Samo FC Internazionale i Real Madrid!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakvo crno pregovaranje,nitko ne zeli pojacati barcu,znali su da barca ima para i da su ocajnicki trebali igraca na toj poziciji,ako ti dortmund/liverpool/tko god kaze il ces dat 150 milja il ga neces dobit sta ti imas pregovarat
juventus isto ima para pa su dybalu dobili za 35mil, cana besplatno, douglasa costu isto za 30,40mil, cancela za 35mil... usporedi koga smo mi doveli za 30,40 mil eura, a koga juventus. U juventusu ti igraci igraju prvi sastav, a nasi su toliko losi da ih nitko sada ne zeli kupiti. Roma je isto dosta zaradila od prodaje salaha/rudigera/alissona pa opet nisu platili malog kluiverta 40mil eura, nego 15, nisu za corica dali 20 mil nego 7 itd. Ljudi jednostavno znaju posao, Monchi je bog i to je to. Nije problem samo u kupovini igraca, problem je i u prodaji, Rafinha je odigrao solidno u Interu, citao sam da ga ljudi hvale, kako je moguce da ga ne mogu prodati za 30mil eura? Ne mogu ga prodati jer svi znaju da u Barceloni rade debili koji ce ga pustiti ispod cjene kao što su i Grimalda prodali za milijun eura xD
da je barcelona roma kupovala bi igrave za 10 a prodavala za 50 il 100. a ti ne bi navijao za barcu nego za nekog drugog. daj malo ukljucite mozak kad vec pratite fudbal.
Samo FC Internazionale i Real Madrid!!!
I FC ludara Vrapče.

Rabiot je dobar igrac, puno bolji od svih la masija isprdaka zajedno. Zato ga i zele dovesti..
Rabiot je dobar igrac, puno bolji od svih la masija isprdaka zajedno. Zato ga i zele dovesti..
Da...bolji i od najnovijih talenata la fabrique koja je ove godine izbacila Vinciusa i Odrizolu.
To nikad nije ni bilo upitno, pa Real je taj koji trosi a Barca stvara nove Messije, Xavije i Inieste. La Ma$ija
Nesto ne valja s ovim transferom Williana...nudimo navodno 70 milijuna € max, a Chelsea ne ide ispod 80. Procijenjen je ispod 40 mil jer ne zabija bas i igra pretezito RW.
Za Di Mariu je PSG trazio 60 mil prosle god i odbili smo...Tad je isto imao 29 godina i manji ugovor, a po meni konstantniji igrac i to lijevak.
Stvarno ne bih volio vidjet Williana ni za 20 mil...dosta sebican igrac.
Za 80 mil bih rade Pulisica...jer ce se tih 80 mil isti dan ostvarit u prodaji dresova preko bare
A ne znam sta bih uopce rekao...Ne bi mi bilo krivo da dode za neku normalnu cifru a opet ne vidim ni da je toliko potreban.
Ne bih dao vise od 45 max 50 miliona za njega.Ako im je do takvog nekog RW mogli su Malcoma iz Bordeaxa dovesti kloji je mlad i jedan od najboljih talenata.
Opet bolje Willian nego Lozano i takve protuhe sa SP.
Ovako bi to trebalo izgledati.
Digne bi mogao ici za 15,Mina za 25,Rafinha za 25-30,Marlon 10,Vidal 7, Douglas otisao besplatno...Deulofeu i Paulinho su otisli skupa za nekih cca 63 miliona.
EDIT:Sky javlja da je odbijena i treca ponuda Barce za Williana od 55 miliona funti.
Realno nijedanod njih nema mjesta u barci . Dosta dobra prodaja ako se mene pita.
odlicna kupovina za everton...nekad sam mislio da nema bolje skole nogometa od barcelonine, ali Moyes mi je dokazao da grijesim..
samo mi nije jasno otkud evertonu sholdi, oni su uvik bili skrtavci...
De neki taktičar da mi objasni koji će nam brate mili dlakavi kurac willian? De objasnite vi to meni, prdonja s 29 il 30 godina? Šta da bude zamjena dembelinju ko naš niđo kalinjo jebenom kurtonu u milanu? Kakve su to fore srca ti isusova
Gorstak79 Burazeru nogometni fanatiku, presveti naš football menadžeru, šta bi ti igro s willijamom? 4141, 433, 442?
Elaboriraj nam neku taktiku, short passes, box to box i takve neke lagane šeeeemice
na ignoru si mi, ali svejedno cu ti odgovoriti...stari grci su bili dobri u krevetu zato sto su bili stari....stari igraci igraju dobar nogomet jer imaju iskustva...stari igraci sa iskustvom vrijede puno, jer mogu biti tutori mladjim igracima, i ako je mladji igrac spuzva, kao sto obicno mladi jesu, onda se moze iz vrlo dobrog razviti u world klasu...takodjer moze posebne poteze nauciti od starijeg igraca...pravilna momcad ima miks starijih i mladjih igraca, i svaki se mijenja postupno, kad mu dodje vrime, ne radis momcad od gomile mulaca...najstariji igrac je obicno i kapetan, posebna faca u momcadi...willian je ako se ne varam world class igrac, i ako dobro kuzim, oni zele cijeli tim world class igraca, ali cak i oni imaj budzet, plus sto je takve igrace relativno tesko kupiti...i de odi te hemeroide provjeri, nesto si mi neurozan :D

odlicna kupovina za everton...nekad sam mislio da nema bolje skole nogometa od barcelonine, ali Moyes mi je dokazao da grijesim..
samo mi nije jasno otkud evertonu sholdi, oni su uvik bili skrtavci...
Prodali su Lukakua,Barkleya i jos njih par za neku sicu uglavnom imaju para zbog prodaje Lukakua za nekih 90 milijuna koliko se sjecam + neki bonusi zato mogu kupovati
Stopiran transfer...Barca ima prednost za 40 milijuna
Hvala. Ne pratim bas. Barkleya, domaceg decka su prodali? Ae, to tako ide, kad ih naucis, izgubis ih :D
Moyes je imao dobru ideju sa defend mentalitetom kad je presao u manu, ali jako lose je to izveo, plus sto to obicno znaci 1:0 pobjede i remije i jako iscrpljuje momcad koji moraju dati 150% svaku tekmu. Trebao je ostati na 4411.
Stara dobra: dok se ne uslika u dresu nije gotovo.
Bojim se da u Barceloni nece imati ni minutazu u Primeri ove godine.
Rade bih vidio De Jonga za iste novce i ostavio ga na posudbi u Sevilli ili Ajaxu
edit - Evo Malcomov agent kaze da zeli u Romu, a Bordeaux samo zavlaci Barcu da digne Romi cijenu na 40.
Rade bih vidio De Jonga za iste novce i ostavio ga na posudbi u Sevilli ili Ajaxu
edit - Evo Malcomov agent kaze da zeli u Romu, a Bordeaux samo zavlaci Barcu da digne Romi cijenu na 40.
Malcomov agent već u Barceloni, ali sve to smrdi. Pa Inter im nudio 8mil posudbu i 37mil otkup.
To je intervju koji je nastao prije Barcinog interesa.
Zadnje sto je rekao njegov agent je bilo No comment.
Iskreno svejedno mi je hoće li Malcom doci samo da Willian ne dode.
I ja bih rađe da dodđe De Jong naprmijer nego Malcom jer tamo imamo Dembelea.
Taj Malcom bi se dobro uklopio, samo ne razumijem cemu doviditi njega ako imamo Dembelea? Jedino ako dolazi grijat klupu.
Malcom navodno na putu za Barcelonu, prenosi (KU)RAC1
Cisto bacanje love.
Rakitic, D. Suarez, Dembele, Coutinho, Arthur, Rafinha, Alena...(Gomes, Arnaiz)....svi u prvoj ekipi.
Osim toga uzet ce jos jedno 'strano' mjesto u timu...tako da Mina ili Vermaelen ili Digne i Gomes moraju pakirat kofere
whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?