Mozete mi preporucit konfu do 3000kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Glavne stavke si zaboravio navest!
1. Namjena konfiguracije?
2. Monitor treba?
3. Miš,tipkovnica i zvučnici treba?
4. U kojim trgovinama kupuješ?
BTW. Još jedan koji usred noći slaže komp...dalje nemoram prićat!
Mozete mi preporucit konfu do 3000kn
Ne znam di mozes kupovat no u ADM narucis komp tj izaberes djelove oni ti to sve fino sloze za badave i posalju badave ak je iznad 2000 kn i to je to. Reci kaj ti treba za kaj ga bus koristil igrice igras ili ne pa onda se prema tome i slozi cjela konfiguracija.
daj mu slozite neku konfu
kad mozete onim spamerima
komp do 10000 kuna
mozete i do 3000 kn
CPU AMD Athlon X2 6000+ 2x 3.0 Ghz 64bit
RAM 2x 1024 MB = 2 GB DDR2 800Mhz u Dual Channel Režimu rada
GrafičkaSapphire Radeon HD3650xt 512MB DDR3 DirectX 10.1 - Moguče igranje najnovih igara u High Detaljima
Matična pločaASRock ALiveXFire-eSATA2 - AM2+, 4 DDR2 utora, 5.1 HD Audio, Gigabit LAN, eSATA, Crossfire X - 2 PCIex utora!!!
DVD-RW Pržilica, Tastatura, Miš, Zvučnici
sve to za 2800kn do 3000kn...
Odakle si? Koja trgovina ti odg najbolje? Nešto ovako možda samo kućište si odaberi sam!
Ovo dođe točno 3000 kuna. Sa kućištem malo prekoxD samo napominjem nije za igranje novih igara. Za to trebaš umjesto ove neku grafičku od barem 1100 kuna što ne stane u budžet tvoj!
EDIT sa ovom grafičkom možeš i malo zahtjevnije igre vrtiti na medium-high
2800kn ova dođe
moči češ igrati nove igre na high -.-
Sve 5,ali grafa mi se nesviđa! nVidia nije za konfe do 3000kn,bolje neka neku radeonku ubode tipa 5770 ili tako nešto! sad sam se probudio pa nisam dobro vidio! ja bi rađe HD4670 1GB
A zašto nebi se stavilo napajanje od LC Power s njihovim napajanjima imam odlićna iskustva,LC Power 450W se stavi a dosta je jeftinije od Corsaira i može bez beda pokrenuti ovu konfu što si predložio!
Da ta grafa rastura još danas;)
A zašto nebi se stavilo napajanje od LC Power
Ja nezz ako se on hoće složiti samo zato jer ipak je to mu napajanje pa onda mis da je tamo gdje sam gledao LC taj dođe 200kn 420 vati?
Da ta grafa rastura još danas;)
A zašto nebi se stavilo napajanje od LC Power
Ja nezz ako se on hoće složiti samo zato jer ipak je to mu napajanje pa onda mis da je tamo gdje sam gledao LC taj dođe 200kn 420 vati?
Ćuj to sam imao napajanje privremeno,na mojoj konfi dok sam imo radeonku 5770, držalo je,dok je proc bio ocan na 3.0GHZ,sve radilo perfektno,napajanje nije se grijalo,ma sve pohvale za LC Power,malo novca,a dobiješ izvrsno napajanje.
Samo nema LC Powera u ADM-u gdje smo mi slagali konfe...! Ima nekakav Linkworld i CoolerMaster po sličnoj cijeni:S
Samo nema LC Powera u ADM-u gdje smo mi slagali konfe...! Ima nekakav Linkworld i CoolerMaster po sličnoj cijeni:S
CM Je isto dobar ali od koliko Watti? Ja nemogu vidit jel mi nešto opera blokira da vidim komponente koje nude!
420W samo?
Eo ja gore apdejtao konfu u ADM-u. Stavio CM 420 i 4670 1G
Za to sam i ja mjenjo napajanje isto tako CM. Imao sam 460 Watti i pregrijavalo se nemoguće cijelo vrijeme, bilo idle na desktopu ili igranje, a imao sam samo 8800GT onda... ipak možda bi tih 200 bilo dosta za jednu HD 4670?
Moju konfu to napajanje vuče, neznam hoćeli moći i ovu.
Iako po netu govore da s njim pokreću quada i hd4850 (nemogu nać link)
Haha ne bude se taj naigro baš za tih 2000-3000kn ni sa LC ni sa CM
pazi ovo , stavis mu solidno napajanje od corsaira i danas vec šrot graficku koja ni ne treba dodatno napajanje .....
Evo moja konfa 2.9 ghz procesor dual intel 560kn ram:2gb ddr2 800mhz 330kn :maticna asrock:g41m-s 300kn napajanje:430w 220kn graficka shappire hd 4670 1gb ddr3 gpu 750 memroy 1600 630kn.Jedino sta nisam kupio je bio hdd jer sam imao u kuci i sam sam sastavio konfiguraciju monitor sam imao i kuciste zanci smao te djelove sam platio 2000kn ja zadovoljan mogu igrat vecinu novijih igara.Gta iv med-hidh 30-40fps .just cause 2 hidh 50-80fps far cry 2 hidh 40-60fps.U adm imas sve ove djelove pa tamo pogledaj.