e na ferovoj stranici pise: "Pristupnici koji su kroz NISpVU (www.postani-student.hr) ostvarili i potvrdili pravo upisa na FER..."
sta znaci ovo "potvrdili"? kako da potvrdim upis, jel treba negdje kliknut, ne vidim nista?
e na ferovoj stranici pise: "Pristupnici koji su kroz NISpVU (www.postani-student.hr) ostvarili i potvrdili pravo upisa na FER..."
sta znaci ovo "potvrdili"? kako da potvrdim upis, jel treba negdje kliknut, ne vidim nista?
Nista ne trebas potvrdivat. Samo ce ti se sve 17.
Vec dugo nisam vidio ovako cudnu generaciju koja doslovno nema pojma kako funkcionira sustav postani-student.
Ako na " Rezultati po prijavljenim studijskim programima " pod " Moguće pravo upisa " imas DA onda kada budu konacni rezultati onda ces morati sa TAN brojem pod " moj odabir " potvrditi upis na željeni faks
EDIT @SimeKZ je bio u pravu
Nista ne trebas potvrdivat. Samo ce ti se sve 17.
Vec dugo nisam vidio ovako cudnu generaciju koja doslovno nema pojma kako funkcionira sustav postani-student.
Cemu sluzi TAN?
TAN sluzi za odjavljivanje ispita drzavne mature i potvrdu upisa na studij nakon polozenih ispita mature.
EDITBrošura za učenike u redovnom sustavu DM 2013
TAN je broj kojim učenik potvrđuje značajne radnje u sustavu.
Vise info za upis str. 43, 44
Mogu na upis doći sam ili trebam doći s jednim od roditelja?Idem na FER.
Kak hoćeš
Samo da pitam koji je faks u zagrebu najbolji ako se kasnije misli ići vani u automobilsku industriju. Hvala na odgovorima i oprostite ako ovo pitanje nije za ovaj topic,
Koji će ti klinac na upisu roditelji?? wtf
Ako si punoljetan, na faksu ti roditelji više ne trebaju, nema više roditeljskih sastanaka, radiš sve sam i brineš se sam za sebe oko fakulteta, pa tako i oko upisa. Roditelji tek dolaze na promociju :)
Jel ima neko da ide u mostar studirat? Razmatram to kao opciju, ako ovdje prođe loše.
ja sam mislio u Mostar na racunarstvo.. al kako stvari sada stoje ipak necu ici u Mostar. Na koji si faks mislio u Mostar?
Zemljopis - Povijest ili Zemljopis - Informatika, nisam uspio upast u Zadar, pa et Mostar.
screenshot?
Ne kuzim to bas, ja sam ih isto vidio par sa 20+ brojevima a meni neda vise od 10 stavit tak da nekuzim bas
evo screenshot
koji k.... ? kakav je to zajeb ?
Makar mislim da su to stariji maturanti koji nisu dirali popis fakseva jel se prije moglo tolko fakseva dodat.
Makar mislim da su to stariji maturanti koji nisu dirali popis fakseva jel se prije moglo tolko fakseva dodat.
To je nemoguće. Ja sam stariji maturant i sada se ponovno ispunjava lista, nemaš opcije da ostaviš staru ;)
Samo da pitam koji je faks u zagrebu najbolji ako se kasnije misli ići vani u automobilsku industriju. Hvala na odgovorima i oprostite ako ovo pitanje nije za ovaj topic,
Definitivno FSB i znam da ima smjer za automobile.
U čemu je problem ? Pa nije upao na faks, pa kolko znam još nisu došli konačni rezultati, i njemu je taj faks 28. izbor i na listi je u čemu je problem ? :D 17.07. kad će konačni rezultati i rang liste onda ga neće biti više (osim ako stvarno ne upise niti jedan faks od prvih 27)
U čemu je problem ? Pa nije upao na faks, pa kolko znam još nisu došli konačni rezultati, i njemu je taj faks 28. izbor i na listi je u čemu je problem ? :D 17.07. kad će konačni rezultati i rang liste onda ga neće biti više (osim ako stvarno ne upise niti jedan faks od prvih 27)
pa problem je u tome 28. izboru...kako kad možeš navesti 10 ?
Jedino mi rješenje za to da je stavio 28 izbora za faks, su dvopredmetni faksovi... racunaju se kao 2 faksa(izbora), tak je bilo preprosle godine.. al opet je previse 28
pa problem je u tome 28. izboru...kako kad možeš navesti 10 ?
a to ne znam, nisam znao da je 10 maksimum viđam puno ljudi kojima piše 15. izbor ili 11. izbor ili 20. tako da ne znam za to...
To je dvopredmetni i to je sasvim normalno...
mene zanima gdje mi pise upisni broj i do kad se mogu mijenjati prioriteti na toj listi fakulteta
uf, kakva napetost kad dva dana prije isteka na prva 2-3 izbora na koja si prestao računati brzopleto skačeš pa s 50-60 mjesta ispod crte skočiš za 30-40 mjesta...ufff
Kad se trebamo ići na fakultet upisat?
Kad se trebamo ići na fakultet upisat?
Pogledaj na stranici fakulteta koji upisuješ.
trenutno imam 2 izbora za faks. upao sam na oba dva ali me strah da ne padnem za kojih 40-50 mjesta kak neki skaču pa da ne izvisim, zato imam taj drugi izbor. dal ja sad njega tebam obrisati, jer na stranicama piše da budemo morali plaćati kazne ako upadnemo na neki fakultet a ne upišemo ga.