FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.813.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo REKORDER Messi!

15 godina
Re: FC Barcelona
trap kaže...

Leo REKORDER Messi!

nije još,izjednačio se,a fali mu još jedan gol da postane rekorder.

inače čisto odrađivanje posla,Cuenca solidan,ali mora malo više dignuti glavu od lopte i gledati teren,kao što mu je Messi sugerirao sad pred kraj poluvremena :D

Xavi igra svoju najbolju golgetersku sezonu u karijeri,danas je nastavio niz,Alexis rastrčan i dosta često stvara višak prostora što jako dobro dođe.

volio bi u nastavku vidjeti Tella,i eventualno da uđe Pedro i da pokuša zaustaviti taj svoj crni niz.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 21:52 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako vas zanima kako gubit dobijene tekme pitaj te BArcelonu!

Mes que un club!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Sta je Alves htio zajahati onog lika?

BTW. sto se penala tice, cisti nije sudjen na Alexisu u prvom poluvremenu...
14 godina
neaktivan
trap kaže...
Sta je Alves htio zajahati onog lika?

BTW. sto se penala tice, cisti nije sudjen na Alexisu u prvom poluvremenu...

Al stvarno smiješna situacija šteta desila se na krivom mjestu.

15 godina
protjeran
ExE123 kaže...

Ako vas zanima kako gubit dobijene tekme pitaj te BArcelonu!

{#} Pa ima još pola sata, okrenut će to oni.Makar mi se to kao navijaču Reala nebi svidjelo.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Wtf? Igram igru i svako toliko pogledam rezultat, kad ono 2-2?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
I jos jedan penal maloprije u drugom...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je neuništiv....BRAVOOOOOOOOO 253 gol za Barcu i napokon apsolutni rekorder kluba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 22:28 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Lob kralj!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

bravo tello:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 22:39 (IvanKovacic).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Ovo je smijesno vec... xD
14 godina
FC Barcelona

nevjerojatan igrač taj Messi,ma svi su nevjerojatni.uh kako volim gledati Barcu kada igra.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahhahahahahahahahahahah

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
E Alves, Alves... dva penapa, dva zuta... iako ovaj drugi zuti mozda malo prestrog. Cini mi se da je Dani prije digo ruku nego ga lopta pogodila tj. hocu reci nije isao namjerno na loptu rukom... moj dojam.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Komedija od utakmice. Jebes ove spanske arbitre.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Brinu me ovi prekidi gdje je barca losija a to bi milan mogao iskoristit kao u 93 na Nou campu prosle godine

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

Ovo je čudo pa ja neznam što su večeras trebali napraviti da se sudi penal za Barcu? publika je dovoljno rekla na kraju što se tiče toga.

Messi kralj,najbolji strijelac u povijesti sa svoje 24 godine!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa koliko lose moras suditi kad su jedino sto pamtim na utakmici sudacke greske s obe strane. Pljuc!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najjaci komentar za messija maloprije gledma tekmu i kada je dao 3 gol komentator s sporta 3+ govori

Oo i think he is Messiah... ahahhahaahahha

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

Sljedeća Nobelova nagrada za književnost ide onome ko nađe pravu riječ za Messijevu genijalnost.

14 godina
antimadridista kaže...

Sljedeća Nobelova nagrada za književnost ide onome ko nađe pravu riječ za Messijevu genijalnost.

Ta riječ još ne postoji

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zaista katastrofalno suđenje večeras... no pada to u drugi plan kad je tu Messi, novi hat trick i oboren klupski rekord... Svaka čast majstore, najveći si. :)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sumnjam u neku buducnost Sancheza u Barceloni.

15 godina
VirtUoso kaže...

Sumnjam u neku buducnost Sancheza u Barceloni.

Zašto? danas je odigrao dosta loše,ali ukupo gledajući odrađuje odličan posao u prvoj sezoni. Pa i sam Pep je rekao da je njegovo dovođenje jedan od najboljih poteza uprave uopće.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igra toplo hladno. Nije konkretan. Radije bih ja Villu u formi nego ovog. S jedne strane fantasticno sto Messi daje golove svaku utakmicu, ali moraju i drugi napadaci prijetiti i zabijati, a Sanchez...djeluje mlako. 

Abidal, Masc, Adriano i Alves propustaju sljedecu utakmicu. Adriano se ozlijedio te ga nece biti kojih 10 dana. A u utorak Lp-a. :facepalm:

15 godina
FC Barcelona

taman sad vidio da se Adriano ozljedio. Sljedeće kolo bez njega i Alvesa,a kad računamo da smo i bez Abidala,veliki problemi nažalost...

a još je najgore što vjerojatno Adriano propušta i Milan,tko će ga mijenjati? jedino da počnemo sa 3-4-3.

16 godina
FC Barcelona

Sanchez mi ne djeluje dovoljno konkretno. Kao da stalno nešto pokušava, ali gotovo nikad ne uspijeva. Jedina zamjerka koju imam na njega je to da, koliko se meni čini, nije baš najstabilniji na lopti tj. u svakom jačem kontaktu sa obrambenim gubi loptu.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

taman sad vidio da se Adriano ozljedio. Sljedeće kolo bez njega i Alvesa,a kad računamo da smo i bez Abidala,veliki problemi nažalost...

a još je najgore što vjerojatno Adriano propušta i Milan,tko će ga mijenjati? jedino da počnemo sa 3-4-3.

Vjerojatno će u obrani nekako igrati Puyol, Pique, Mascherano i Alves... a za Primeru... možda neki mladac?

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Muniesa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice