2018 FIFA World Cup

poruka: 363
|
čitano: 62.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
2018 FIFA World Cup

Nikada se ne sme podceniti protivnik. Mora se dobro pripremiti, za utakmicu, za protivnika, i onda se zadaci moraju odgovorno izvršavati. Sa takvim pristupom, mislim da bi bilo veliko iznenađenje da ne prođete.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 15:22 (Ivan(4)).
12 godina
Re: 2018 FIFA World Cup
Ivan(4) kaže...

Nikada se ne sme podceniti protivnik. Mora se dobro pripremiti, za utakmicu, za protivnika, i onda se zadaci moraju odgovorno izvršavati. Sa takvim pristupom, mislim da bi bilo veliko iznenađenje da ne prođete.

Zato mi se DAlić jako sviđa, cijelo vrijeme je čovjek miran, staložen i na zemlji. Uz to je pokazao da je stručnjak, taktički se odlično pripremi za svakog protivnika, pravovremne zamjene s kojima uvijek pogodi - konačno imamo čovjeka koji zna šta radi, njega da smo imali 2016 prošli bi Portugal.

10 godina
2018 FIFA World Cup

Kada se nuliraju kartoni? Nakon osmine finala?

14 godina

On je čovjek za budućnost, inteligentan, razuman i samokritičan. Treba mu dati da vodi reprezentaciju na dulje vrijeme, pa i ako kiksa.

Vidim Argentinci se baš ne trgaju u zahvalama što smo im pomogli, makar smo igrali samo za sebe. Da smo izgubili 2:1 Island bi prošao. To bude tragično ako oni doguraju dalje od nas, igraju za onu stvar a i pokazali su se ko gamad na terenu svi odreda. Želim da ih Francuzi skalpiraju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 15:52 (vrinho).
12 godina

ma dobit će njih Francuzi, sumnjam ja da će oni dalje od 1/8 finala

15 godina
protjeran

Šveđani vode 2--0 protiv Mexica. Kakva pobjeda treba Švabama za prolaz?

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
2018 FIFA World Cup

AK se ne varam s istom gol razlikom ko i Šveđani pošto su bili bolji od Šveđana u međusobnom ogledu. Šveđani sad vode 3:0, i Nijemci trebaju 3:0. Ukratko Elf je u banani.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 17:36 (vrinho).
15 godina
protjeran
vrinho kaže...

AK se ne varam s istom gol razlikom ko i Šveđani pošto su bili bolji od Šveđana u međusobnom ogledu. Šveđani sad vode 3:0, i Nijemci trebaju 3:0. Ukratko Elf je u banani.

Ako je tako, onda se već zna tko je prošao.

14 godina
2018 FIFA World Cup

Zaboravio sam na Meksikance koji su sad u teškom položaju zbog gol razlike, mislim da je Nijemcima dosta i 1:0 i mislim da onda Meksiko ispada.

15 godina
protjeran
vrinho kaže...

Zaboravio sam na Meksikance koji su sad u teškom položaju zbog gol razlike, mislim da je Nijemcima dosta i 1:0 i mislim da onda Meksiko ispada.

Sad je to rekao Njemački komentator na ZDF. Eins tore i idu dalje.

8 godina
2018 FIFA World Cup

Ajmo Koreja, izdržite još malo !!!!!

Obećavam da budem jeo dim sum svakodnevno.

Kruha i igala...
15 godina
protjeran
fer-de-lance kaže...

Ne gine ti to jesti svaki dan od danas. :) I odoše švabe doma.

14 godina
fer-de-lance kaže...

Nadam se da je to nekaj finoga

8 godina
2018 FIFA World Cup

Toooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kruha i igala...
8 godina
vrinho kaže...

Nadam se da je to nekaj finoga

Nadam se i ja.

😁

Kruha i igala...
14 godina
2018 FIFA World Cup

Na kraju Švedi prvi a Švabe zadnji

15 godina
protjeran

E ovo se zove sramota. Uz Brazil prvi favorit turnira, nisu prošli grupu još su zadnji u toj grupi, tj najlošija ekipa uopće.

15 godina
A, smijeha. 😂 Ode "moćni" elf kući. Očito im ne paše Rusija 😇😈
Tigar Krezumica
14 godina
2018 FIFA World Cup

Ovaj put im pimplanje i davljenje lopte nije prošlo, zapravo ispalo im katastrofalno.

12 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

hahahaha

igrači okrenuli leđa treneru i nisu htjeli pobijedit ? još su mu dobrano izjebali živce, da izgleda da hoće ali ne ide.

mene ne može niko uvjerit da oni nisu ove poluamatere mogli dobit, jednostavno to nema smisla.

dugo ne vidjeh nešto slično ovomu, ako ikad i vidjeh. 

11 godina
neaktivan
2018 FIFA World Cup

Italija - 2010 ispada u skupini
Spanjolska - 2014 ispada u skupini
Njemacka - 2018 ispada u skupini

Gadno se pise onome tko osvoji! 

Kreativnost se postiže repeticijom. Analogno, talent - radom.
10 godina
2018 FIFA World Cup

Zašto je sudac išao gledati var snimku kod prvog gola Koreje? Vidio sam samo isječak gola pa mi nije jasno..

12 godina
2018 FIFA World Cup

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 19:31 (ibme74).
15 godina
neaktivan
Avensac kaže...

Zašto je sudac išao gledati var snimku kod prvog gola Koreje? Vidio sam samo isječak gola pa mi nije jasno..

pa zato jer je pomoćni pokazao da je bilo zaleđe, a očito nije

14 godina
Avensac kaže...

Pomoćni je poništio gol. Ali je ispalo da je igrač Njemačke dodao loptu, a ne Koreanac.

Najbolja je bila reakcija meksičkih navijača na tribinama. Prvo euforija jer je Korea povela, pa depresija jer je gol "poništen", pa opet euforija kad je ipak priznat 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

Drago mi je za Korejce, dobra prometala rade :)

Za zajebanciju, tu je forum. Za ozbiljnu spiku, tu je inbox.
16 godina
2018 FIFA World Cup

Eto ti klasične urote protiv Švaba, Meksikanci prodali utakmicu a bezobrazni "Koreanci čudno proigrali baš kad ne treba".

Intel=pokvareni podmukli gadovi!
15 godina
ibme74 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Sve ovo sad ide u koš i sve ide iz početka.Nista to ne znaci.Da, moze uljevati optimizam ali jedna losa utakmica,jedan losi potez,malo nesrece,jedan crveni i gotovo je.

Ne treba se zanosit ali treba bit pozitivan.

Naše šanse u nedjelju su 50:50.

Ja sam uvijek bio onaj koji nije volio euforiju ali vi ste ipak malo prekritični. Da, sad je nokaut faza i nema se pravo na pogrešku, ALI mi smo kvalitetniji od Danske na svakoj poziciji na terenu i zato je abrem 60:40 u našu korist a ako odigramo kako znamo i možemo ja vjerujem u pobjedu bez puno šokova.

i eto sve sto si rekao pade u vodu i to odma danas.

pretpostavljam da znas na koju utakmicu mislim.:) ne pobjeđuje uvijek "kvalitetniji"

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
12 godina

Njemacka igra lose od pocetka i dobila je samo svedsku i to isto na guranje uz nedosudjeni penal za svedsku tako da nije bas slicno.

14 godina
2018 FIFA World Cup

Uopće nisam u startu bio nešto toomuch nahajcan na "moguće uspjehe" naših, no nakon prikazanog u skupini, ne da sam ugodno iznenađen već sam uvjeren da možemo daleko i duuuugo ostati u Rusiji. 

Manje više, pogledao sam sve utakmice osim ovih "paralelnih", i ne vidim kako bi nam Danska mogla pera skinuti, uz odgovoran pristup ne mogu na ništa kao niti žaba lešnjaku! 

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice