljanje sa svemirskim brodom, a ne vožnja romobilom. Jako malo ljudi istinski voli Dinamo i želi mu dobro. Jako malo. Mislim ove kaj se guraju na proračun Dinama. 

Kaj rade vrli skupštinari Dinama? Su bili ne nekom treninug, neke kategorije Dinama?

Pomirite se. Dinamo više ne postoji. Dinama propada.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisu igrači krivi što ne znaju.

Kriv je onaj koji ih je doveo i koji nije slušao trenere koji imaju neko znanje i viziju (Jakirević , Bjelica)

14 godina
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

Premali intenzitet za penal. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Da je Baturina u ovoj situaciji sam malo više volje za životom pkazao i krenuo prema naprijed dobio bi penal. 

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jebiga teško se vratiti u realnost i shvatiti da ono nije za penal nakon što se duže od desetljeća dobivalo penale za svašta tipa ovo 

15 godina
fighterZu kaže...

Strašno je koliko šansi dobiješ u sezoni da ispraviš stvari. Mislim da sad napokon možemo reći da je gotovo. Sramotna igra cijele momčadi. Ovo su igrači koji se kunu u plavi dres i kako će se bacat na glavu? Ma nema trenera koji ovim igračima  može pomoć. Baturina i Sučić u glavama na sasvim drugom mjestu. Ovakvim pristupom neće daleko dogurat u karijeri. Koja već utakmica u nizu gdje nitko nema muda preuzet odgovornost na terenu. Drkanje sa loptom u 16 metara. Svaki šut ide 10 metara od gola kao da nije niko nikada se sa loptom sastao. Očito su dečki bili preumorni od žderanja za vrijeme praznika, koji je sad pak razlog da ne mogu potrčat na terenu? Jesu opet jadni umorni od treninga? kolko znam nema više Fabija koji ih tjera na teške treninge

EDIT:

Jedva čekam da počnemo novu sezonu sa što manje igrača iz ovoga rostera sa potpuno novim stručnim stožerom. Muka mi ih je više gledat. Akciju poštenu nisu napravili u čitavom HNLu. Sve sami srručnjaci na klupi

Mislim da to ipak najviše ide na dušu Perkoviću. Igraš igru koja ne daje nikakav rezultat i 90 minuta ne promijeniš baš ništa. Nema discipline, nema plana, nema motivacije... Kad su najavili da će Perković voditi ekipu do kraja sezone prvo sam pomislio kako je bolje ostavit klupu praznu. Još uvijek se nadam da sam pogriješio. 
Iako se slažem s napisanim ne mislim da su igrači toliko krivi, oni igraju kako ih usmjeriš, To su isti koji su igrali i protiv Monaca ili Milana.

7 godina
jozef kaže...
fighterZu kaže...

ne mislim da su igrači toliko krivi, oni igraju kako ih usmjeriš, To su isti koji su igrali i protiv Monaca ili Milana.

Ma što nisu krivi? Pat u Intelu je dobio otkaz, ovi naši 3. francuska navlače kožicu. Jedino zanimanje gdje možeš radit ovako i ne bojat se ničega.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni ni dan danas nije jasno zašto su potjerali Bjelicu akl je Jakir vec morao otići.

Zbog Marićevog Mmaea? Ruku u vatru da bi Dinamo imao u proljetnom djelu barem 6-7 bodova vise nego sada imaju da je Bjelica ostao. Sami sebi pucaju u nogu non stop, 4. trener na klupi a sezona još nije ni završila. 

Mislim ja HNL gledam neutralno ne živciram se oko nikoga i ničega, ali Dinamo sa ovim kadrom kakav god da je bi trebao biti trenutno prvi, ne kao prije sa +15 ispred 2. ali su definitivno trebali imati puno više bodova nego sada imaju. Ali eto, možda da npr Hajduk uzme prvenstvo (kad ga već Dinamo poklanja) pa ide u pretkola LP, Rijeka kup pa ide u pretkola EL a Dinamo kao 2. ili 3. u pretkola KL pa da se sva tri uguraju u ligašku fazu KL da se barem malo taj koeficijent lige krene pumpat, ispali smo iz top 20 pevi puta nakon 18 godina ili tako nešto. Sramota za državu koja koja proizvodi svijetske igrače i ima tri medalje sa SP u to realtivno malo godina samostalnosti.

16 godina

Samo da europa ne izgleda kao zadnji put kad je Hajduk bio prvak. 

12 godina

A jbg valjda nece, a ako Hajduk/Rijeka kao prvaci ne mogu doci barem do ligaške faze KL onda smo stvarno u teškom k.

Praktički prođeš jedno pretkolo LP i imaš osiguran minimalno Play Off EL i Ligašku fazu KL. Ako sad ne uđu u europu neće nikada.

Dinamo bi s obzirom na koeficijent trebao bez puno problema preskočiti ta dva-tri pretkola i ući u KL mada treba biti oprezan jer zadnji out kad nisu bili prvaci i išli u pretkola EL gdje nemaju popravni kao u LP dogodio se Skenderbeu.

9 godina
Ljudi cesto spominju taj nacionalni koeficijent i to mi nije nikako jasno
Sto vas brigs za koeficijent, jel itko od vas navija za NK Koeficijent?

Imate svoj klub, navijajte za njega.
Klubovi nemaju apsolutno nikakvu odgovornost prema nacionalnom koef.
12 godina

Nemam klub, navijam za hrvatske klubove u europi tako da me itekako zanima NK Koeficijent.

14 godina
ibme74 kaže...

Meni ni dan danas nije jasno zašto su potjerali Bjelicu akl je Jakir vec morao otići.

Zbog Marićevog Mmaea? Ruku u vatru da bi Dinamo imao u proljetnom djelu barem 6-7 bodova vise nego sada imaju da je Bjelica ostao. Sami sebi pucaju u nogu non stop, 4. trener na klupi a sezona još nije ni završila. 

Mislim ja HNL gledam neutralno ne živciram se oko nikoga i ničega, ali Dinamo sa ovim kadrom kakav god da je bi trebao biti trenutno prvi, ne kao prije sa +15 ispred 2. ali su definitivno trebali imati puno više bodova nego sada imaju. Ali eto, možda da npr Hajduk uzme prvenstvo (kad ga već Dinamo poklanja) pa ide u pretkola LP, Rijeka kup pa ide u pretkola EL a Dinamo kao 2. ili 3. u pretkola KL pa da se sva tri uguraju u ligašku fazu KL da se barem malo taj koeficijent lige krene pumpat, ispali smo iz top 20 pevi puta nakon 18 godina ili tako nešto. Sramota za državu koja koja proizvodi svijetske igrače i ima tri medalje sa SP u to realtivno malo godina samostalnosti.

Potjerali su ga jer je rekao istinu, da je ovaj kadar pun stranac loš.
Doveli su Cannavara jer su očekivali da će on nešto napraviti sa tim strancima, u nadi da će sakriti katastrofalnu sportsku politiku koju su vodili Zajec i Marić. Vidjeli smo kako je to završilo.

11 godina

@sporttest

Totalno se ne slažem sa tobom. Dinamo kao svjetski klub itekako je imao svijest iz koje zemlje dolazi. Igrao je za sebe, al i za cijeli HNL. Svi su klubovi, a i repka profitirali od Dinama.

Nema više jakog Dinama, nema više jake repke.

dzg
9 godina
Drugi klubovi nemaju skoro pa nikakvu korist od dinamove igre u LP

Hnl klubovi bi svakako dobili 4,5m€ i da se dinamo nije plasirao u LP
Odnosno svaki klub bi dobio 150k€ manje nego sto dobije sa dinamovim plasmanom
Takav novac ne znaci puno cak ni gorici
11 godina

@sporttest

Okay, dajte onda taj novac nekom niželigaškom klubu iz svoje regije. Njima će to puno značiti. Ne radi se tu samo o parama, nego i igračima koje je Dinamo stvarao, itd.....

Naravno, mislim na onaj Mamić United, a ne na ovaj uličarski Dinamo.

dzg
16 godina

Mitomanija s juga.

Uvjet da se dobije bilo kakav iznos iz LP je da neki klub (tko god bio prvak) uđe u LP. Da Rijeka ili Hajduk uđu u LP trebalo bi se minimalno 2 kola desiti čudo ravno da Šibenik osvoji HNL sljedeće sezone.

Drugi iznos od dodatnih 150k€ kaj spominješ je barem 2x veći, a tvori ga Dinamov koeficijent (koji nitko nema niti 1/5 istog) + rezultati po ulasku + jos neke pizdarije.

9 godina
plavi08 kaže...

Mitomanija s juga.

Uvjet da se dobije bilo kakav iznos iz LP je da neki klub (tko god bio prvak) uđe u LP. Da Rijeka ili Hajduk uđu u LP trebalo bi se minimalno 2 kola desiti čudo ravno da Šibenik osvoji HNL sljedeće sezone.

Drugi iznos od dodatnih 150k€ kaj spominješ je barem 2x veći, a tvori ga Dinamov koeficijent (koji nitko nema niti 1/5 istog) + rezultati po ulasku + jos neke pizdarije.

ne znam zasto pricas i dociras nekom ako ne poznajes materiju, ne znam odakle uopce takva arogancija

Pa da ti objasnimo:

Ako nijedan hrvatski klub ne sudjeluje u grupnoj fazi UEFA Lige prvaka, ukupni iznos koji bi se raspodijelio među klubovima bio bi manji za 1.548.000 eura, što znači da bi svaki klub dobio 172.000 eura manje. (pricamo za sezonu 24/25)
Novac koji bi klubovi svejedno dobili dolazi iz Fonda solidarnosti za ostale klubove.

Ako u nesto nisi upućen, odakle hrabrost za takav bahatluk

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2025 12:26 (sporttest).
16 godina

Još se malo iskorigiraj  brojkama i doći ćemo do ispravnih. Vidim napredak u odnosu na prethodni post.

Brojkama pridodaj realne scenarije tko kamo može ući temeljem plasmana, koeficjenta, nositeljstva i lako se sve izračuna.

Vezanoi za pitanje za hrbarost. Pitao sam  susjeda i reko je da samo naprijed.

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kad si u minusu, svaki cent ti dobro dode. Bar taj mjesec imas za platit struju i vodu. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina
Baš. Lik mrtav hladan napiše da milijun kuna ne znači puno našim klubovima. A jbt život.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
plavi08 kaže...

Još se malo iskorigiraj  brojkama i doći ćemo do ispravnih. Vidim napredak u odnosu na prethodni post.

Brojkama pridodaj realne scenarije tko kamo može ući temeljem plasmana, koeficjenta, nositeljstva i lako se sve izračuna.

Vezanoi za pitanje za hrbarost. Pitao sam  susjeda i reko je da samo naprijed.

Iskorigraj ti jos malo svog znanja pa ces znati odakle dolazi taj novac, a to je bit cijelog posta.
Kada ides nekog poklopiti i ispraviti, barem budi siguran u ono sto govoris jer ispadas glup.

Hexfire kaže...
Baš. Lik mrtav hladan napiše da milijun kuna ne znači puno našim klubovima. A jbt život.

pa npr. taj iznos predsavlja manje od 10% Šibenskog fonda za plaće igraca
znaci ne ukupnog proracuna kluba nego proracuna za place 
dobar novac za nekog tko ulazi iz prve u 2. ligu
al da im znaci zivot i egzistenciju ne

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2025 14:52 (sporttest).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

a čistačice, domari i ostali hladni pogon radi za đ :)

16 godina
sporttest kaže...

Hexfire kaže...

pa npr. taj iznos predsavlja manje od 10% Šibenskog fonda za plaće igraca
znaci ne ukupnog proracuna kluba nego proracuna za place 
dobar novac za nekog tko ulazi iz prve u 2. ligu
al da im znaci zivot i egzistenciju ne

Mda, bolje da ne dobiju ništa. Lakše će se snaći bez tog novca 

Tigar Krezumica
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ulica krade. Zato su i došli u strukture klubova kako bi mogli izvlačiti pare iz njih. Nema tu nikakve romantike, gdje će oni volontirati.

Npr. zkj se BBB ne bi brinuli oko stadiona, nego dolaze svaka dva tjedna na tribinu se malo ispuhvati, te ih onda nigdje nema.

Ne vidim neku preveliku ljubav prema klubu, sem u deranju.

dzg
16 godina

Nemam zasad potrebe korigirat da se spuštam na tvoj nivo.

Klubovi potpisuju sponzorske ugovre s glavnim sponzorima na iznose manje od 200k, a tvoja mitomanija kaže da je 500k nebitno. Pa i ovih 200k koje HNL ne može dobiti niti da Hajduk uđe u LP.

Lova koja se mora trošiti na mlade i društveno korisne stvari u prijavodu može i za travnjak i sl. Jedino ne može izravno za plaće seniorima, nove igrače (seniore). Ali ti onda ostaju pare koje bi inaće trebao uložiti u razvoj mladih i dijela infrastukture.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2025 0:30 (plavi08).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

https://www.index.hr/sport/clanak/dinamovi-kadeti-su-prvaci-hrvatske/2665702.aspx

Bravo klinci!!!

Nadam se da će i seniori njihovim putem

16 godina

C64 kaže...

https://www.index.hr/sport/clanak/dinamovi-kadeti-su-prvaci-hrvatske/2665702.aspx

Bravo klinci!!!

Nadam se da će i seniori njihovim putem

Krenula ponovo promocija mlađih kategorija. Objave o osvojenim turnirima i prvnestvima. To je je ispravan put.

Seniroi što bude bude nadamo se najboljem. 

Trenutna situacija je tragikomična.  Nemamo trenera, a treba završiti posao. Kao da uprava rekla prvoj ekipi: "sve ste shebali, odustajemo, delajte do kraja prvenstva kaj očete".

To se ne smije događati u ozbiljnom klubu kao što je Dinamo. Al trenutna uprava nije bila ozbiljna. Tako da čekamo 1.6. s peharom ili bez njega. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2025 23:29 (Miro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice