Pa nemozes za govoriti koja je liga jaca uzimati rezultate zadnjih utakmica.

Po meni je Premiership najjači.
pa eto,ja to promatram kroz Europska natjecanja jer nema nikakvog drugog načina,i tu se vidi koliko je koja liga uspješna. Nemojte mi samo govoriti da je United ispao jer ih nije briga za Europu,to su gluposti koje nemaju veze sa istinom. Gdje su Englezi u Europskoj ligi? nema ih nigdje.
Pa ispali su zato sto im se nije dalo, zasto bi se trosili igraci u EL kad se moraju borit za naslov BPL-a. Uostalom sam Sir Alex je izjavijo da mu ispod casti igrat Europa Ligu i da ga uopce ne zanima to natjecanje pa je se onda Platimi javio i ukorio ga.
Al sto jest jest, Bilbao ih je naguzijo.
Vecina ovdje mjesa stvar, Primera je najjaca liga nasvjetu, i to samo radi Barce i Reala, dok je Premiership najzabavnija liga. Imam sve Arenasport kanale tako da znam sto govorim, koliko je samo golova palo ove godine u derbijima Premiership-a (ManU - Ars, Ars -Chel, Chel - Man...itd.). Nekoliko puta sam pokusao pogledat jednu cijelu utakmicu Reala ili Barce protiv nekog iz Premiere i jednostavno mi dosade nakon poluvremena, opsadno stanje protivnickog gola i ovi jadni nemaju gdje. O sudackim pogreskama ove godine necu ni pricat, nije mi jasno sto to dogada u njihovom savezu pa nisu se valjda ugledali na HNL.
A netko je spomenuo velike dugove Barce i Reala prema drzavi. Je da nemogu smislit Uli Hoenessa i Bayern ali im je lipo reka.

ne govorim ja o jednoj utakmici,govorim o trenutnoj sezoni i koliko koja liga ima predstavnika u europskim natjecanjima,to nije jedna utakmica,nego cijela sezona. Što mi želiš reći da je slučajno što Španjolska ima još 5 predstavnika,a Engleska samo jednog?
Milan, Lazio, Napoli, Juventus, Inter do prije ove godine, al oporavit ce se i oni, su timovi koji bez problema mogu pobijediti bilo koji tim Primere osim Reala i Barcelone, dok Milan i njima zada poprilicno velike muke.
Primera- 2 najjaca tima na svijetu
Seria A- Dosta dobrih timova, od kojih se neki tek rekonstruiraju
Po tebi je bolja Primera ( iako nju pratim stalno, zbog Reala ), po meni Seria A cjelokupno gledajuci. 
Nisi...a koji je ku_ac ovo?!
˝ i Intera; u Premiershipu osim Manchestera i Chelsea; u Njemackoj osim Bayerna i Dortmunda; u Skotskoj osim Celtica i Rangera; u Portugalskoj osim Benfice i Porta... ˝
Nadi mi di sam to rekao pa mozemo nastaviti pricati, inace si nadi nekog drugog koga mislis lagati i izvlaciti mu rijeci iz usta.
Pa ispali su zato sto im se nije dalo, zasto bi se trosili igraci u EL kad se moraju borit za naslov BPL-a. Uostalom sam Sir Alex je izjavijo da mu ispod casti igrat Europa Ligu i da ga uopce ne zanima to natjecanje pa je se onda Platimi javio i ukorio ga.
Al sto jest jest, Bilbao ih je naguzijo.
Vecina ovdje mjesa stvar, Primera je najjaca liga nasvjetu, i to samo radi Barce i Reala, dok je Premiership najzabavnija liga. Imam sve Arenasport kanale tako da znam sto govorim, koliko je samo golova palo ove godine u derbijima Premiership-a (ManU - Ars, Ars -Chel, Chel - Man...itd.). Nekoliko puta sam pokusao pogledat jednu cijelu utakmicu Reala ili Barce protiv nekog iz Premiere i jednostavno mi dosade nakon poluvremena, opsadno stanje protivnickog gola i ovi jadni nemaju gdje. O sudackim pogreskama ove godine necu ni pricat, nije mi jasno sto to dogada u njihovom savezu pa nisu se valjda ugledali na HNL.
A netko je spomenuo velike dugove Barce i Reala prema drzavi. Je da nemogu smislit Uli Hoenessa i Bayern ali im je lipo reka.
ako je ovo istina,onda ide na njihovu sramotu,ali je činjenica da United nije što je bio prošle godine,jeli im ispod časti bilo i igrati u LP? mislim da nije pa su isto tako ispali u grupnoj fazi.
Moje mišljenje je da je Španjolska trenutno najjača,imaju 2 daleko najbolje ekipe na svijetu,isto tako imaju i dosta kvalitetnih klubova koji mogu osvojiti EL,dok ih Engleska nema. Englezi nemaju svoje inačice Valencije,Atletica ili Bilbaa koji bi se borili za naslov u EL.
˝ i Intera; u Premiershipu osim Manchestera i Chelsea; u Njemackoj osim Bayerna i Dortmunda; u Skotskoj osim Celtica i Rangera; u Portugalskoj osim Benfice i Porta... ˝
Nadi mi di sam to rekao pa mozemo nastaviti pricati, inace si nadi nekog drugog koga mislis lagati i izvlaciti mu rijeci iz usta.
http://i43.tinypic.com/1zvvo2h.jpg
Ti si naveo nekoliko klubova koji bi bez problema tukli klubove iz Primere osim dvije najjace momcadi iz lige. a da si pritom ostavio Milan, Inter, Juve. Shvacas li da to nije fer?

ne govorim ja o jednoj utakmici,govorim o trenutnoj sezoni i koliko koja liga ima predstavnika u europskim natjecanjima,to nije jedna utakmica,nego cijela sezona. Što mi želiš reći da je slučajno što Španjolska ima još 5 predstavnika,a Engleska samo jednog?
Od tih 5 3 ih je u Europskoj ligi, 2 u Ligi prvaka, Engleska ima 1 u Ligi prvaka.
Man. United nije htio umarati igrace, drzat ce si Premiership i osvojit ce najjacu ligu na svijetu.
Liga prvaka puno vise govori o jacini, moje mišljenje naravno, i tu ima jednog predstavnika vise, drugih godina je to drugacije.
Npr. to je kao da za određivanje klime uzmes jednu godinu, i bas u toj godini se desilo nesto sta se ne desava inace. Naravno rezultati nece biti prikladni. Nemozes za ragovarati o jacini liga uzeti jednu sezonu.
ako je ovo istina,onda ide na njihovu sramotu,ali je činjenica da United nije što je bio prošle godine,jeli im ispod časti bilo i igrati u LP? mislim da nije pa su isto tako ispali u grupnoj fazi.
Moje mišljenje je da je Španjolska trenutno najjača,imaju 2 daleko najbolje ekipe na svijetu,isto tako imaju i dosta kvalitetnih klubova koji mogu osvojiti EL,dok ih Engleska nema. Englezi nemaju svoje inačice Valencije,Atletica ili Bilbaa koji bi se borili za naslov u EL.
Nemam volje sad to trazit ali Fergi je rekao da ga zaboli za EL (karikiram :P) i da mu je vaznije domace prvenstvo. A opcenito englezi na EL gledaju s podsmjehom.
A slusaj englezi nemaju svoje inacice Valencije, Atlecica i Bilbaa, ali isto tako Primera nema Arsenal, Chelsea, Tottenham cak i Liverpool koji u svakom trenutku mogu i najboljima oduzet sva tri boda i stvorit neizvjesnot na vrhu. Slazem se da je Primera najjaca na svijetu, ali daleko je ona od zabave koja pruza Premiership.
@antimadridista
Može link sa današnju tekmu? 
@antimadridista
Može link sa današnju tekmu? 
evo ga:
http://livefootball.ws/7802-barcelona-granada.html
i prognoze Sport.es za sastave:
http://www.index.hr/sport/clanak/senzacionalni-bijeg-u-barcu-neymar-odustao-od-reala-zbog-arogantnog-predsjednika/605440.aspx
NEEE!! Molim vas, neka mi netko objasni. Što će Barci Neymar????
http://www.index.hr/sport/clanak/senzacionalni-bijeg-u-barcu-neymar-odustao-od-reala-zbog-arogantnog-predsjednika/605440.aspx
NEEE!! Molim vas, neka mi netko objasni. Što će Barci Neymar????
Netreba nam sada, ali poslije 2014 radujem se njegovom dolasku. Naravno ako će i dalje biti dobar potencijal i izgrađen karakter i igrač.
Nema šanse da je TRENUTAČNO Serie A bolja od Primere. Nemojte molim vas spominjat Inter i Juventus jer se od njih radi pašteta. Inter nikada u povijesti ništa nije napravio nego potrošio brda para na igrače (izuzev Mourinhove ere). Juventus je BIO vrhunski klub, ali su definitivno u fazi rekonstrukcije. Napoli i Milan su jedini talijanski klubovi koliko-toliko još mogu dobro stajati u Europi.
Da je bilo malo sreće Arsenal bi se i provukao nakon 4-0 poraza. Tako da o Italiji ne bi imali što pričati. Serie A je daleko od one s početka 2000-ih. Sada se to dosta razvodnilo, ponajviše zbog Juventusovog padanja u Serie B.
Očito je da nemaš pojma o talijanskoj ligi. Boldanim si to dokazao. NHF
Što se tiče najjače lige na svijetu i dalje je to Premiership, pa Primera, dok se Njemci i Talijani bore za 3 mjesto, makar bih čak rekao da su Njemci bolji jer igraju nešto ljepši nogomet od Talijana. Englezi možda jesu ove godine malo u krizi, ali i to dolazi na svoje jer imaju puno vrhuskih kluba s mnogo vrhunskih igrača, njihovih 5-6 najjačih klubova mogu bez problema konkurirati za vrh europe.
Nema šanse da je TRENUTAČNO Serie A bolja od Primere. Nemojte molim vas spominjat Inter i Juventus jer se od njih radi pašteta. Inter nikada u povijesti ništa nije napravio nego potrošio brda para na igrače (izuzev Mourinhove ere). Juventus je BIO vrhunski klub, ali su definitivno u fazi rekonstrukcije. Napoli i Milan su jedini talijanski klubovi koliko-toliko još mogu dobro stajati u Europi.
Da je bilo malo sreće Arsenal bi se i provukao nakon 4-0 poraza. Tako da o Italiji ne bi imali što pričati. Serie A je daleko od one s početka 2000-ih. Sada se to dosta razvodnilo, ponajviše zbog Juventusovog padanja u Serie B.
Očito je da nemaš pojma o talijanskoj ligi. Boldanim si to dokazao. NHF
Što se tiče najjače lige na svijetu i dalje je to Premiership, pa Primera, dok se Njemci i Talijani bore za 3 mjesto, makar bih čak rekao da su Njemci bolji jer igraju nešto ljepši nogomet od Talijana. Englezi možda jesu ove godine malo u krizi, ali i to dolazi na svoje jer imaju puno vrhuskih kluba s mnogo vrhunskih igrača, njihovih 5-6 najjačih klubova mogu bez problema konkurirati za vrh europe.
Evo upravo gledam Interove trofeje i dalje stojim iza svoje izjave.
Potvrđeni su prvih 11 za utakmicu:
Alves, Puyol, Pique, Adriano; Keita, Thiago, Xavi; Cuenca, Alexis i Leo Messi.
Kojih to onih 18 iz lige ili onih 3 iz kupa uefa ili pak ona 3 iz lige prvaka? Daj nemoj se sramotiti.
Kojih to onih 18 iz lige ili onih 3 iz kupa uefa ili pak ona 3 iz lige prvaka? Daj nemoj se srmaotiti.
mislim da je Inter 2 puta osvojio LP,ne 3.
pardon 3,provjerio sam sad.
Krivo misliš ;)
Osvojio je 2x zaredom 64 i 65, a sad jednom prije 2 godine i ovu novu.
btw otišli smo u 
Krivo misliš ;)
Osvojio je 2x zaredom 64 i 65, a sad jednom prije 2 godine i ovu novu.
btw otišli smo u 
ma da,ispravio sam gore poruku.
Kojih to onih 18 iz lige ili onih 3 iz kupa uefa ili pak ona 3 iz lige prvaka? Daj nemoj se sramotiti.
Koliko sam shvatio mi ovdje uspoređujemo najbolje lige (tj. najbolje klubove tih liga) i u usporedbi sa npr. Barcom, Realom, Milanom itd. Inter ne bih svrstao među top klubove.
Edit: Inter je 11 od tih 18 liga osvojio do '71. Mislim da i to treba uzeti u obzir.
Koliko sam shvatio mi ovdje uspoređujemo najbolje lige (tj. najbolje klubove tih liga) i u usporedbi sa npr. Barcom, Realom, Milanom itd. Inter ne bih svrstao među top klubove.
Edit: Inter je 11 od tih 18 liga osvojio do '71. Mislim da i to treba uzeti u obzir.
A barceolna je osvojila čak jednog više u ligi prvaka, a lol.
I što sad što su osvojili 11 naslova do 71? Pa i barcelona je svojih 9 naslova osvojila do 74 i što sad nečemo računati te naslove?
Stvarno si ti čudan lik.
Priznam, ona izjava da Inter nikad ništa nije napravio je malo debilna (možda malo više debilna), ali to sam napisao tek tako. Što sam htio reći je da u razdoblju prije, za vrijeme i poslije Mourinha, Interova igra i rezultati su nebo i zemlja. Oni se bez Mourinha ne mogu nositi niti s jednim jačim Europskim klubom.
Priznam, ona izjava da Inter nikad ništa nije napravio je malo debilna (možda malo više debilna), ali to sam napisao tek tako. Što sam htio reći je da u razdoblju prije, za vrijeme i poslije Mourinha, Interova igra i rezultati su nebo i zemlja. Oni se bez Mourinha ne mogu nositi niti s jednim jačim Europskim klubom.
LOL, kakve su to price kad bi bilo, tad bi bilo.?
Isto tako Barcelona bez Messija i Xavija, ili Real bez Ronalda i Ozila bi bile samo bolje momcadi nista posebno.
LOL, kakve su to price kad bi bilo, tad bi bilo.?
Isto tako Barcelona bez Messija i Xavija, ili Real bez Ronalda i Ozila bi bile samo bolje momcadi nista posebno.
Ja tu ne vidim takve priče. Svoje zapažanje izvlačim iz rezultata koje je Inter postigao sa i bez Mourinha. Barcelona i Real su sa različitim trenerima osvajali svašta (u novije doba), dok je Interu jedino Mourinho donio vrhunski uspjeh.
Barcelona vs Granada, 21h
Prvih jedanaest: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-29/fc-barcelona_granada-c-f/lineup
Otišli smo u OFFTOPIC i to debeli.
btw kad već postam...
Da, to stoji na neki način. Glede zadnjih 10 godina.
Oni su prije Josea bili uvijek dobri, prvi ili drugi u domačem prvenstvu, prošli skupine i došli do četvrtfinala ili polufinal u LP i tamo se susreli s nekim top klubovima europe tipa barcelonom, unitedom, bayernom i sl. Ali jednostavno nisu imali nekoga tko bi ih dobro postaviio kao što je to Mou radio, a sad poslje njega su ostali samo stari istrošeni igrači koji više nemaju snage jer je on iz njih sve iscrpio, a i treneri nisu neka kvaliteta. :)
Zanimljivo je to što je i protiv Granade Camp Nou skoro pun.
pa kud prije bravo xavi