Molim pomoć oko best buy HTPC konfe ok 2000 kn

poruka: 4
|
čitano: 2.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle plus minus 200-300 kn , hebeš sad ar kuna ak je na nekom sweet spotu komponenta..

Daklem, da se napuca da se na televizoru mogu gledat svi moguči i nemogući formati, snimat TV program, pržit , nedo bog kakvu igru poigrat, ić na internet etc. i  da se ostavi lufta za buduće nadogradnje...

Bio bi spojen na JVC 72 cm CTR telku, eventualno poslje bih kupio neki LCD kad se cijene normaliziraju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ovako nešto na brzaka+ eventualno nekakva tv kartica

idu dva zrna pjeska pustinjom te će prvi drugom: ; u jbte što je danas gužva
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 16:43 (Drakon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim pomoć oko best buy HTPC konfe ok 2000 kn
subabuse kaže...

Dakle plus minus 200-300 kn , hebeš sad ar kuna ak je na nekom sweet spotu komponenta..

Daklem, da se napuca da se na televizoru mogu gledat svi moguči i nemogući formati, snimat TV program, pržit , nedo bog kakvu igru poigrat, ić na internet etc. i  da se ostavi lufta za buduće nadogradnje...

Bio bi spojen na JVC 72 cm CTR telku, eventualno poslje bih kupio neki LCD kad se cijene normaliziraju...

Evo ti moj prjedlog dole sve se fino vidi, maticna sa najacom integriranom grafickom uopce HD 4200 veiki disk dobro napajanje a tu je i jedan poseban tih i efikasan ventilator za procesor jeftin a odlican. Nadogradit mozes kasnije s cim god hoces kuciste nisam stavil jer nisi rekel treba ti ili ne pa si lako dodas neko jeftino kuciste samo ak nema na sebi vec straznji ispušni ventilator onda ga ugradis iza to nije problem a mora bit obavezno. Inace konfa bez prigovora za toliko love ne mos nac bolje a procesor se jos moze fino klokat bez problema na defoltnoj voltazi i eto onda veselja za 2050 kn. Sve to iz ADM normalno a ak kod njih sve kupis a to je najbolje onda ti budu slozili kompa za badave i nema problema!Cool

16 godina
neaktivan

E, da , fora je u tom da je to za mog starog. Al on je truba kaj se tice tehnologije...

Tak da me još interesiraju periferije s kojima bi on to sve mogao iz fotelje i iz kreveta vrtit...

Znači mis i tastatura koji bi radili na neznam koljenu ili neravnini? Daljinski? WII remote?

Jel on bi sve, skido mp3ce, gledo filmove(odjednom se i on zainteresirao u to "cudo kompjutorskovo"), sve, al meni je dosada njemu pokazivat, on je jos na onom nivou da mu moraš objašnjavat da mora miša ovuč"prema sebi" a ne dole itd :) ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice