Gotovi obroci za danas. Ujutro 50g zobenih, 300ml 2.8% mlijeka 30g wheya. Ručak je bilo 200g orade i 200g pečenog krumpira, whey sa vodom poslije gyma, šetnja sa klincima pa 200g skyra sa 100g smrznutih jagoda (jagode imaju jako malo kcal i koristit cu ih za taj smothie jer skyr mi je odvratan samostalno) i evo sad prije 20 min 4 jaja na oko sa minimalno kokosovog ulja i 1 šnita crnog kruha. Okej sam, uhvatila me glad u gymu, pa sad u šetnji opet. I vjv će večeras oko pola 10. Jel ovo okej? Manje više ću tako svaki dan osim ručak koji će biti piletina ili riba. Crveno meso neću koristit, svinju izbjegavam sad a junetina i to neam pojma nisam nikad pekao to meso. Planiram 4 tjedna ovako i onda maintaince preko ljeta do tamo sredine 9 mjeseca.
junetina je superiorno meso, najblize ljudskom mesu koje zelis izgraditi ili sacuvati, obiluje zincom magnezijem b12 kreatinom mioglobinom
priprema se isto kao piletina, ako imas para prijeđi na juneci but, ima isto kcal kao pileca pureca prsa
Imaš pravo, pogledao sad na netu izgleda sočno, nije to tako ni skupo 1kg 10 eura, stavim si 200g za ručak posolim i u pećnicu na vrući zrak, da ne moram svaki dan biti na bijelom mesu, onda ponekad to ponekad piletina, ponekad riba.