Moja konfiguracija - molim mišljenje

poruka: 67
|
čitano: 8.296
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kartoni podjeljeni. Prestanite sad s offtopicom i vratite se normalnoj raspravi.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Moja konfiguracija - molim mišljenje

toxic kaže...

ko moze bolje neka stavi

klik

evako da onda prestanem osa offtopicom i rezumiramo sve... ima ove dvije konfe u izboru i samo takvih slicnih ima

amdova konfa ima napajanje od 550w i memoriju na 1600mhz i przilicu

dok i5 ima prednost same tehnologije i nesto bolje performanse

jel se slazemo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 20:09 (toxic).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Sima007 kaže...
toxic kaže...
dok recimo mi sa stock voltazom phenom II radi na 3.8ghz stabilno to nemoze niti jedan intel postic niti i5 niti i7 a samim time sta dizes procesor itnelov dizes i cijeli sistem i samim time zagrijavanje i potrosnju.

dobra revizija nema sta.. no ima par stvari cpuz moguce da laze ne kazem da je istina.. drugo prime si vrtio niti 3 minute..

stavi def voltazu na 3.8 i prime vrti 1 sat ako to napravi skidam kapu i pobio si moj post gore.. gledaj da ti je opterecenje jedne jezgre najmanje 20% to ces morat postic da vise puta pokrenes prime..

Nisi dobro vidio, na defaultnoj voltazi 1.25V prime se vrtio 13 sati, od 21:42 pa do drugi dan 11:43.

17 godina
Sima007 kaže...
toxic kaže...
Sima007 kaže...
toxic kaže...
dok recimo mi sa stock voltazom phenom II radi na 3.8ghz stabilno to nemoze niti jedan intel postic niti i5 niti i7 a samim time sta dizes procesor itnelov dizes i cijeli sistem i samim time zagrijavanje i potrosnju.

dobra revizija nema sta.. no ima par stvari cpuz moguce da laze ne kazem da je istina.. drugo prime si vrtio niti 3 minute..

stavi def voltazu na 3.8 i prime vrti 1 sat ako to napravi skidam kapu i pobio si moj post gore.. gledaj da ti je opterecenje jedne jezgre najmanje 20% to ces morat postic da vise puta pokrenes prime..

Nisi dobro vidio, na defaultnoj voltazi 1.25V prime se vrtio 13 sati, od 21:42 pa do drugi dan 11:43.

a sta reci ako je istina skidam kapu.. dobar primjerak proca.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

jel se slazemo?

i5 konfa ima duplo bolje kuciste da nadodam. Dosta bolje performanse, ugrubo bez racunanja nekih 15%; nesto bolje performanse ima od phenoma 965, sa 400mhz visim taktom od tvog prijedloga.

A ovaj naglasak memorije od 1600mhz je zaista nebitan jer ionako oba procesora podrzavaju do 1333mhz memoriju.

Ako jos nadodamo da su Hitachijevi diskovi dosta bucni i skloni vibriranju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 23:19 (Los Sam).
17 godina
Los Sam kaže...
toxic kaže...

jel se slazemo?

i5 konfa ima duplo bolje kuciste da nadodam. Dosta bolje performanse, ugrubo bez racunanja nekih 15%; nesto bolje performanse ima od phenoma 965, sa 400mhz visim taktom od tvog prijedloga.

A ovaj naglasak memorije od 1600mhz je zaista nebitan jer ionako oba procesora podrzavaju do 1333mhz memoriju.

Ako jos nadodamo da su Hitachijevi diskovi dosta bucni i skloni vibriranju...

ma nemoj?? objasni mi ovo malo tj. prosvijetli me....

i5 nije niti ce biti bolji 15%... pogotovo ne na stock taktu koji se racuna..

hitachijevi diskvoi nisu bucni tj uopce nisu bucni imam 2 doma u raidu nit ih necujem..

hm da ima bolje kuciste ali tebi fali malo bolje napajanje za dans sutra ako misli piknut jos jednu grafu i fali ti optika..

17 godina
neaktivan

Jos jedan ispad i lete kartoni tamnije boje!

Sta se u svakoj temi morate vrijedjat i svadjat?!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice