Nepravda u školi

poruka: 119
|
čitano: 29.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Nepravda u školi
the mir kaže...

Koliko ja znam nitko ti nesmije pisati nikakvu ocjenu a da ti nisi na nastavi,

ako ne tuži se ivo josipoviču lol

looool.treba i to izdrzat 5 godina, ak nebude i u drugom mandatu

Apple iPhone 3G 8GB
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
the mir kaže...

Negovori meni ništa o politici ja ti nemam poima toliko nemam poima da sam imo iz politike 1

A i koliko ja znam ravnatelj može poslati komisiju profesoru i da dobije odkaz :D

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 19:17 (the mir).
16 godina
neaktivan
the mir kaže...
lg-viewty kaže...
the mir kaže...

Negovori meni ništa o politici ja ti nemam poima toliko nemam poima da sam imo iz politike 1

ma ispravit ces ti to..ja imam 5 xD

Apple iPhone 3G 8GB
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
the mir kaže...
lg-viewty kaže...
the mir kaže...

ma ispravit ces ti to..ja imam 5 xD

Ispravio sam treči dan ali idalje ništa nerazumijem lol

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

sry na OT, ali kako se može u 1. srednje ići u autoškolu?

s koliko najmanje godina se može ići...?

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

sry na OT, ali kako se može u 1. srednje ići u autoškolu?

s koliko najmanje godina se može ići...?

sa 15,5 mozes krenut za A1, mopedi i motocikli do 125ccm

Apple iPhone 3G 8GB
17 godina
Nepravda u školi

DA BI STVAR MALO PODMAZAO U SVOJU KORIST TRAŽI ODMAH DA ODGOVARAŠ I ISPRAVIŠ OCJENU I TO SAMOINICIJATIVNO I DOBRO SE PRIPREMI.

Prvo - od strane učenika upoznati razrednika o situaciji, test u auto školi, ispričnica, jedinica i tražiti da se popriča sa profesorom.

Ako profesor "ima svoje opravdanje" razrednik može tražiti od kolege da opravda ocjenu tako što će te testirati (pismeno, usmeno) i prepraviti prijašnju i upisati ti tu ocjenu. 

Ako ne pali, sljedeća opcija su roditelji i upoznavanje istih koji se uključuju u priču i traže od razrednika da profesor odredi tvoje  testiranje.

Ako ne ide ni tako, roditelji neka traže razgovor sa ravnateljicom i traže testiranje.

A ako ne ide ni tako tražiti članove nastavničkog, roditeljskog vijeća i Školskog odbora (predsjednika) i nek se i na sjednici iznese problem.

Sve ovo ako su test u auto školi, ispričnica i tvoja priča istiniti, inače ćeš obrukati sebe i roditelje.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Dat ću ti par konstruktivnih ideja, naruči mu kurvu doma(ili bilo šta drugo  tipa cvijeće za ženu od ljubavnika, pizza...), ošteti mu auto, kupiš tele2 karticu za 25kn sa 25kn na računu i zoveš ga doma, ne sa skrivenog broja, napraviš face na njegovo ime i radiš sranja, pogodiš ga nečim xD uglavnom osveti mu se :D

16 godina
neaktivan
boxer kaže...

DA BI STVAR MALO PODMAZAO U SVOJU KORIST TRAŽI ODMAH DA ODGOVARAŠ I ISPRAVIŠ OCJENU I TO SAMOINICIJATIVNO I DOBRO SE PRIPREMI.

Prvo - od strane učenika upoznati razrednika o situaciji, test u auto školi, ispričnica, jedinica i tražiti da se popriča sa profesorom.

Ako profesor "ima svoje opravdanje" razrednik može tražiti od kolege da opravda ocjenu tako što će te testirati (pismeno, usmeno) i prepraviti prijašnju i upisati ti tu ocjenu. 

Ako ne pali, sljedeća opcija su roditelji i upoznavanje istih koji se uključuju u priču i traže od razrednika da profesor odredi tvoje  testiranje.

Ako ne ide ni tako, roditelji neka traže razgovor sa ravnateljicom i traže testiranje.

A ako ne ide ni tako tražiti članove nastavničkog, roditeljskog vijeća i Školskog odbora (predsjednika) i nek se i na sjednici iznese problem.

Sve ovo ako su test u auto školi, ispričnica i tvoja priča istiniti, inače ćeš obrukati sebe i roditelje.

Ma popricat cu samo s njim i razrednicom, ako nista ne rijese onda cu s ravnateljicom popricat pa cemo vidjet..necu radit neke incidente zbog toga.

E sorry, neznam sto znaci ovo "obrukati", daj please pojasni.

Ispricnica, autskola itd. sam sve iskreno rekao..

Za autoskolu sto me razrednica nepusti se cude jer zbilja nisam problematican

Apple iPhone 3G 8GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 19:40 (lg-viewty).
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Dat ću ti par konstruktivnih ideja, naruči mu kurvu doma(ili bilo šta drugo  tipa cvijeće za ženu od ljubavnika, pizza...), ošteti mu auto, kupiš tele2 karticu za 25kn sa 25kn na računu i zoveš ga doma, ne sa skrivenog broja, napraviš face na njegovo ime i radiš sranja, pogodiš ga nečim xD uglavnom osveti mu se :D

Vrlo diskutabilna tema, dalo bi se stosta dodati na nju.

Apple iPhone 3G 8GB
17 godina

Obrukati - Osramotiti

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
Samo ti odi lagano u autoškolu, doneseš kasnije ispričnicu i nemogu ti ništa. Ako ti je i razrednica 'luda', odi kod ravnatelja/ice. A starcima možeš odmah reći, on ti nemože nikako opravdat jedinicu, osim ako ste pisali kakav ispit.
A inače ti je praksa za izostanke ovakva: Ti kad ideš negdje nemoraš pitat razrednicu ništa ako će te pustit. Možeš joj eventualno najavit da ideš negdi. Taj dan odeš i oni ti upišu u dnevnik:
Ime Prezime .....1/2/3/4/5/6 - to su satovi koje si izostao. U istom redu imaš dvije kućice. U 1. kućicu ide broj opravdanih sati u tom danu, a u drugu broj neopravdanih. One ostaju prazne sve do 'Razrednog' sata ili 'informacija' kada će se ti izostanci opravdat ili neće. Ti doneseš ispričnicu, od staraca, doktora, autoškole (ako oni daju to), itd. ili ti starci na informacijama opravdaju izostanke
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

znam ja kakvih sve profesora ima...ne j*ebe se njima apsolutno ni pola posto za pravilnik.

moj savjet je da probaš neš izborit oko toga, ako ne- objasni situaciju roditeljima, nemoj se apsolutno živcirat oko toga i samo izbori pozitivnu ocjenu na kraju.

ak je debil- debil je .jbg.

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Samo ti odi lagano u autoškolu, doneseš kasnije ispričnicu i nemogu ti ništa. Ako ti je i razrednica 'luda', odi kod ravnatelja/ice. A starcima možeš odmah reći, on ti nemože nikako opravdat jedinicu, osim ako ste pisali kakav ispit.
A inače ti je praksa za izostanke ovakva: Ti kad ideš negdje nemoraš pitat razrednicu ništa ako će te pustit. Možeš joj eventualno najavit da ideš negdi. Taj dan odeš i oni ti upišu u dnevnik:
Ime Prezime .....1/2/3/4/5/6 - to su satovi koje si izostao. U istom redu imaš dvije kućice. U 1. kućicu ide broj opravdanih sati u tom danu, a u drugu broj neopravdanih. One ostaju prazne sve do 'Razrednog' sata ili 'informacija' kada će se ti izostanci opravdat ili neće. Ti doneseš ispričnicu, od staraca, doktora, autoškole (ako oni daju to), itd. ili ti starci na informacijama opravdaju izostanke

Profesorica ne da starcima da opravdaju, vec treba ispricnica, a rekla je raska je rekla da me nepusti u autoskolu..rekli su starci da slobodno mogu izac na ispite da ce oni razgovarat sa ravnateljicom ako razrednica ne da, a ako bude jos kakvih problema da cemo nabavit ispricnicu od doktora

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
neaktivan
i najvažnije: atv/quad :)
16 godina
neaktivan
Ma što te ona neće pustit u autoškolu!!!? Nema tu da ti neće opravdat, kako bi ti opravdala da si išao na put? Reci starome pa će joj on je*at ma...(ne doslovno). Netriba ti isprika od doktora da bi ti ona nešto opravdala!
Slobodno ti odi u autoškolicu
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

A slušaj moju situaciju. Otovorila me prefesorica  da odgovaram (kao slučajno) i onak nisam baš neš previše znao al nije bilo ni za jedan. I pitam ja jesam dobiju koju ocjenu i ona kaže ne. I odem pogledat ocjene na satu razrednika i upisala mi komad Viče

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

a ako bude jos kakvih problema da cemo nabavit ispricnicu od doktora

Nije mi jasno zašto odmah nisi nabavio ispričnicu od doktora? Bar je to toliko jednostavno. Kakva autoškola...

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
Nepravda u školi

Evo, dokazali ste svi vi sa svojim komentarima da je najveci problem hrvatskog skolstva upravo vas kucni odgoj.

I onda su naravno profesori u kur.u, nemaju razumijevanja za vase probleme itd...

Ma sto ces ti u autoskoli sa 15,5 godina?!?

Ako vec zelis i to placas pa valjda se u toj autoskoli mozes dogovoriti da su ti predavanja i ispiti i ostalo izvan skolske nastave.

Ako se ne mozes dogovoriti onda lijepo polazi autoskolu za vrijeme skolskih praznika i nece biti nikakvih problema, a ti si mislia meni je to sve opravdano, jos cu se izvuci iz skole koji dan, roditelji to sve placaju, a jos cu i svoj novi motor voziti oko skole i praviti se faca.

Krasno razmisljanje od tebe i tvojih roditelja koji ti to dopustaju!

Zahvali im u moje ime sto su te tako krasno odgojili!

16 godina
neaktivan
To je već drugi par 'opanaka' što on vozi motor sa 15 god, ja nisam smio u 8. razredu iako su i mlađi od mene mogli. Ovdje je riječ o nepravdi u školi, a ne o odgoju, iako je odgoj takav kakav je
15 godina
lg-viewty kaže...

Pozdrav..imam problem u skoli..

Danas sam imao test u autoskoli za vrijeme nastave. To mi je opravdano, a i dva dana prije sam donjeo u skolu ispricnicu.

I tako lijepo, idem ja danas doma sav sretan sto sam polozio test u autoskoli, a onda zazvoni mobitel..

Naravno, nista dobro..zovu prijatelji da sam dobio jedinicu u imenik i da mi je napisano u imenik "namjerno izbjegava nastavu" (predmet ; matematika).

Inace, taj profesor nije bas normalan i ovo nije prvi njegov losi ispad prema nekome, neznam sto da radim..

Ta jedinica mi jako smeta jer je nisam zasluzio, a smeta mi i to sto je zapisano u imenik jer sam vrlo dobar ucenik u skoli.

Sto da radim ?? Molim za pomoc !

nikad mi nije bilo jasno što je s profesorima matematike,svi su tvrdoglavi i misle da je njihov predmet najvažniji,vjerovatno im fax sprži mozak,od svih profesora oni su definitivno najgori bez iznimke do jedan

16 godina
protjeran
blackalbum kaže...
lg-viewty kaže...

nikad mi nije bilo jasno što je s profesorima matematike,svi su tvrdoglavi i misle da je njihov predmet najvažniji,vjerovatno im fax sprži mozak,od svih profesora oni su definitivno najgori bez iznimke do jedan

U pravu si, iako ja imam 5 iz matematike, pa mene voli.

Stvarno im na fakultetu nesto urade.

Ako imas nausnicu ili dugu kosu reci: "On me ne voli jer imam to i to, on je zadrt, zbog toga mi je dao jedan!!!" i to bi bilo to.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Nije to ništa dok nevidiš moju iz biologije, prošle godine smo trebali pisat ispit, a ja noć prije povraćao i slično i nisam bio cili dan. Ona je zbog toga meme cijelu godinu držala na 'piku' i s*ala zbog tog. Ali ona cijeni što moji meni nikad nebi opravdali što sam otišao cili dan
17 godina
Nepravda u školi

Gle, fino roditelje pod ruku i ravno u ured ravnateljice i zahtjevaj da zovne tog profesora. Kad on dode, neka ti kaze kad ti je dao jedinicu i neopravdan i kad rekne taj datum onda izvadi ispricnicu koju si dobio jer si bio na ispitu, pa nek se on pravda. Ta nije ti to problem.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

ovako u gore navedenim postovima si dobio sve moguce opcije sta uraditi i znam i sam kako ti je i ja sam prva godina gim i zakacio sam se sa profom a ni kriv ni duzan,inace duga prica,i sad kad ti nebi nista ovo upalilo od navedenog ni roditelji,ni ravnatelj,ni razrednica ja bi mu otisao tamo i je*o mu sve po spisku,sta ce on od nekoga budalu pravit,i nek mu 100 dasaka u glavi fali,pa nek izbacuju iz skolu,prebacuju u drugu,nije jedna skola...

EDIT : iako ovo mozda nebi bilo najpametnije rijesenje...

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 22:58 (Gman).
17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Kakva sve pitanja neće biti na forumu... Znam da je podforum Škola, ali...

Zar stvarno treba 2 stranice odgovora za tako jednostavno pitanje?

ANSWER: Otiđeš voditeljici ili pedagogici i objasniš situaciju. To je jedino što možeš napraviti. Profesor ti očito neće sam izbrisati ocjenu, ravnateljici nije posao slušanje učeničkih jadikovka, a raska će ionako ispričati situaciju voditeljici koja će dalje rješavati problem.

Ako ti izbriše sulju, sve pet, ako ne, j*biga, život nije med i mlijeko. Nisi ni prvi ni zadnji kojem je nanesena nepravda. Bar ćeš imati šta za pričati (i jadati se) na kavi sa Mirelom iz druge klupe koja ti se sviđa...

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

ima puno nepravde u školi, npr. prije 2 tjedna sam imao ispit iz hrvatskog i nitko u razredu nije učio za test pa smo odlučili picavat (markirati) i svi su se složili da će picavati prva 2 sata hrvatskog jer je test, kad ono mi dođemo na 3 sat (bila je fizika) i dočeka nas razrednica i prof. iz hrv. i kažu nam da smo svi dobili 2 neopravdana i 1 iz znanja iz hrvatskog, svi poludili zašto jedinica u znanje, i pitamo mi kad možemo ispraviti tu jedinicu kaže ona (prof. iz hrv.) da tu jedinicu možemo ispraviti tek na kraju školske godine, nema šanse da svi isprave tu jedinicu kad nas je 34 u razredu, a ispravljati se može samo usmeno, i kome da se mi žalimo? ravnatelju? nema smisla kad će razrednica i profesorica iz hrvatskog biti protiv nas

17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Profesori su uvijek u pravu :)

17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Nemoj se ti nista zajeba**** s profesorom. Samo lijepo sve prijavi prosvjetnoj inspekciji, reci ime škole, razred itd,  ako hoćeš možeš i anonimno. Ako inspekcija utvrdi da si ocjenu dobio u odsustvu i bez razloga može ju poništiti, a profesor će dobiti disciplinsku mjeru.

Slobodno im još napričaj kakav je frajer debil, kakve kriterije postavlja i što sve protupravno radi.

Naravno, kada te pitaju jesi li ti pozvao inspekciju, pravi se blesav.

Također, po statutu, roditelj ti je sposoban, i ima pravo opravdat jedan dan po polugodištu bez navedenog razloga.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 3:51 (FlyBoy).
16 godina
Nepravda u školi

ma pusti ti to valjda je vrjedilo dobit kulju za vožnju quadom

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice