Državna matura 2013

poruka: 1.734
|
čitano: 457.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Državna matura 2013

e na ferovoj stranici pise: "Pristupnici koji su kroz NISpVU (www.postani-student.hr) ostvarili i potvrdili pravo upisa na FER..."

sta znaci ovo "potvrdili"? kako da potvrdim upis, jel treba negdje kliknut, ne vidim nista?

13 godina
Državna matura 2013

Nista ne trebas potvrdivat. Samo ce ti se sve 17. 

Vec dugo nisam vidio ovako cudnu generaciju koja doslovno nema pojma kako funkcionira sustav postani-student. 

15 godina
Re: Državna matura 2013
Inferno kaže...

e na ferovoj stranici pise: "Pristupnici koji su kroz NISpVU (www.postani-student.hr) ostvarili i potvrdili pravo upisa na FER..."

sta znaci ovo "potvrdili"? kako da potvrdim upis, jel treba negdje kliknut, ne vidim nista?

Ako na " Rezultati po prijavljenim studijskim programima "  pod  " Moguće pravo upisa " imas DA onda kada budu konacni rezultati onda ces morati sa TAN brojem pod  " moj odabir " potvrditi upis na željeni faks

EDIT @SimeKZ je bio u pravu

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 17:23 (zagi55).
15 godina
SimeKZ kaže...

Nista ne trebas potvrdivat. Samo ce ti se sve 17. 

Vec dugo nisam vidio ovako cudnu generaciju koja doslovno nema pojma kako funkcionira sustav postani-student. 

Cemu sluzi TAN?

TAN sluzi za odjavljivanje ispita drzavne mature i potvrdu upisa na studij nakon polozenih ispita mature.

EDITBrošura za učenike u redovnom sustavu DM 2013 
TAN je broj kojim učenik potvrđuje značajne radnje u sustavu.

Vise info za upis str. 43, 44 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 17:26 (zagi55).
16 godina

Mogu na upis doći sam ili trebam doći s jednim od roditelja?Idem na FER.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
emerik kaže...

Kak hoćeš 

16 godina
neaktivan
Državna matura 2013

Samo da pitam koji je faks u zagrebu najbolji ako se kasnije misli ići vani u automobilsku industriju. Hvala na odgovorima i oprostite ako ovo pitanje nije za ovaj topic,

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Koji će ti klinac na upisu roditelji?? wtf

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ako si punoljetan, na faksu ti roditelji više ne trebaju, nema više roditeljskih sastanaka, radiš sve sam i brineš se sam za sebe oko fakulteta, pa tako i oko upisa. Roditelji tek dolaze na promociju :)

15 godina
majstorSZ kaže...
darko099 kaže...

Jel ima neko da ide u mostar studirat? Razmatram to kao opciju, ako ovdje prođe loše.

ja sam mislio u Mostar na racunarstvo.. al kako stvari sada stoje ipak necu ici u Mostar. Na koji si faks mislio u Mostar? {#}

Zemljopis - Povijest ili Zemljopis - Informatika, nisam uspio upast u Zadar, pa et Mostar.

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
16 godina
mislim da im je sistem zakazao...neki lik je upao na faks a 28 mu je poredu, sto znaci da 27 fakseva prije toga nije upao... wtf
dado
13 godina
neaktivan
Državna matura 2013

screenshot?

16 godina
Državna matura 2013

evo screenshot

dado
17 godina

Ne kuzim to bas, ja sam ih isto vidio par sa 20+ brojevima a meni neda vise od 10 stavit tak da nekuzim bas

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...

evo screenshot

koji k.... ? kakav je to zajeb ?

17 godina

Makar mislim da su to stariji maturanti koji nisu dirali popis fakseva jel se prije moglo tolko fakseva dodat.

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Makar mislim da su to stariji maturanti koji nisu dirali popis fakseva jel se prije moglo tolko fakseva dodat.

To je nemoguće. Ja sam stariji maturant i sada se ponovno ispunjava lista, nemaš opcije da ostaviš staru ;)

17 godina
odjavljen
heya kaže...

Samo da pitam koji je faks u zagrebu najbolji ako se kasnije misli ići vani u automobilsku industriju. Hvala na odgovorima i oprostite ako ovo pitanje nije za ovaj topic,

Definitivno FSB i znam da ima smjer za automobile.

http://isvijet.com.hr
16 godina
dado16 kaže...
mislim da im je sistem zakazao...neki lik je upao na faks a 28 mu je poredu, sto znaci da 27 fakseva prije toga nije upao... wtf

U čemu je problem ? Pa nije upao na faks, pa kolko znam još nisu došli konačni rezultati, i njemu je taj faks 28. izbor i na listi je u čemu je problem ? :D 17.07. kad će konačni rezultati i rang liste onda ga neće biti više (osim ako stvarno ne upise niti jedan faks od prvih 27) 

12 godina
neaktivan
Reedy kaže...
dado16 kaže...

U čemu je problem ? Pa nije upao na faks, pa kolko znam još nisu došli konačni rezultati, i njemu je taj faks 28. izbor i na listi je u čemu je problem ? :D 17.07. kad će konačni rezultati i rang liste onda ga neće biti više (osim ako stvarno ne upise niti jedan faks od prvih 27) 

pa problem je u tome 28. izboru...kako kad možeš navesti 10 ?

16 godina

Jedino mi rješenje za to da je stavio 28 izbora za faks, su dvopredmetni faksovi... racunaju se kao 2 faksa(izbora), tak je bilo preprosle godine.. al opet je previse 28

dado
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 15:30 (dado16).
16 godina
beznadni_slucaj kaže...
Reedy kaže...
dado16 kaže...

pa problem je u tome 28. izboru...kako kad možeš navesti 10 ?

a to ne znam, nisam znao da je 10 maksimum viđam puno ljudi kojima piše 15. izbor ili 11. izbor ili 20. tako da ne znam za to...

13 godina
Državna matura 2013

To je dvopredmetni i to je sasvim normalno...

15 godina
odjavljen
Državna matura 2013

mene zanima gdje mi pise upisni broj i do kad se mogu mijenjati prioriteti na toj listi fakulteta

HALA MADRID!
16 godina
mijenjat mozes sve do 12 sati 17-tog
a upisni broj ce ti pisati kad odes na moji rezultati..odmah pokraj najboljeg izbora
dado
12 godina
neaktivan

uf, kakva napetost kad dva dana prije isteka na prva 2-3 izbora na koja si prestao računati brzopleto skačeš pa s 50-60 mjesta ispod crte skočiš za 30-40 mjesta...ufff

16 godina
neaktivan
Državna matura 2013

Kad se trebamo ići na fakultet upisat?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 19:28 (cuspajz).
15 godina
cuspajz kaže...

Kad se trebamo ići na fakultet upisat?

Pogledaj na stranici fakulteta koji upisuješ.

16 godina
obicno kod upisnog broja pise i datum kad treba doci
dado
15 godina
neaktivan
Državna matura 2013

trenutno imam 2 izbora za faks. upao sam na oba dva ali me strah da ne padnem za kojih 40-50 mjesta kak neki skaču pa da ne izvisim, zato imam taj drugi izbor. dal ja sad njega tebam obrisati, jer na stranicama piše da budemo morali plaćati kazne ako upadnemo na neki fakultet a ne upišemo ga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice