Lijepi pozdrav svima!
Prvo, odmah da se ispričam zbog otvaranja još jednog ovakvog topica, ali u sličnima vidim da su zadnji upisi ostavljani još 2008. godine.
Drugo, kao i većina ljudi koja otvara ovakve topice i ja sam potpuni tudum za slaganje kompjuterskih konfiguracija. Nekad mi je to bilo ko čašu rakije popit ali davno su prošla ta vremena i zato danas trebam vašu pomoć. ;)
Bit ću kratak..
Prvo je bila opcija uložiti do 6k kuna za konfu i monitor ali čitajući po forumu došao sam do zaključka da bih ipak možda trebao biti malo izdašniji pa bi valjda mogao nategnuti do 6500.
Dakle, da li je uopće moguće za ove novce dobiti kompjuter koji će za potrebe jednog gamera moći igrice vrtiti na vrlo dobrim ili odličnim detaljima u naredne 2 ili još bolje 3 godine?
U tu cijenu sam zamislio uklopiti i nekakav monitor, po mogućnosti veći od 21" koji će maksimalno iskoristiti performanse grafičke kartice i vice versa.
Vidio sam da ljudi slože konfiguraciju ali nitko ne pita za monitor, a koliko sam shvatio ovo dvoje je povezano ko oko i mozak. Jedno mora izvući maksimalno iz onog drugog. Ili sam opet ispo tudum... :P
Eto dakle moje je pitanje, da li je moguće, i ako je moja je zamolba da mi posložite nekakvu konfu do 6500 ili možda nešto sitno kuna više (s monitorom) koja bu durala potrebe jednog gamera (btw nije za mene) u neko pristojno dogledno vrijeme, po mogućnosti iz tog ADM-a jer kolko vidim oni su apsolutni favoriti vama štovanim forumašima i cjenovno i uslužno.
Unaprijed se zahvaljujem i nadam brzim i kvalitetnim odgovorima! ;)