FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.690.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FC Barcelona
Takve činjenice idi komentirat u temu Real Madrid, kakve mi veze imamo s Ronaldom, Realom i Juventusom? Ne bacaj kost
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2018 10:23 (playjob).
14 godina
playjob kaže...
Takve činjenice idi komentirat u temu Real Madrid, kakve mi veze imamo s Ronaldom, Realom i Juventusom? Ne bacaj kost

Tamo ne može 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Službena Barcina stranica za Kinu je objavila a zatim izbrisala to da ce Paulinho nazad u Kinu.Cifra 50 miliona.

To ulozit u Eriksena i imamo sve

This time next year we'll be millionaires
16 godina

Tih 50 i onda jos barem 100, posto sumnjam da bi ga pustili za manje.

Mislim da se ne isplati za te pare. Bolje dovest 2-3 talenta i pojacat sve 3 linije

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2018 14:05 (KingNothing).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da su neki ovdje na forumu ponešto naučili o fudbalu gledajuci utakmicu Brazil Belgija, i da ce prestat srati Valverdeu sto je igrao cvrstu  poprilicno povucenu odbranu prosle sezone, i sto nije trazio napadanje glavom bez obzira, SAMO da bi se NEKOME svidio njegov stil. U svijetu sada dominira defanzivni fudbal i brza transformacija. Vrhunski Brrazil je sinoc bio zrtva takvog pristupa Belgije i svoje zestoke ofanzivnosti.

14 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Nadam se da su neki ovdje na forumu ponešto naučili o fudbalu gledajuci utakmicu Brazil Belgija, i da ce prestat srati Valverdeu sto je igrao cvrstu  poprilicno povucenu odbranu prosle sezone, i sto nije trazio napadanje glavom bez obzira, SAMO da bi se NEKOME svidio njegov stil. U svijetu sada dominira defanzivni fudbal i brza transformacija. Vrhunski Brrazil je sinoc bio zrtva takvog pristupa Belgije i svoje zestoke ofanzivnosti.

Brazil je bio zrtva iskljucivo svojih promasaja,poprilicno sam siguran da bez obzira kakvu taktiku igras ako promasis svaku priliku koju imas gubis

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
8 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Barcelonista kaže...

Brazil je bio zrtva iskljucivo svojih promasaja,poprilicno sam siguran da bez obzira kakvu taktiku igras ako promasis svaku priliku koju imas gubis

praksa je pokazala drugacije

14 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

nadi mi jednu utakmicu di se ekipa branila,falila 8 mrtvih sansi i pobjedila utakmicu

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
8 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Barcelonista kaže...

nadi mi jednu utakmicu di se ekipa branila,falila 8 mrtvih sansi i pobjedila utakmicu

nismo se razumjeli. Praksa je pokazala drugacije u smislu da je ovo jedna od desetina i desetina koje sam gledao u zadnjih 10 godina i u kojem je isti scenarij, pobjeda onog koji se brani. Dakle, to je vec pravilo, a ne izuzetak. Npr: Mancester Barcelona 2007/08, Barcelona inter 2010, Barcelona celzi 2012, Bajern Celzi 2012,  Portugal Hrvatska (2016), Sve utakmice Grčke 2004, Portugal Francuska (finale 2016), Real madrid barcelona 2012 (finale kupa) i td. Uglavnom, teze je napadati nego se braniti. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

SLUŽBENO: Kinezi Guangzhou Evergrande su potvrdili da je Paulinho došao nazad.

Po meni ekstra iako je bio dobar 50 miliona koje ce dobiti nakonsljedece sezone sa obaveznom kupnjom je odlično.

Nadam se Eriksenu u nekom ludom filmu i da možemo napasti LP.

14 godina
Kakva je tu muljaža u pitanju?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Odlazak Paulinha znaci da Arthur 100% dolazi jer sada mozemo registrirati Jos jednog igraca van eu

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako će iduće sezone Kinezi morati keširati 50 milijuna eura to bi značilo da je Barca zaradila 10 milijuna na kraju od njega, s obzirom na godine i nije toliko loše. S druge strane čudna je situacija prodati čovjeka nakon samo jedne sezond koji je prije dolaska pobudio sumnju i posprdavanje kod 95% ljudi, a na kraju odigrao i više nego solidnu sezonu s obzirom na očekivanja, a recimo jedan Andre Gomes se u klubu zadržao tri sezone ako se ne varam, ništa pokazao nije.

Tog Arthura nisam niti ću gledati preko YouTuba jer tamo svaki Brazilac izgleda ko novi Neymar, treba ga vidjeti na europskoj sceni kako će se snaći. Nadam se da će uz njega i Lengleta doći barem još jedan vrhunski veznjak ili napadač, Eriksen bi bio perverzija uz Coutinha, valjda će ova naša smotana uprava iznenaditi s nekom transfer bombom.

12 godina
barcafan12 kaže...

Ako će iduće sezone Kinezi morati keširati 50 milijuna eura to bi značilo da je Barca zaradila 10 milijuna na kraju od njega, s obzirom na godine i nije toliko loše. S druge strane čudna je situacija prodati čovjeka nakon samo jedne sezond koji je prije dolaska pobudio sumnju i posprdavanje kod 95% ljudi, a na kraju odigrao i više nego solidnu sezonu s obzirom na očekivanja, a recimo jedan Andre Gomes se u klubu zadržao tri sezone ako se ne varam, ništa pokazao nije.

Tog Arthura nisam niti ću gledati preko YouTuba jer tamo svaki Brazilac izgleda ko novi Neymar, treba ga vidjeti na europskoj sceni kako će se snaći. Nadam se da će uz njega i Lengleta doći barem još jedan vrhunski veznjak ili napadač, Eriksen bi bio perverzija uz Coutinha, valjda će ova naša smotana uprava iznenaditi s nekom transfer bombom.

bartomeuovo pranje love

11 godina
FC Barcelona

Nema apsolutno nikakvih vijesti o Messiju o Argentini, hoće li još nositi reprezentativni dres, pratim baš strane medije, i Barca balkan na fejsu ( koja ima sve informacije uvijek) nema o Messiju ništa... Inače navijač sam od 2005 godine i Messija sam osobno smatrao najboljim ikada, dribling,pass igra, kirurški precizni golovi, pregled igre. I sigurno je jedan od najboljih u povijesti ali više ne tvrdim da je najbolji ikada, 4 svjetska prvenstva samo 6 golova, a zabio ih je preko 600 u karijeri, jednostavno previše puta nije nosio i kad je trebalo a mogao je i to ne samo u Argentini nego i u Barceloni, 3 lige prvaka od 2009 od kad je u on u top formi do danas je premalo, Real je uzeo 4 u 5 sezeona lige prvaka, Barcelona je morala puno više pogotovo tamo do 2013 kad su igrali najbolji nogomet ikada. Nekako imam osjećaj kad mu se nekako neda nebi potrčao i to je to. Kad hoće nezaustavljiv je. Ono sramotno ispadanje od Rome mi se zgadilo da ih nisam htio pogledati više do kraja sezone. Prije 4 godine je igrao dobro na svjetskom ali opet ništa posebno, što je u grupi zabio zabio je, ostalo sve na guzove kroz produžeke i penale su prošli do finala. Jedan Pele je sa 17 godina uzeo prvo svjetsko i još 2 kasnije. Pametnom dosta. Jednostavno nema dovoljno kvalitetnih videa, da vidimo kretnje pelea i njegovu viziju nogometa, dribling,pass, znamo da je bio vrhunski golgeter. Maradona je opet igrao u puno manjem klubu nego što je ovih godina Barcelone i dobro je nosio taj klub, uzeo je WC 1986 sa relativno prosječnim igračima. I to je velika stvar. Ja sam Messija zavolio od prvog dana. Kad se on oprosti, jedan dio nogometa će umrjeti sa njim. Ali stvarno mislim da se moglo i moralo više i sa reprezentacijom i sa Barcelonom u Europi. Vidjet ćemo što nas čeka u budućnosti sa njim jer ima on tu štofa još 4 godine sigurno kvalitetnog nogometa. 

14 godina
barcafan12 kaže...

Morati će iskeširati 100m jer mislim da i dalje vrijedi da moraju platiti 100% poreza na kupnju stranih igrača. Zato sam i pitao gore kakva je muljaža u pitanju. Svaka čast svemu, ali nema šanse da je tu sve čisto.

@Belicius

Svakako da je Messi s obzirom na svoj talent morao uzeti više trofeja dosad, ali nije sve na njemu. Od loših trenera, preko nesposobnih uprava, pokoja ozljeda i jednostavno manjak sreće. Imaš  Buffona recimo koji je cca 20 godina na vrhu golmanskih list, za neke je sigurno najveći svih vremena, a čovjek nikad nije osvojio Ligu Prvaka. Umanjuje li to njegov status i kvalitete? Ne znam baš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2018 7:52 (Hexfire).
10 godina
FC Barcelona

Arthur sluzbeno jos prije koji dan, cudno da nitko nije napisao.

Navodno uzimaju jos jedno krilo, ne znam zasto malog Dembelea ne staviti u vatru i dati mu postene minute pa da onda raspravimo je li promasaj ili nije. 

Barcelona - Mes que un club
10 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Navodno uzimaju jos jedno krilo, ne znam zasto malog Dembelea ne staviti u vatru i dati mu postene minute pa da onda raspravimo je li promasaj ili nije. 

Ako uzimaju novo krilo, znaci da je uprava vec donijela odluku da je promasaj. A i nista ne igra u francuskoj rerezentaciji, tako da nije krivica na Valverdeu nego ocito nesto ne valja s Dembeleom.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Daj nam Hazarda...Navodno je on prepoznat kao meta broj jedan...

Hazard-Suarez-Messi

Coutinho-Rakitic

Busqets

Ako sa ovakvom postavom ne bi osvojili LP onda stvarno...Znam da je tsko vjerovatno ali sve je moguce da ce cak i Hazard doci.

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Daj nam Hazarda...Navodno je on prepoznat kao meta broj jedan...

Hazard-Suarez-Messi

Coutinho-Rakitic

Busqets

Ako sa ovakvom postavom ne bi osvojili LP onda stvarno...Znam da je tsko vjerovatno ali sve je moguce da ce cak i Hazard doci.

a sto ce nam jos jedno krilo i onda jos da igrač od 150mil eura sjedi na klupi

nama treba kvalitetna konkurencija debelom suarezu koji više od pola sezone drka krc jer zna da mu nitko ne moze konkurirat na toj poziciji

13 godina
protjeran
Dosao je Lenglet, stoper ekipe koja je prosle sezone primila 58 golova u 38 utakmica.(Malaga koja je zavrsila 20. je primila 61)Ne znam sto da kazem, nikad nisam cuo sa tog igraca iako sam gledao barcu svaki puta protiv Seville. Nicim me nije zainteresirao pa vjerojatno zato nije ostao u mom pamcenju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2018 15:20 (kexzoR).
13 godina
protjeran
kexzoR kaže...

pred kraj prosle sezone napisao sam da bih se napio od srece da nam hazard dodje,sada bih dao oba bubrega,neymara i 20 mil eura za njega.

ovo je poruka iz 2015. godine. nakon jako dugo vremena, izgleda da ce se moj san ostvariti. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2018 18:31 (kexzoR).
11 godina
protjeran

Dobar je on nije loš.Po meni dobar transfer mlad je ima dobru tehniku.Jbg mozes na to i gledat da je ta Sevilla izbacila United a da je on strpao Lukakua u dep.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Što mislite za dolazak Rabiota?

Dogodine ce biit besplatan mogli bi ga platiti ove godine 35 miliona.

Po meni dobar igrač u oba smjera ne bi se žalio da on dođe.

Sumnjam da će Eriksen ili Thiago doci.

13 godina
protjeran
Ne znam za Rabiota, nikad ga nisam bas pratio. Vidim da je visok preko 190 sto znaci da nasa uprava ocajnicki zeli kupiti veznjaka koji je losija verzija pogbe, sjebali su se u gomesovom slucaju, vidim da prate sergeja koji je isto visok. Da se mene pita, prije bilo kakve kupovine, rijesio bih se viska igraca (Digne, Gomes, Paco, Vermaelen, Munir, Rafinha, Vidal) I nakon toga popunjavao pozicije s novim kvalitetnim igracima, a ne nekim poluproizvodima. Sigurno bih doveo Hazarda koji je zvijer i lijevog beka(mozda Laxalt, nisam siguran da ima EU drzavljanstvo pa bi to mogao biti problem).
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2018 20:41 (kexzoR).
12 godina
FC Barcelona

rabiot je jako kvalitetan, sad da nam je neka zamjena za lijevog beka i neki kvalitetni scorer koji bi mogao mijenjat debelog suareza kad se ulijeni i tjt

12 godina
FC Barcelona

Sumanuto trošenje para se nastavlja... Me$ qu€ un club

tito vampir! Bog I Hrvati!
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da su neki madridioti vidjeli i shvatili na ovom prvenstvu ko je Luka Modrić. Bez imalo sumnje daleko najbolji igrač Real Madrida proteklih sezona i najzaslužniji igrač za recentne uspjehe Real Madrida. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Spominje se dolzak Kantea u Barcu...Mislim da bi to bilo odlično...Sa njim u Busqetsom na zadnjim veznim bi mogli imati 3 napadača i jednog dosta ofanzivnog veznog tipa Coutinho ili čak da Messi ude u sredinu.

Tesko da ce ista biti od toga ali nikad se ne zna jer je Chelsea doveo Jorginha.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kante vi vrhunski legao, a tek Hazard... Iako sumnjam da će biti ista i od jednog, ali vjerujem da nam Barca priprema barem još jedan bombastičan transfer s obzirom da je priča oko Griezmanna propala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice