Zavisi, većinom je do coolera i nekih dodatnih kabela.
Bi li ATI Raedon 4670 mogao pokretati zahtjevne naslove kao što je GTA IV ili COD 5?
BTW pitam zbog toga što imam procesor od 2,7 GHZ.
edit:Da ne otvaram novu temu,ima li kakva razlika u kvaliteti slike ako za grafu kupim DVI to HDMI umjesto VGA to VGA?
daj neslusaj ove nvidia luzere ka jkenjaju
imao sam nvidiu
imam ati
ati je bolji
tocka
kupio sam neki dan 4670 od sapphirea za 649 kn u ve-milu i presretan sam s njom
netrebas mjenjat napajanje...dovoljno je
imamo isti proc, smao ja imam 3 gb ram...stavi si jednu plocicu od 2 gb i to je to...gurni 4670 i milina
idi na moj xfire profil pogle nove screenshotove s novom grafom...pusti kaj ovi pricaju za 9600....
9600GSO je upola jadnija od 4670... dok 9600 GT je tu negdje ali kad je AA u pitanju gubi za duplo...i skuplja je...
stoga 4670 je savrsen izbor...btw...klokaj proc barem na 2.6 (ko ja)
daj neslusaj ove nvidia luzere ka jkenjaju
imao sam nvidiu
imam ati
ati je bolji
tocka
kupio sam neki dan 4670 od sapphirea za 649 kn u ve-milu i presretan sam s njom
netrebas mjenjat napajanje...dovoljno je
imamo isti proc, smao ja imam 3 gb ram...stavi si jednu plocicu od 2 gb i to je to...gurni 4670 i milina
idi na moj xfire profil pogle nove screenshotove s novom grafom...pusti kaj ovi pricaju za 9600....
9600GSO je upola jadnija od 4670... dok 9600 GT je tu negdje ali kad je AA u pitanju gubi za duplo...i skuplja je...
stoga 4670 je savrsen izbor...btw...klokaj proc barem na 2.6 (ko ja)
sad bi te najradije izvrijedjao za tvoju debilnost za koju si nisi kriv
kaj ti vrijedi 3d mark???? aj mi objasni
daj enerealne rezultate i nemozes usporedjivati uopce kad nemate iste konfiguracije ... omfg..daj idi se upucaj
kako uvijek ovo preraste u neku glup raspravu.
neka svatko kaže svoje i na autoru je da odluči.
ako imate kakav link za usporedu pošaljite i amen
a ne vi sad j..... jedan drugog u mozak "ova je bolja,e nije ova druga je bolja" i tak u nedogled
stvarno nepotrebno!!!
dakle ovako... danas dođem u hgspot, uzmem HD4670 i usput pitam jednog od radnika na tom odjelu dali kartica može raditi na 400 W. Lik pogleda na kutiju i kaže da radi na 500W ?! Pogledam na kutiji, kad ono piše 400. Sad sam stvarno zbunjen jer više neznam dal mi treba novo napajanje ili ne treba.
ovi tamo ka jprodaju nemaju pojma (u većini slčajeva) o tehnikalijama
Ljudi,svako ima svoj ukus.Činjenica je da ATI ima malih problema s driverima u odnosu na nVidiju ali to nije neriješivo,postoje hotfixi.Meni osobno je ATi bolji jer reproducira ljepšu sliku odnosno boje u odnosu na nVidiu koja je prezelena što joj je i zaštitni znak.Ja imam ATI HD 4670 savršena u odnosu na cijenu i vrti mi npr.FarCry 2 na very high bez truna zastajkivanja.
Vidio sam test uzivo izmedu 8800gt 256mb i 9600gt 512mb i 8800gt ju je zderala pa neseri.
Svi znamo da nvidia ima defektne grafičke za laptope iz 8 serije prema dole(za nove neznam), i kad su pitali u interviewu dali su i desktop grafičke defektne nisu nist odgovorili iz nvidie.
Ovaj je iz par postova prije dobio 10600bodova u 3dmark06, a ja 10800 sa hd4870(samo 200 bodova razlike = nista), dok u igricama dobijem vise frameova od njega i to je primjetno, a pogotovo na visim rezama i sa ukljucenim aa&af pa tako da 3dcmark-u netreba vjerovat.
aj riskirat ću pa uzet HD4670... šta je nejgore šta se može dogodit ak je napajanje preslabo?
Ako ti je napajanje 400 w od bilo kojeg poznatog proizvođača napojnih jedinica nemaš brige biće i više nego dovoljno za tu grafu tako da nemaš brige oko toga nisam gledao jesi li navodio prozvođača napojne i samo da ti kažem da i ja koristio MS indust. 400 W platinum (ustvari je davalo 165 W prave snage) napajenje koje je došlo sa kućištem sa GF 8600 gt 512 ddr 3 , intel proc. E6420 jedno 3 mjesca i sve je radilo ok grafa nije trebala dodatno napajanje ali čim sam uzmogo lovu promjena je uslijedila što i tebi u svakom slučaju preporučijem
Atijeve grafičke su definitvno best buy, ako ne i više od toga. imaju u biti samo jedan problem. Očajne drivere. Nepratim nvidiu baš, ali ako se nevaram kod njih je situacija puno bolja što se tiče drivera. Ja imam 4870 i to je moćna grafičaka, ali mi je tribalo 2 mjeseca da skužim što nevalja s driverima. Power management im je katastrofa. Treba i to uzeti u obzir kod kupnje, jer što će ti grafička kad nemožeš igrat igre (da ne ulazim u detalje).
4670 nije brži od starog 3850, kao što nije ni 3850 brži od 8800gt
aj riskirat ću pa uzet HD4670... šta je nejgore šta se može dogodit ak je napajanje preslabo?
4670 nije brži od starog 3850, kao što nije ni 3850 brži od 8800gt
kako će 4670 biti brži sa AA i to "duplo" od 9600gt a ima samo 128bit sabrinucu a takt mem za nekih 400mhz veći!
Ako ti je napajanje 400 w od bilo kojeg poznatog proizvođača napojnih jedinica nemaš brige biće i više nego dovoljno za tu grafu tako da nemaš brige oko toga nisam gledao jesi li navodio prozvođača napojne i samo da ti kažem da i ja koristio MS indust. 400 W platinum (ustvari je davalo 165 W prave snage) napajenje koje je došlo sa kućištem sa GF 8600 gt 512 ddr 3 , intel proc. E6420 jedno 3 mjesca i sve je radilo ok grafa nije trebala dodatno napajanje ali čim sam uzmogo lovu promjena je uslijedila što i tebi u svakom slučaju preporučijem
Kućište je MSI Apollo, a napajanje je došlo uz kućište....
Kućište je MSI Apollo, a napajanje je došlo uz kućište....
ma daj ajde
gurat ce i to noname napajanje isto ko i neko razvikano....
zast bacat novce...?
meni radi isto sve s noname napajanjem
bez brige
kupi 4670 gurni u slot i igraj
nemas frke
Evo ja si uzeo u hg-u gainward bliss 8800gt 1gb , 899kn...Zadovoljan vrtim se na very high sve nove igrice ( naravno osim gta ) na rezi 1680 x XXXX i sa 2gb rama i athlonom 4000+..i stiglo mi sad napajanje OCZ od 600W moram ic samo dic u postu....:)
Ova ti nije loša, brža je od 4670 i jeftinija i radit će ti sigurno sa napajanjem koje posjeduješ, u prijatelja radi sa slabijim i s dva diska.
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130300
PS: zar nije ovo tema za grafičke kartice a ne slaganje pc konfiguracija.
Ova ti nije loša, brža je od 4670 i jeftinija i radit će ti sigurno sa napajanjem koje posjeduješ, u prijatelja radi sa slabijim i s dva diska.
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130300
PS: zar nije ovo tema za grafičke kartice a ne slaganje pc konfiguracija.
*Powercolor Radeon HD3850 PCIE, 512MB DDR3, TVout, dual DVI
Kakav AGP?
Još jednom Hd4670 je najjaca graficka koja nezahtijeva dodatno napajanje, a posto nezahtijeva dodatno napajanje onda i manje trosi od hd3850.
HD4670 ce imat vecu podrsku u novim driverima,ima ati stream, hdmi koji prenosi 7.1 zvuk(ak to nekom sta znaci...), manje trosi struje... uglavnom bolja je u svemu od hd3850 osim u 256-bit sabirnici koju hd3850 ima.
Bolje ti je hd4670
zanima me koliko troši 8600GTS naspram hd4670??
Ma nije velika razlika u potrosnji. Ni jedna ni druga ne trebaju dodatno napajanje.
Ni jedna ni druga ne trebaju dodatno napajanje.
svi govore kako 8800gt nije neka grafa.... ali moram vam reći da se varate igrao sam kod frenda gta na rezi 1280 x XXXX detalji high- medium view distance i detail distance negdje oko 30 i vrti mu oko 45 FPS-a... kako je onda loša a cijena joj je manja od 1000kn
savjetujem ti da si promijeniš u skoroj budućnosti također procesor