ajd dobro ipak ima tragova utega, pribojao sam se da si teski dyel slucaj kao exer
daj stavi i nezamucenu da vidimo tvrtka
Što bi od dodataka prehrani preporučio? (izuzev proteina/creatina koji već uzimam)
ajd dobro ipak ima tragova utega, pribojao sam se da si teski dyel slucaj kao exer
Što bi od dodataka prehrani preporučio? (izuzev proteina/creatina koji već uzimam)
Evo i par mojih
topčina kume, ali imaš bar dve šake sala donji trbuh, masna donja leđa, jebga stari.
šalim se, top je to, koja je kilaža centrimentaža (visina mislim) lol
osušit se bit malen, flat kao vješalica, nikom previše impreisvan, ili natuć kvalitetnu masu, zadržat realne dimenzije struka i bit institucija.
mislim da više ljudi preferira ovo drugo, prvo, ako zajebeš, pa se izgladniš umjesto da se srežeš. padneš u svim kilažama, slab, nemaš snage...a za koga, za što?
lol, ali svakom njegovo.
Can confirm, izgledam i osjećam se kao vješalica za odjeću od kad sam se izdefinirao. Ne šalim se uopće. To je realnost za 99.9% ljudi. Izuzetak samo elite genetika.
znaci priznajes da si obicna pedercina?
tu smo po kilađi i konstituciji.
prvo se srezat pa onda bulk, pa piknut da bi ostvariom svoj potencijal i petar te pozove u elitni diskord kanal i onda zajedno rastete i gledate se preko web kamera dok rastete.
osušit se bit malen, flat kao vješalica, nikom previše impreisvan, ili natuć kvalitetnu masu, zadržat realne dimenzije struka i bit institucija.
mislim da više ljudi preferira ovo drugo, prvo, ako zajebeš, pa se izgladniš umjesto da se srežeš. padneš u svim kilažama, slab, nemaš snage...a za koga, za što?
lol, ali svakom njegovo.
Can confirm, izgledam i osjećam se kao vješalica za odjeću od kad sam se izdefinirao. Ne šalim se uopće. To je realnost za 99.9% ljudi. Izuzetak samo elite genetika.
Slab, flat i nikakav. KAd svjetlo pogodi je super, kad gledaš slike di te netko ovako piknuo na kupanju ili u robi pitaš se jel ja idem u gym i zašto ja krvarim? lol
Ja sam isto tako dosao sa 105kg na 90 bez treninga pa uz teretanu na 80,na mojih 189-190cm katastrofa,bas sto kazes kao vjesalica.Je ono fora ko pati od slika i tog moze se uslikat brutalna slika,ali realnost je da si vjesalica.
Istina je da sam posle tog dosao na 95kg to je bilo brutalno,kako sam odjednom skocio gore,radne kilaze i sve,tada sam malo zasra pa se zamastio ali nista pretjerano,to je vec druga prica bila...imaju slike u temi.
Nakon ovog sam stao s treningom vise od god ipo dana,jbga,drugi prioriteti...sad treniram zadnjih god dana kad i kako stignem,ne pazim toliko ni blizu prehranu i ok je,zadovoljan sam.
Evo ovde nedavno sto sam stavio trenutnu situaciju...ovo di sidim na brodu je nasta sam dosao jer sam napravio tu pauzu od 1.5g i druge slike su trenutne,bez pumpe i icega.To ti je nekad 1 trening tjeno nekad 5,prehranu minimalno pazim,ne spavam ko prije 8-9h itd...
znaci priznajes da si obicna pedercina?
evo jedna tigrica za tebe https://www.instagram.com/reel/C9w-wvCO06L/?igsh=MWQ1OHdnY3YwcG93NQ==
kupi kartu odi do venecuele
btw tko mi brise postove kad nekog steram u kurac? cika miro ili onaj drugi? de ne budite takvi, nista lose u steravanju u kurac, nisam nikoga nazvao ruznim ili nesimpaticnim
magnezij glicinat ili citrat 400mg
cink 30-50mg
d3 5000iu
sve ostalo je opcionalno, ovo gore je must have za funkcioniranje tijela cns-a i za spavanje, vecina ljudi ce osjetiti kvalitetan magnezij po zivopisnim snovima (kvalitetan magnezij ne znaci proizvodac nego vrsta magnezija, citrat i glicinat su iskoristivi 90%, oksid i karbonat u mineralnim vodama i sumecim tabletama 5%)
takoder l-citrulin i aakg vrhunski prije treninga, po 5g, bas se osjeti bolji pump i zile poiskacu ako si na dovoljno niskom bodyfatu, belikus pump chaser probaj to dvoje obavezno
evo moj supplement stack
high resolution pic: https://freeimage.host/i/dz02SjI
uslikaj i anabolic
stack
Jucer probao malo chinse nabacit za promijenu, inace samo rokam klasicni pullup.
https://youtube.com/shorts/-Q3tIcs48HQ?si=6SJ1Tp_n0z8Hz9Ju
Solidno rekao bi.
Radio ovu vjezbu prvi put za kraj treninga, brutalna izolacija latova ko nije probao.
Jucer probao malo chinse nabacit za promijenu, inace samo rokam klasicni pullup.
https://youtube.com/shorts/-Q3tIcs48HQ?si=6SJ1Tp_n0z8Hz9Ju
Solidno rekao bi.
Radio ovu vjezbu prvi put za kraj treninga, brutalna izolacija latova ko nije probao.
istina, ali ako radis full rom, znaci istezanje do kraja, jer latovi to vole
jel ti to doktor majk rekao pa citiras? ovo je sasvim dobar chin up, bas dead hang raditi nije nuzno
kao sto su mene godinama uvjeravali da je deadstop deadlift superioran pa sam se prisiljavao tako raditi mada sam bolje rastao i vise volio raditi touch and go i sada samo tako radim
svaki misic "voli" full rom, ali napredovati se moze i na polovicnim pokretima, sve dok se zadovoljava ono najbitnije - progressive overload, jer ne raste se od istezanja misica nego podizanja radnih kilaza
Evo nakon dugo dugo vremena odradio neki form check, bio kod susjeda, najeo se slanog pa je došao pump i vaskularnost, pa reko da snimimo...
Nikad manje trenirao nisam, 2-3 puta tjedno i to po 45 min max, održavanje samo onoga što imam. Na jesen kad zahladi planiram na jedan pravi bulk, nisam već 4 godine pa idem dok mi ne dosadi.
vrhunska podloga za bulk bodyfat je nizak kako treba biti
jel ti to doktor majk rekao pa citiras? ovo je sasvim dobar chin up, bas dead hang raditi nije nuzno
kao sto su mene godinama uvjeravali da je deadstop deadlift superioran pa sam se prisiljavao tako raditi mada sam bolje rastao i vise volio raditi touch and go i sada samo tako radim
svaki misic "voli" full rom, ali napredovati se moze i na polovicnim pokretima, sve dok se zadovoljava ono najbitnije - progressive overload, jer ne raste se od istezanja misica nego podizanja radnih kilaza
ne pricam o chin upu nego ovu lat izolaciju, koja je top, ali sam setup je dosta nezgodan (trebas i klupu i kabal)
Evo nakon dugo dugo vremena odradio neki form check, bio kod susjeda, najeo se slanog pa je došao pump i vaskularnost, pa reko da snimimo...
Nikad manje trenirao nisam, 2-3 puta tjedno i to po 45 min max, održavanje samo onoga što imam. Na jesen kad zahladi planiram na jedan pravi bulk, nisam već 4 godine pa idem dok mi ne dosadi.
top, loza ne prati ostatak, ali kog briga, ne natjeces se
ne, nema veze s mikeom, sama logika, a i studije govore da je pozicija u istegnutom dijelu, ono sto ti daje najvise hipetrofije
naravno, po meni je glupo raditi samo taj dio pokreta, radije radis full rom, i ako vec ne mozes vise napraviti cijelo ponavljanje, mozes raditi par tih half repsa
full rom je uvijek ispred bilo cega, jer na taj nacin imas standardiziran pokret, plus sto se tice ozljeda i svega, jacas u punom opsegu
ne pricam o chin upu nego ovu lat izolaciju, koja je top, ali sam setup je dosta nezgodan (trebas i klupu i kabal)
Da, zato mi je prvi put bilo da sam je radio sad zbog inace ne prakticnosti kad ti treba klupa i cable. Ali ovaj novi jim u koji idem ima cable station s klupom pored i to koristim sad na veliko. Takodjer incline cable fly, jos jedna najdraza varijanta flya za prsa.
evo me na moru
vec 3. dan se presetavam plazama gledam jel ima netko jaci nabildaniji ili izdefiniraniji, nema
evo me na moru
vec 3. dan se presetavam plazama gledam jel ima netko jaci nabildaniji ili izdefiniraniji, nema
hahahahahahahaha
ti si doktor zivota
evo me na moru
Ja bi rađe na plaži gledao žene, ali šta ću, oženjen sam.
Samo mi je žao što mladi zgodni momci danas očito gledaju druge momke :)
Sad kad si ozenjen je li ti oci izvadila pa ne vidis ili zatvaras oci svaki sekund da ne gledas?
I one budu udane pa ne samo da gledaju, već i jebu druge likove.. takve su uostalom i najgore po tom pitanju. Nema gorih žena od udanih po društvenim mrežama, to je ludo danas. Pogotovo one dobrostojeće, koje imaju muževe krmke s firmicama da im pare štancaju. Te se pucaju sa strane za dvije lijepe riječi
Pa realno, brak ti i je kad te žena uškopi i izvadi ti oči, ali sve je to obostrano prihvaćeno :)
koliko iskompleksiran lik :D