Upisati ekonomski faks zg ili ne?

poruka: 4
|
čitano: 3.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Ovako znam da ima već 25597851 ovakvih sličnih tema, ali većinom sam pronalazila teme s starijim datumom tipa 2002.,2006. godina..Uglavnom, mene zanima kolko je zapravo teška ta ekonomija? Htjela bi upisati taj faks, naravno upast bez plaćanja, ali bojim se kako bi odrzala prosjek jer treba imati 55 ECTS bodova da bi se upisala sljedeca godina besplatno, a kad se svi bodovi zbroje max je 60. Pa ako moze neka dobra dusa sa savijetom? Koliko se uči,ako to želim postići i kakvi su profesori.? Uvijek sam se dvoumila između prava i ekonomije, i molim vas nemojte me sad napadati kako to nisu uopće srodni faksovi ili slično. Pročitala sam jedan odličan komentar jedne forumašice koja je rekla kako da se odučimo, ako smo u srednjoj više voljeli povijest od geografije onda je za nas pravni, a ako smo više voljeli gografiju od povijesti (pogotovo ekonomsku) onda je za nas ekonomija. I stvarno se slažem, svi mi predmeti leže pošto sam prošla ekonomsku srednju s 5.0, 4.9..tako da je odluka pala na ekonomiju. Ali imam dosta nedoumica što se tiče tog faksa, i da, jako me zanima pošto sam aktivna sportašica, vidla sam na stranici efzg-a da ima puno sportova na faksu, pa me zanima jel ja mogu ići na više sportova tipa i na odbojku i na fitness i na plivanje? Jel se može uzeti više sportova ili se mora odabrati samo jedan? Hvala 

10 godina
neaktivan

Pa ekonomija je vjerojatno najlaksi fax.

osobno bi odabrao pravo jer su ti veće šanse za posao i bolju plaću. Ekonomista ima koliko hoćeš i teško je naći posao s tim faks. Sa pravom isto dosta teško ali možeš privatno makar ko odvjetnik itd

10 godina
neaktivan

A ono, nemos bas nac posao bez veze ni sa pravom ni ekonomijom, i jednih i drugih je puna burza.. Upisi ono sto ti se vise svida, pravo je ipak iskljucivo strebanje informacija napamet, i to ne moze svako. Ekonomija je ipak nesto vise prakticna i ima statistike i matematike i slicno, po meni zanimljivija..

10 godina
neaktivan

A znam al bojim se da na pravo nebi uspjela nastaviti bez placanja upravo zato jer ej tesko jako..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice