Frend mi kupuje konfu do 6000kn i treba mu što tiša. Pokušavao sam nekako ubaciti Radeon 5850, ali uvijek prelazi 6000kn. Imate li vi kakav prijedlog? Važno je da je konfa što tiša.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prjedlog,
MATICNA:maximus formula 2
PROCESOR:AMD amd phenom ii x4 965 black edition
KULER:Cooler master GeminII
RAM:CORSAIR XMS2 4GB (2 x 2GB),PREDLAZEM RAM Cooler
GRAFICKA: 4890 vapor-x
NAPOJNA:OCZ power supply GameXStream 600W,12cm FAN
OPTIKA:Neznam vidi nesto improvizuj.
Imaju razne radje koje slagaju konfe po zelji...Moj predlog.I neki monitor uz vaku masinu da nije manji od 21inch
I kuciste:NZXT Lexa S
Kuciste je Kao umene madaje dosta skupo.
A konfa je minimum 9000kn sa monitorom.Stavi procesor slabiji ako zelis,kuciste malo jeftinije,monitor ako hoces.Eto nadam se da sam ti pomogao.
Definitivno potpis za AA-d00d-ovu konfiguraciju. Kolega enes, tvoja konfa je u banani. Totalno neisplativo/nabacano, i s naglaskom da si kombinirao intel ploču s AMD procesorom .
ja tražim nešto tiho, i za sada sam odlučio samo glede kućišta - Antec Solo će biti... gotovo sigurno. :)
ja tražim nešto tiho, i za sada sam odlučio samo glede kućišta - Antec Solo će biti... gotovo sigurno. :)
mislim da ti je to kučište potpuno neisplativo pored ovoga http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_210&products_id=6140 ili pored cm690 koji je malo skuplji
Skontao sam i ja to ...heheeh xd
Ali s ovim ne dobijem super kul gumice za vješanje diskova :)
i ne dobijem sendvič stranice (doduše, našao sam izvor free piramidaste spužve pa mi utišavanje unutrašnjosti i nije neki problem)
Plus je što je PSU dolje.
A razlika 180 Kn u korist Tri handrida... ne znam, ne znam...
Ali s ovim ne dobijem super kul gumice za vješanje diskova :)
i ne dobijem sendvič stranice (doduše, našao sam izvor free piramidaste spužve pa mi utišavanje unutrašnjosti i nije neki problem)
Plus je što je PSU dolje.
A razlika 180 Kn u korist Tri handrida... ne znam, ne znam...
Kao prvo uopće mi nije jasno šta je pisac htio reči... Kučište sam imao u rukama i mogu reči da je za tu cijenu odlična kupnja. Ako dodaš malo više onda si možeš uzeti CM690 di se uopće nećeš brinuti o nekakvoj buci...
Kao prvo uopće mi nije jasno šta je pisac htio reči... Kučište sam imao u rukama i mogu reči da je za tu cijenu odlična kupnja. Ako dodaš malo više onda si možeš uzeti CM690 di se uopće nećeš brinuti o nekakvoj buci...
Dakle, Solo je kućište namijenjeno smanjenju buke, dolazi sa troslojnim sendvič (čelik-guma-čelik) stranicama, sistemom gumica za vješanje i odvajanje HDD-a od ostatka kućišta i košta (samo) 180 Kn više od 300tke :)
Uzmi si neki bolji (čitaj:tiši) kuler.