FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.795
|
čitano: 6.639.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Pedro. Problem solved.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina

A baš je ušao u formu ..... nooot {#}

Hebga, Pedro je tu, i onaj mladi Cuenca.

E što se tiče prijenosa el classica, gdje će biti i zašto baš na Areni 2 koja se plaća? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
neaktivan
Zato sta je HRT smece. Ic cu kod prijatelja gledat hehe.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona

onaj cuenca mi nikako nije legao. tello je dobro poceo, ali se pokazalo da je i on jos zelen.
pedro ce vjerojatno poceti umjesto alexisa, ali prije ce pep nesto izrotirati pa mozda nece poceti ni jedan od njih.
bez alexisa, to bi moglo izgledati i ovako (sto bi bila defenzivnija varijanta):

--------------valdes

alves - masch - pique - puyol

---------keita - busquets

-------------xavi

------iniesta messi cesc

ili ovako ofenzivnije pa se kasnije zatvoriti u slucaju pozitivnog rezultata:

-----------valdes

masch - puyol - adriano

---------busquets

-----alves- xavi - cesc

cuenca - messi - iniesta

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 16:16 (mrzech).
13 godina
FC Barcelona

Kako će završiti uzvrat Lige Prvaka?

0 1-0
5 1-1
10 2-0
12 3-0
2 (2-1, 2-2, 3-1, 3-2 ,3-3.....)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 16:47 (KiX777).
15 godina
N3N0 kaže...
Pedro. Problem solved.

da,ali koga onda na još jedno prazno mjesto na krilu? najbolje igraju kad je trojac Alexis-Messi-Pedro naprijed i u sredini Busi-Xavi-Iniesta. Vjerojatno će Iniesta igrati na krilnoj poziciji a u sredinu će Cesc.

Iniesta može odigrati tu poziciju,ali nije toliko dobar na njoj,a i gubi se jačina u sredini bez njega na njegovoj prirodnoj poziciji. Tko zna,možda Pep iznenadi pa stavi Cuencu ili Tella od prve minute,ali ne vjerujem,to je El Clasico i tu je potrebno iskustvo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Kako će završiti uzvrat Lige Prvaka?

Fali onaj nepopularni 0-0 rez:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona

El Clasico Promo:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 17:32 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
koreografija za el clasico... "We are and we will be"
13 godina
FC Barcelona

Budimo realni, kolike su šanse da Barcelona ne prođe u finale?
Igra kod kuće pred 90.000 navijača, ima širi stadion što je još jedan plus jer mogu stvarati šanse na bokovima (Sanchez, Cuenca)
Bit će dodatno motivirana zato što je izgubila prvu utakmicu!
Ove sezone nije izgubila kod kuće!
Koeficijent u kladionicama na pobjedu Barce je 1.20-1.30 na Chelsea 9.00-10.0, a na prolaz Barce 1.30-1.50 na Chelsea 2.50-3.00.
Realno gledajući Chelsea nema šta raditi na Nou Campu!

15 godina
FC Barcelona
Razlika u širini terena je svega nekoliko metara,tako da ne vidim toliku prednost što se tiče toga. Meni ulijeva povjerenja ova prva utakmica,jer je Chelsea bio totalno nadigran,a zna se da smo na Nou Campu još bolji. Ako se rano zabije gol,onda mislim da ćemo ih razbiti do kraja. Iskreno,više sam se bojao utakmice sa Milanom unatoč povoljnijem rezultatu nego sad Chelsea.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 21:36 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

bode činjenica da je Xavi imao više pasova nego cijela momčad Chelsea na terenu a od tih 120 88 posto je bilo točno.Da smo barem jednu realizirali ali mislim da se sad treba posve titi Realu i riješit to pa dočekat Chelsea s puno vjere jel bilo bi mi žao da Barca ne prođe.Chelsea mučki igra,brane se 90 min i onda blijesnu a to za mene nije nogomet.Mislim da će na Camp Nou tek osjetit Barcu i da će doma otić s par komada.Viva la Barca <3

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
FC Barcelona
hebiga,igraju kako igraju i to je njihovo pravo,nisu bili toliko ni oštri ni prgavi,nego disciplinirani cijelu utakmicu i došli do pobjede. Naši su krivi što nisu uzeli što su stvorili,da je samo jedna lopta završila iza Cecha,Chelsea bi sad imao minimalnu šansu za prolaz.
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

bode činjenica da je Xavi imao više pasova nego cijela momčad Chelsea na terenu a od tih 120 88 posto je bilo točno.Da smo barem jednu realizirali ali mislim da se sad treba posve titi Realu i riješit to pa dočekat Chelsea s puno vjere jel bilo bi mi žao da Barca ne prođe.Chelsea mučki igra,brane se 90 min i onda blijesnu a to za mene nije nogomet.Mislim da će na Camp Nou tek osjetit Barcu i da će doma otić s par komada.Viva la Barca <3

Ne bih ja baš bio tako uvjeren u prolaz Barce. Mislim da su šanse 50%-50%, 1-0 kod kuće je odličan rezultat, a Chelsea prava bunker ekipa s odličnim kontrama. Sve snažni i jaki igrači i 2 brza za kontre. Ako Barca rano zabije ne bi trebalo biti problema, ali ako ne zabiju u prvom poluvremenu ili (nedaj Bože) Chelsea zabije nervoza raste. Sjetimo se Intera 2010., s igračem manje bunkerčina i prošli su u finale. I to je nogomet što god ti mislio. Barcelona igra najljepše i najbolje, to ne znači i najefikasnije. Grčka je 2004. osvojila Euro s valjda 15 udaraca prema golu na cijelom prvenstvu. Meni je jednako kao Barcinu fascinantnu igru lijepo vidjeti genijalnu taktiku i savršeno provođenje iste. Trebaš biti lud da napadneš Barcelonu, Mourinho je napao prošle sezone i popio 5 komada.

16 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Igra kod kuće pred 90.000 navijača, ima širi stadionšto je još jedan plus jer mogu stvarati šanse na bokovima (Sanchez, Cuenca)

Pa i nije baš puno širi i duži. Točnije širi je 1m, a duži 2m.

Camp Nou: 105 × 68 m

Stamford Bridge: 103 x 67 metres

14 godina
autobus kaže...
Tommy_123 kaže...

Ne bih ja baš bio tako uvjeren u prolaz Barce. Mislim da su šanse 50%-50%, 1-0 kod kuće je odličan rezultat, a Chelsea prava bunker ekipa s odličnim kontrama. Sve snažni i jaki igrači i 2 brza za kontre. Ako Barca rano zabije ne bi trebalo biti problema, ali ako ne zabiju u prvom poluvremenu ili (nedaj Bože) Chelsea zabije nervoza raste. Sjetimo se Intera 2010., s igračem manje bunkerčina i prošli su u finale. I to je nogomet što god ti mislio. Barcelona igra najljepše i najbolje, to ne znači i najefikasnije. Grčka je 2004. osvojila Euro s valjda 15 udaraca prema golu na cijelom prvenstvu. Meni je jednako kao Barcinu fascinantnu igru lijepo vidjeti genijalnu taktiku i savršeno provođenje iste. Trebaš biti lud da napadneš Barcelonu, Mourinho je napao prošle sezone i popio 5 komada.

Jedva čekam vidjeti može li Chelsea ponoviti onakvu igru u obrani. Dokazali su sami sebi da ne samo da mogu izdržati nalete Barce nego čak i pobijedit. Na stranu sad bilo to zasluženo ili ne. Ne vjerujem baš da su i sami mislili da će uspjeti to. Al sad znaju da mogu, samopouzdanje im je poraslo i to bi moglo biti dosta opasno za vaše.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pustite na stranu dobru obranu Chelsea. Stvarno mali milijun zicera nije ušao u mrežu Petra Cecha.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 23:41 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja opce ne sumnjam da ce uzvrat biti fenomenalan,mene samo zanima kako ce igrati plavci volio bi da igraju otvoreno al koliko je to realno s obzirom na ovako turbulentnu sezonu i jos povoljan rezultat iz prvog susreta.

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
KiX777 kaže...

Igra kod kuće pred 90.000 navijača, ima širi stadionšto je još jedan plus jer mogu stvarati šanse na bokovima (Sanchez, Cuenca)

Pa i nije baš puno širi i duži. Točnije širi je 1m, a duži 2m.

Camp Nou: 105 × 68 m

Stamford Bridge: 103 x 67 metres

kad bi preracunao u m2 to je puno. Tocnije 239m2  vise. Da se puno vise toga napraviti.{#}

16 godina
FC Barcelona

Collina (ex-referee): "The most beautiful goal I saw during my time as referee was Ronaldinho's at Stamford Bridge in 2005."

{#}

16 godina
FC Barcelona
statistika :)

"Chelsea forward Didier Drogba spent 3 minutes and 18 seconds lying on the ground during Wednesday's Champions League game (the Sun)"
17 godina
FC Barcelona

Zašto je Drogba toliko bio na zemlji.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Na kojem ce programu biti prijenos el clasica? Oce li ga bit na nekom programu na max tvu il negdje?

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 12:31 (MalenoSelo).
15 godina
FC Barcelona
biti će na ArenaSport 2.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

pretpostavljam da u El classicu primamo gol u prvih 10 min...

15 godina
FC Barcelona

Barca će sigurno imati kontrolu utakmice kao i protiv svakog protivnika i to je najvažnije. Mislim da će Real pokušati sa kontrama,ne vjerujem da će stati visoko gore i pokušati napasti odmah od prve minute.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 13:27 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/liga-prvaka201112/drogbilica-je-presudio-barci-vaha-on-mi-je-najdrazi-igrac-262692 Nou Camp je pet metara duži

Stamford Bridge ima dimenzije 100x67 m, a Nou Camp 105x68. Barcelonina prednost u uzvratu će biti teren duži pet i širi za metar. Puno teže Barca zabija golove na manjem terenu.

16 godina
neaktivan
mrzech kaže...
statistika :)

"Chelsea forward Didier Drogba spent 3 minutes and 18 seconds lying on the ground during Wednesday's Champions League game (the Sun)"

ovdje piše 6 i pol min 

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2132387/Martin-Keown-Match-Didier-Drogba-power-play-watch-fall.html

KiX777 kaže...

http://www.24sata.hr/liga-prvaka201112/drogbilica-je-presudio-barci-vaha-on-mi-je-najdrazi-igrac-262692 Nou Camp je pet metara duži

Stamford Bridge ima dimenzije 100x67 m, a Nou Camp 105x68. Barcelonina prednost u uzvratu će biti teren duži pet i širi za metar. Puno teže Barca zabija golove na manjem terenu.

Neznam ja koliko su ti "novinari" sa 24 sata sposobni pronaći pravu informaciju, vjerojatno neznaju engleski pa su morali koristiti wikipediju.hr gdje piše da su dimenzije 100x67, a svugdje drugdje piše da je dimenzija 103x67, ali opet to je nebitno, jer ako znaš igrat nogomet svejedno je da li igraš na 1 ili 5 m manjem stadionu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oni koji imaju standardni paket maxtv-a mogu zaboraviti na prijenos?

When all else fails - crowbar the fucker
13 godina
username kaže...

Oni koji imaju standardni paket maxtv-a mogu zaboraviti na prijenos?

Tak je.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice