Evropsko Prvenstvo vaterpolu-Zagreb 2010

poruka: 53
|
čitano: 6.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Tekmu sam pogledal u "jednom dahu" i tek kasnije čovjek shvati kolko je zapravo veliki izazov bil pred našima.

Ta dva odvajanja na +2 nisu dugo trajala, skoro cijela tekma bila je +1 ili 0 za nas - treba to izdržati, a i pratiti tak da je ovo bila tekma na jednoj razini koju možda ni jedna druga repka (osim ove dvije) svijeta ne može dostići u ovom trenutku.

Srbi su imali fenomenalnog igrača više, dok je našima bolje išlo u izjednačenom omjeru, a ne smije se nikako zaboraviti fenomenalnog Pavića sa 10 obrana - njemu je to običajno, da nebi bilo da je sreća!

Pred nama je sad finale.

Susret s Mađarima nebi nikak htjel, taj dvoboj nekak mi je najteže za pratiti, prema njima još imam neki usađeni respekt, koji se pojavil tokom višegodišnjih velikih susreta (kolko repki, tolko i klubova).

S druge strane pak Talijani, mišljenja sam da nikak nije dobro u kratkom roku igrati s istom, toliko moćnom repkom.

No jedno je sigurno, treba nam još jedna tekma na današnjoj razini, a onda je u nevolji ko god da bude s druge strane.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
RE: Evropsko Prvenstvo vaterpolu-Zagreb 2010
lukavg kaže...
Pero kaže...
7 igrača su stavili da se ponovi napad.

Shvatite ljudi da nije bilo igrača viška, Srbi su zamijenili golmana za igrača, isto što mi katkad radimo u rukometu. Sve u svemu, bravo naši!

Kako misliš - zamijenili golmana? Pa evo ga dodaje loptu sedmorici svojih igrača u polju? Dakle, počeli su igru sa 8 igrača.

Slike nisu nešto, ali na to ne mogu utjecati :)

I bravo naši!

15 igrača u terenu 15 igrača u terenu
14 igrača bez golmana u kadru 14 igrača bez golmana u kadru
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
protjeran
Elles D. kaže...
lukavg kaže...
Pero kaže...

Shvatite ljudi da nije bilo igrača viška, Srbi su zamijenili golmana za igrača, isto što mi katkad radimo u rukometu. Sve u svemu, bravo naši!

Kako misliš - zamijenili golmana? Pa evo ga dodaje loptu sedmorici svojih igrača u polju? Dakle, počeli su igru sa 8 igrača.

I bravo naši!

Ja na prvoj slici vidim 14 igrača. I ne znam kad je slikana. Na drugoj slici je 14 igrača, a tko zna gdje je tada bio golman. Čisto sumnjam da bi Srbi napravili takvo što. Bez obzira što ti misliš o njihovom narodu oni su vrhunski profesionalci u vaterpolu.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
17 godina

Razlika je od par sekundi, koliko je trebalo da kamera zumira na našu polovicu.

A na prvoj ne vidiš sve igače jer se neki nalaze iza drugih igrača - a ni naš DVB ne pomaže :)

lukavg kaže...

Bez obzira što ti misliš o njihovom narodu oni su vrhunski profesionalci u vaterpolu.

Da su loši ne bi ni došli do polufinala i izgubili s 1 razlike :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 19:50 (Elles D.).
16 godina
neaktivan

Kao što bi moj tata u šali rekao ovo je sve zbog toga što nema trice u vaterpolu Smijeh

NISU NAS SLOMILE OVE TEŠKE GODINE! PFC Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
15 godina
neaktivan

može li mi netko dati link da pogledam sažetak utakmice ?

bio sam u školi pa nisam mogao pratiti naše u velikoj pobjedi

15 godina
neaktivan

svaka čast našima u ovoj veličanstvenoj pobjedi.

gledao sam samo prve 2 četvrtine ( u kafiću ), morao sam na bus :S

bc2: SaPPhir3
17 godina

opet protiv Tlijana, samo ovog puta u borbi za zlato. Talijani dobili Mađare 10:8

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

opet protiv Tlijana, samo ovog puta u borbi za zlato. Talijani dobili Mađare 10:8

gledao sam utakmicu,talijani su stvarno odlično igrali,cijelu utakmicu su vodili

biti će teško,iako smatram da smo favoriti te da su veće šanse da osvojimo zlato nego protiv mađara

16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
lukavg kaže...
Pero kaže...

I bravo naši!

da nisi ti zamjeno tekst na ovim slikama?

etikete, ovo je nacija etiketa!
17 godina
ExXxEr kaže...

da nisi ti zamjeno tekst na ovim slikama?

Tešto, jer na drugoj ima manje kapica u bazenu :)

Ukupno ih treba biti 14, uključujući i golmane, a na drugoj slici ih ima 14 bez jednog golmana.

17 godina

Srbi su levatski probali sa ubacivanjem igrača više i nije im uspjelo. Pa zar bi naši igrači i izbornik onako skočili i prodavali maglu! Pogledajte

. Nikakav golman nije vani kao šta je netko rekao jer izvađa sa centra i sigurno nije napravljena zamjena u dvije sekunde, osim ako im nisu iz Zvjezdanih staza posudili teleportaciju. A i na slici se vidi, kada je sudac vratio nazad vrijeme na 5 sekundi i poslao igrača koji je bio višak van. Zato nemojte fantazirat da nije bilo golmana, golman je bio i izveo je loptu sa centra. Napravili su nesportski potez i gotovo. Levat im nije prošao i to je to

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

još malo pa finale

IDEMO HRVASTKA

16 godina

Gotovo je! ^^

Čestitke svim igračima, rasturili su talijane totalno.

Trying is the first step towards failure.
15 godina
neaktivan

PRVACI SMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HRVATSKA JE EUROPSKI PRVAK

15 godina
protjeran

Čestitke BARAKUDAMA i Ratku Rudiću. Bravo dečki! 

17 godina

Čestitke našima, ne znam kak ovo opisati, odigrali smo ovo finale ko teška, nepogrešiva ali ljudska mašinerija!

Nama ZLATO u vaterpolu, a Talijani nek se vesele sutra u Monzi ;)!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan

Čestitke,zasluženo!

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
15 godina
ulinsky kaže...

Čestitke,zasluženo!

Nego kaj si misli? :D

Cestitke nasima, tekma mi se cinila "laka", al pubilka pre... :)

I cestitke kolegama s foruma na 3 mjestu :)

15 godina
neaktivan
Sve cestitke nasima, vrhunska utakmica.
15 godina
neaktivan

utakmice

15 godina
neaktivan

sta je pavic talijanima skidao svaka cast

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

Čestitke našim dečkima.Barem malo sportskog veselja od onih nogometnih i košarkaških debaklova.

alrighty then
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice