Tiha konfa

poruka: 12
|
čitano: 2.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tiha konfa

Frend mi kupuje konfu do 6000kn i treba mu što tiša. Pokušavao sam nekako ubaciti Radeon 5850, ali uvijek prelazi 6000kn. Imate li vi kakav prijedlog? Važno je da je konfa što tiša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tiha konfa

moj prijedlog

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tiha konfa

Prjedlog,

MATICNA:maximus formula 2

PROCESOR:AMD amd phenom ii x4 965 black edition

KULER:Cooler master GeminII

RAM:CORSAIR XMS2 4GB (2 x 2GB),PREDLAZEM RAM Cooler

GRAFICKA: 4890 vapor-x

NAPOJNA:OCZ power supply GameXStream 600W,12cm FAN

OPTIKA:Neznam vidi nesto improvizuj.

Imaju razne radje koje slagaju konfe po zelji...Moj predlog.I neki monitor uz vaku masinu da nije manji od 21inch

I kuciste:NZXT Lexa S

Kuciste je Kao umene madaje dosta skupo.

A konfa je minimum 9000kn sa monitorom.Stavi procesor slabiji ako zelis,kuciste malo jeftinije,monitor ako hoces.Eto nadam se da sam ti pomogao.

Enes .H
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tiha konfa

Definitivno potpis za AA-d00d-ovu konfiguraciju. Kolega enes, tvoja konfa je u banani. Totalno neisplativo/nabacano, i s naglaskom da si kombinirao intel ploču s AMD procesorom Smijeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tiha konfa

ja tražim nešto tiho, i za sada sam odlučio samo glede kućišta - Antec Solo će biti... gotovo sigurno. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tiha konfa
ninotocka kaže...

ja tražim nešto tiho, i za sada sam odlučio samo glede kućišta - Antec Solo će biti... gotovo sigurno. :)

mislim da ti je to kučište potpuno neisplativo pored ovoga http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_210&products_id=6140 ili pored cm690 koji je malo skuplji

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 11:08 (mirdaVG).
15 godina
neaktivan

Skontao sam i ja to ...heheeh xd

Enes .H
15 godina

Ali s ovim ne dobijem super kul gumice za vješanje diskova :)

i ne dobijem sendvič stranice (doduše, našao sam izvor free piramidaste spužve pa mi utišavanje unutrašnjosti i nije neki problem)

Plus je što je PSU dolje.

A razlika 180 Kn u korist Tri handrida... ne znam, ne znam...

17 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

Ali s ovim ne dobijem super kul gumice za vješanje diskova :)

i ne dobijem sendvič stranice (doduše, našao sam izvor free piramidaste spužve pa mi utišavanje unutrašnjosti i nije neki problem)

Plus je što je PSU dolje.

A razlika 180 Kn u korist Tri handrida... ne znam, ne znam...

Kao prvo uopće mi nije jasno šta je pisac htio reči...Izlanuo se Kučište sam imao u rukama i mogu reči da je za tu cijenu odlična kupnja. Ako dodaš malo više onda si možeš uzeti CM690 di se uopće nećeš brinuti o nekakvoj buci...

15 godina
mirdaVG kaže...

Kao prvo uopće mi nije jasno šta je pisac htio reči...Izlanuo se Kučište sam imao u rukama i mogu reči da je za tu cijenu odlična kupnja. Ako dodaš malo više onda si možeš uzeti CM690 di se uopće nećeš brinuti o nekakvoj buci...

Dakle, Solo je kućište namijenjeno smanjenju buke, dolazi sa troslojnim sendvič (čelik-guma-čelik) stranicama, sistemom gumica za vješanje i odvajanje HDD-a od ostatka kućišta i košta (samo) 180 Kn više od 300tke :)

16 godina
Tiha konfa

Uzmi si neki bolji (čitaj:tiši) kuler.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S obzirom koliko košta u adm-u mislim da je ptpuno neisplativo jer za 750kn dobiješ CM690 Advanced II koji je definitivno best buy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice