Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 31.611
|
čitano: 7.465.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Odmah na slobodne utege, nećeš ga valjda na sprave pa da postane gej i vozi rozog fiću

Know your limits.
5 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih

Iskrene čestitke :) 

13 godina

Čestitke Fila

13 godina

cudno da nitko nije iskomentirao 

Mike van Dick vs jeff nippard

9 godina

oslobodite petrahw, ova tema nije ista bez njega iako je roid rager
https://www.youtube.com/shorts/D0TlUI1xT0E

13 godina
exer1234 kaže...

Još jedan dokaz koliko je bitno trenirati snagu i izdržljivost :)

Know your limits.
10 godina
exer1234 kaže...

Koga boli k....za njih...a uostalom na kraju ce bit da je sve nemjesteno kao sto i radi 99% tih jazavaca samo radi pregleda,jebalo bi se u dupe samo da ima dva lajka vise.

Origin_Steam: hrka11
9 godina
Cordas kaže...

Full day of eating. Lagani povratak kalorija u normalu nakon gladovanja.

Buđenje 05:15. Kava i preworkout. Iza toga trening na prazan želudac. 

-prvi obrok 12h. 4 jaja i nekih 200-250g piletine

-par suplementića 

-drugi obrok ili međuobrok, protein bar i 20-30g oraha

-treći obrok, nekih 150-200g piletine sa ljutim umakom. dva jaja. 20g indijskih oraščića. 150g ovih nekih okruglica od krumpira. I par rafaelo okruglica za desert.

Što mislite? Domaća jaja i domaća piletina. Bilo bi bolje da je junetina, ali većinom jedem piletinu jer mi je najlakše za spremiti, a i volim ju jesti i jeftina je. Zadovoljava sve uvjete. 

koji su ti to suplementi na slici, može proizvođač, ili link na shop ?

15 godina
sporttest kaže...

oslobodite petrahw, ova tema nije ista bez njega iako je roid rager
https://www.youtube.com/shorts/D0TlUI1xT0E

Slažem se, sloboda petrici 

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
guls kaže...
exer1234 kaže...

Još jedan dokaz koliko je bitno trenirati snagu i izdržljivost :)

nadam se da se sprdas?

nije da sam neki veliki fan jeffa, tj da ga redovito gledam, definitivno ne, ali lik zna sta prica

dakle :

Mike je taj koji na svakom svom videu proziva sve i omalozava

jeff mu je samo odgovorio na veoma kulturan nacin, i ovaj lik ga napadne,.

dzabe mu sto je velik fizicki kad je mentalno zaostao. 

nadam se da ce ga tuziti i da se vise nikad nece pojaviti nigdje,

nisam znao za njega dok nije poceo gostovati kod Fouada u podcastu, tamo mi je totalno nezanimljiv i antipatican, zbog toga sam i prestao 

gledati podcast.

btw a kad je mike isreatel bio skupa s njim u tom podcastu, onda se slagao s svime sto dr mike kaze,  a dva podcasta kasnije je poceo isto nesto srati. 

lik je dvolican i ogavan

samo se sjeti Erica Kanevsky kad se suprostavio njemu na onom expu, lik se usro, cim ne netko njegove velicine onda nema muda za nista,

lako je na jeffu koji je 165cm, i za kojeg znas da nije agresivan i da nece vratiti

13 godina
hrka11 kaže...
exer1234 kaže...

Koga boli k....za njih...a uostalom na kraju ce bit da je sve nemjesteno kao sto i radi 99% tih jazavaca samo radi pregleda,jebalo bi se u dupe samo da ima dva lajka vise.

sta koga boli q? 

znaci podrzavas bullying?

nije namjesteno, mislis da jeffu trebaju pregledi?? lik ima koliko miliona pratitelja, ajde malo logike

lik nije takav da bi na takav nacin dolazio do icega

10 godina
exer1234 kaže...

sta koga boli q? 

nije namjesteno, mislis da jeffu trebaju pregledi?? lik ima koliko miliona pratitelja, ajde malo logike

Mene boli q za njih dvojicu i to je to.

Okle si ti iscupa da podrzavam maltretiranje,ne budi dosadan i aj nemoj pametkovat kao svaki put...jednostavno sam rekao da me zaboli za jednog i drugog i sta rade radi pregleda i cega vec.

Nisu mi toliko zanimljivi da bih pisao po forumu o tomu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2024 12:25 (hrka11).
9 godina

Mogao je glavom udarit u weight rack tamo pa bi bilo kobno 
https://www.instagram.com/reel/DBZVyFHxSDP/

13 godina
hrka11 kaže...
exer1234 kaže...

sta koga boli q? 

Mene boli q za njih dvojicu i to je to.

Okle si ti iscupa da podrzavam maltretiranje,ne budi dosadan i aj nemoj pametkovat kao svaki put...jednostavno sam rekao da me zaboli za jednog i drugog i sta rade radi pregleda i cega vec.

Nisu mi toliko zanimljivi da bih pisao po forumu o tomu.

Pa cim spominjes namjestaljku, znaci da nije da te bas boli q za njih, ocito si jako dobro informiran

13 godina
Mr.Natural kaže...

Mogao je glavom udarit u weight rack tamo pa bi bilo kobno 
https://www.instagram.com/reel/DBZVyFHxSDP/

mike je neandertalac, nadam se da je njegova karijera gotova

to mu nije prvi put, tukao je i zene, pljuvao ih, svasta nesto.

a kad mu dodje lik njegove visine onda nista, usere se

9 godina

Banali ga iz gyma

10 godina
exer1234 kaže...

Pa cim spominjes namjestaljku, znaci da nije da te bas boli q za njih, ocito si jako dobro informiran

Tako je,promatrao sam sve to pazljivo i analizirao svaki video koji je izasao vezi toga,nemam drugih zanimacija ni obaveza u zivotu vec samo njih pratim...

Ko god je otvorio youtube naletio je na nekog jazavca s naslovom velikih slova "desilo se to i to" nemas tu sta bit informiran previse, a s obzirom da pogledam koji video vezan za gym znaci da mi je youtube pretrpan bio u pocetku s tim naslovima,bolesna kolicina tih jazavaca sto skupljaju lajkove i preglede na tom sto se desilo,tako da je vjerovatno i moj caca naletio na to.

Na prvu ne vjerujem nicem sto vidim na youtube-u,mada u ovom slucaju vjerovatno nije namjesteno nista.Ti si ko moj mali rodjak koji misli da sve sto mr.beast uradi da je to stvarno tako.

10 mjeseci
Skuzio sam koliko je dobar trening partner bitan za trening ovaj tjedan. Poceo trenirat s jednim deckom iz jima, ono vidjamo se svaki dan tamo u isto vrijeme, pa rekli zas ne bi rokali zajedno jedno vrijeme. I evo danas je cetvrtak i nikad bolje treninge nisam odradio ko ovaj tjedan. Dobro je govorio Arnold kolko su trening partneri bitni, ali morate jednostavno obojica biti u tome. Taj lik je jos vise HC od mene, ali mi se svidja njegova pristup di samo rokamo do otkaza i ne razmisljamo nista. Evo sad upale ovaj tjedan bas fino rade. Podsjetilo me kad nisam analizirao treninge i tako je najbolje, pase mi vratit se na to i gurat iznad limita. Djabe ti sav pametan trening ako se ne guras naprijed. Gledajuci tog Nipparda o kojem sad pricate, koliko god je okej lik i ima znanje, toliko pridodaje toj science based toksicnosti. Drzim se old schoola.
13 godina
hrka11 kaže...
exer1234 kaže...

Tako je,promatrao sam sve to pazljivo i analizirao svaki video koji je izasao vezi toga,nemam drugih zanimacija ni obaveza u zivotu vec samo njih pratim...

Ko god je otvorio youtube naletio je na nekog jazavca s naslovom velikih slova "desilo se to i to" nemas tu sta bit informiran previse, a s obzirom da pogledam koji video vezan za gym znaci da mi je youtube pretrpan bio u pocetku s tim naslovima,bolesna kolicina tih jazavaca sto skupljaju lajkove i preglede na tom sto se desilo,tako da je vjerovatno i moj caca naletio na to.

Na prvu ne vjerujem nicem sto vidim na youtube-u,mada u ovom slucaju vjerovatno nije namjesteno nista.Ti si ko moj mali rodjak koji misli da sve sto mr.beast uradi da je to stvarno tako.

ja ni ne znam tko je mr beast, cuo sam za njega par puta, ne znam ni kako izgleda ni tko je, ne zanimaju me te budalastine

13 godina
Angelo97 kaže...
Skuzio sam koliko je dobar trening partner bitan za trening ovaj tjedan. Poceo trenirat s jednim deckom iz jima, ono vidjamo se svaki dan tamo u isto vrijeme, pa rekli zas ne bi rokali zajedno jedno vrijeme. I evo danas je cetvrtak i nikad bolje treninge nisam odradio ko ovaj tjedan. Dobro je govorio Arnold kolko su trening partneri bitni, ali morate jednostavno obojica biti u tome. Taj lik je jos vise HC od mene, ali mi se svidja njegova pristup di samo rokamo do otkaza i ne razmisljamo nista. Evo sad upale ovaj tjedan bas fino rade. Podsjetilo me kad nisam analizirao treninge i tako je najbolje, pase mi vratit se na to i gurat iznad limita. Djabe ti sav pametan trening ako se ne guras naprijed. Gledajuci tog Nipparda o kojem sad pricate, koliko god je okej lik i ima znanje, toliko pridodaje toj science based toksicnosti. Drzim se old schoola.

svatko nek trenira onako kako voli, sto je logicno

ali opet znanost tu mora postojati, netko mora iznijeti sve cinjenice, tvoje je hoces li ih prihvatiti ili ne

pa danas imamo more ljudi koji i daljee misle da je zemlja ravna, unatoc svim znanstvenim cinjenicama

10 mjeseci
exer1234 kaže...
Angelo97 kaže...

ali opet znanost tu mora postojati, netko mora iznijeti sve cinjenice, tvoje je hoces li ih prihvatiti ili ne

pa danas imamo more ljudi koji i daljee misle da je zemlja ravna, unatoc svim znanstvenim cinjenicama

Prosjecni covjek koji se zeli dovest u formu se po meni nema kaj zamarat znanoscu i pizdarijama, to ce ga samo drzat zakovanim za ekranom i mislit ce da nesto pametno radi jer eto ne gleda neflix nego gleda nipparda, a kakvi su mu treninzi u jimu, nikakvi. Treba disciplina i udaranje na treningu, a ne te gluposti. Znanost je govorila da cemo svi pocrkat od korone i da se 💉pa svi znamo kako je to zavrsilo.

14 godina
Angelo97 kaže...

Daleko najbitnije, gym buddy znači puno, pa makar ne radite istu skupinu taj dan, nekakva zdrava kompetitivnost vas gura i trgate jako.,

najjači sam bio dok sam imao ekipu. Sad kad sam solo fali mi motivacije podosta.

Danas se vratio u gym žena me potjerala, kaže mi trener tamo s kojim sam dobar, otvorili smo kladionicu da koliko ćeš dugo izostat i oćeš li past.

ja sam rekao tjedan dana, ostali više, reko predobro me znaš, znaš da ja nemrem izdržat doma čmrljit ako se ima lufta bar 45min stisnut kakav dobar gym :)

tak da smo odradili skuap ja prsa on ramena, malo priče, dobar gym i doma. Vrhunski ispalo!

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
3 godine

tko me treba, uskrsnuo sam?

3 godine
exer1234 kaže...
hrka11 kaže...
exer1234 kaže...

ja ni ne znam tko je mr beast, cuo sam za njega par puta, ne znam ni kako izgleda ni tko je, ne zanimaju me te budalastine

takav sam i ja bio a zatim pogledao 1-2 videa mr.beasta na youtubeu i ocarao se kakve stvari lik radi i koliko je zanimljiv

3 godine
exer1234 kaže...

smatras li da bi trebao u zatvor jer ga je gurnuo? ako da - na koji period? sto da mu je lupio samar, jel samar smatras vecim ili manjim nasrtajem od guranja sa padanjem na pod? savjet mike van wycka vise nikada nebi prihvatio jer je gurnuo drugog covjeka?

13 godina
Angelo97 kaže...
exer1234 kaže...
Angelo97 kaže...

Prosjecni covjek koji se zeli dovest u formu se po meni nema kaj zamarat znanoscu i pizdarijama, to ce ga samo drzat zakovanim za ekranom i mislit ce da nesto pametno radi jer eto ne gleda neflix nego gleda nipparda, a kakvi su mu treninzi u jimu, nikakvi. Treba disciplina i udaranje na treningu, a ne te gluposti. Znanost je govorila da cemo svi pocrkat od korone i da se 💉pa svi znamo kako je to zavrsilo.

pa tko kaze da je to za prosjecnog covjeka? 

on ti daje najefektivniji nacin, tvoje je hoces ili neces..

postoji 50 nacina za doci do cilja, postoje sporiji i brzi, optimalniji il manje optimalni

13 godina
Petar hw kaže...
exer1234 kaže...
hrka11 kaže...
exer1234 kaže...

takav sam i ja bio a zatim pogledao 1-2 videa mr.beasta na youtubeu i ocarao se kakve stvari lik radi i koliko je zanimljiv

nemam vremena za budalastine

3 godine
BeLLicus kaže...
Angelo97 kaže...
BeLLicus kaže...

Čestitke Fila, sad ćeš vidjeti šta je tek život sa dvoje djece, kod mene je obrnuto bilo prvo sin pa curica... 

Btw još jedan od natty likova prelazi na steroide 

Bas vidio taj video sinoc. Meni je to sve okej, nek ljudi rade sto zele. Nikad niko od nas ne zna da necemo mozda i mi uzet jednog dana, zato sam prestao bit iskljuciv prema mnogima stvarima. Kak se ono kaze nikad ne reci nikad. Jedino kaj on tu sad blebece u tom video da si opravda uzimanje sebi i drugima je nekako nezrelo i djetinjasto po meni barem. Nek radje kaze zelim vidjet kolko jos mogu postici sa gearom i to je to, a ne ove price o sex driveu, a lik ima onak 23 godine.

Ako nista drugo bar cemo vidjeti kako test reagira na pripremljeno tijelo i dobru genetiku, msm lik nije neka masiva ali je estetičan i lean je. Baš me zanima koliko će mišića nabiti sa 200mg tjedno.

evo bas ga prati, quotaj me za par mjeseci ako se sjetis, smatram da ce dobiti 3-5kg za 3-5mj i nista veliko nece napraviti. i ako se skine kasnije, kroz par mjeseci izgubiti ce sve. nisam istrazivao pristup linkanog momcica bbu ali ako ce ciklus provesti kako ih 95% provodi a to je bez znacajnijih fluktuacija u hrani - vrlo malo ili nista ce dobiti od steroida

13 godina
Petar hw kaže...
exer1234 kaže...

smatras li da bi trebao u zatvor jer ga je gurnuo? ako da - na koji period? sto da mu je lupio samar, jel samar smatras vecim ili manjim nasrtajem od guranja sa padanjem na pod? savjet mike van wycka vise nikada nebi prihvatio jer je gurnuo drugog covjeka?

ne smatram da treba zatvor, naravno.. niti da ga treba izbaciti iz svega kao sto neki pricaju..

ali  s tim likom ima vise problema:

1. po njegovim objavama na ig poslije svega, rekao bih da ne da se kaje, i da misli da je pogrijesio, nego da mu je jos i drago sto je to uradio, dakle 0 kajanja

2. te stvari je vec radio, sto je najgore, prema zenama, znam price da je pljuvao neku zenu u saobracaju, da je i tukao, da je vec i bio dobio zabranu treniranja u tom gymu odakle je ponovno izbacen, veoma problematican lik sam po sebi, u tom je stvar.. 

nije se to desilo slucajno, nego je lik takav po prirodi i to treba nekako sprijeciti, i treba snositi neke sankcije..

na arnold classicu kad je dosao onaj mali napucan Stax, usro se ko picka, zato sto vidi da s ovim nema zezancije, pa ga drugi lik pozvao da idu van na obracun, naravno okrenuo se i pobjegao kao picka.. 

lako je prema jeffu za kojeg zna da je dosta nizi, da nije agresivan , i da mu nije nikakva prijetnja

uostralom, mike je prvi poceo sve...

lik na svakom videu sere po drugima i omalozava treninge drugih ljudi, pusti ljude na miru... 

indirektno napadao jeffa ii njegov izgled, i onda kad mu je jeff konacno odgovorio na skroz normalan nacin, odmah ga napao, samo dokaz koliko ego ima lik, i koliki je zapravo slabic

nebitno da li je jeff ili netko drugi, ni ne gledam jeffa inace, ali ne budi takva kukavica, klasican bully, bira koga ce, koga smije a koga ne smije

13 godina
Petar hw kaže...
BeLLicus kaže...
Angelo97 kaže...
BeLLicus kaže...

Čestitke Fila, sad ćeš vidjeti šta je tek život sa dvoje djece, kod mene je obrnuto bilo prvo sin pa curica... 

Btw još jedan od natty likova prelazi na steroide 

Bas vidio taj video sinoc. Meni je to sve okej, nek ljudi rade sto zele. Nikad niko od nas ne zna da necemo mozda i mi uzet jednog dana, zato sam prestao bit iskljuciv prema mnogima stvarima. Kak se ono kaze nikad ne reci nikad. Jedino kaj on tu sad blebece u tom video da si opravda uzimanje sebi i drugima je nekako nezrelo i djetinjasto po meni barem. Nek radje kaze zelim vidjet kolko jos mogu postici sa gearom i to je to, a ne ove price o sex driveu, a lik ima onak 23 godine.

Ako nista drugo bar cemo vidjeti kako test reagira na pripremljeno tijelo i dobru genetiku, msm lik nije neka masiva ali je estetičan i lean je. Baš me zanima koliko će mišića nabiti sa 200mg tjedno.

evo bas ga prati, quotaj me za par mjeseci ako se sjetis, smatram da ce dobiti 3-5kg za 3-5mj i nista veliko nece napraviti. i ako se skine kasnije, kroz par mjeseci izgubiti ce sve. nisam istrazivao pristup linkanog momcica bbu ali ako ce ciklus provesti kako ih 95% provodi a to je bez znacajnijih fluktuacija u hrani - vrlo malo ili nista ce dobiti od steroida

kako je ikome zanimljiv taj lik? ok kontam da se klinci pale na to, ali opcenito 0 bodova, apsolutno nezanimljivo..

ajd ogus je u svoje doba bar bio dobar, zanimljiv, chris jones, christian guzman.. itd , ali ovo danas je sve nesto emo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice