pozdrav...IMAM PROBLEM O KOJEM ŽIVOT OVISI, MOLIM VAS PROČITAJTE SVE
Prije svega ispričavam se ako je ova ili slična tema već započeta. Evo mog problema. Završio sam 1. razred opće gimnazije. Nije mi se svidjelo prošao sam s 3 ali sam se dosta namučio. Inače idem u vukovarsku gimnaziju. Ne znam koji bih fakultet upisao, zapravo neznam da li bih uopće išao na fakultet. Znam da sa gimnazijom nemam ništa tj da moram ići na fakultet. Kao što sam rekao dosta mi je već nakon 1. godine pa neznam kako bih izdržao još 3 godine + fakultet. Tako da sam počeo razmišljat da se prebacim u medicinsku (medicinski tehničar) u osijeku. Zanima me kakva je medicinska. Je li teška, kakvi su ovi stručni predmeti u 3. i 4. razredu, ako netko možda pohađa tu školu kakvi su profesori. Zanima me također da li se nakon medicinske mora polagat nekakav ispit da bi se mogao tražiti posao i kakvi su izgledi s medicinskom da upišem nekakav drugi fakultet jer sam čuo da je medicinski fakultet jako težak. Još me zanima da li je tražen posao medicinskog tehničara i kolika je plaća. Nisam upoznat ni s tim prebacivanjem, mislim da treba samo poslat neku zamolbu nastavničkom vijeću škole u koju se prebacuješ pa bih vas molio ako može nekakv prijedlog te zamolbe jer nemam nikakav poseban razlog pa se bojim da ne bi odbili zahtjev. Ispričavam se što vas zamaram, zaista mi treba pomoć ne želim zaglibit u ovoj gimnaziji, a opet ne želim ni zažalit ako se prebacim. Hvala unaprijed.
4 | DA |
---|---|
15 | NE |