Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.756.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Ah ta škola...
8ax kaže...

Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.

4.8 {#}

Sta se ono iz prirode uci...

Sjetio sam se, evo jedno pitanje, na koju stranu svijeta pokazuje strana drveta na kojoj raste mahovina?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
Mentalist kaže...
8ax kaže...

Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.

4.8 {#}

Sjetio sam se, evo jedno pitanje, na koju stranu svijeta pokazuje strana drveta na kojoj raste mahovina?

sjever {#}

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
16 godina
protjeran
FiCoO kaže...
Mentalist kaže...
8ax kaže...

4.8 {#}

sjever {#}

Brisi to, nisam tebe pitao! Covjeku ocjena ovisi o tome.

Ustvari novo pitanje ZA 8AX. 

Da li lisce opada listopadnom ili crnogoricnom/zimzelenom drvecu?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Nemoj tako teško, bolje je ovo : Da li list pada na LISToPADnom ili zimzelenom drveću?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 23:42 (Looka).
16 godina
Ah ta škola...

.

3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
15 godina
Mentalist kaže...
FiCoO kaže...
Mentalist kaže...
8ax kaže...

4.8 {#}

sjever {#}

ok profesore house{#}

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ja sam skoro poludio ovih dana...

u srijedu sam odgovarao matematiku (logaritme jer jedino još to nisam ispravio) i nekak sam ispravio, a u četvrtak smo nas 11 pisali fiziku zadnju šansu za ispravak (elektricitet) i dobio sam 2!! hahahaha....<3 jeeejj!! a ovih 6-7 ide na popravni...:/

15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Bera kaže...

Ovako jel mi netko moze pojasniti nesto.

Znam da su razvikane skole V i XV gimnazije. Citam po netu da za X prea 57 bodova a za XV Mioc 56 ili tak nekako. Ja cu vjerovatno imati 59-60 bodova, sad dali cu ja moci upisati u V ili XV, dali se mijenjaju ti bodovni pragovi, jer me frendovi uvjeravaju da treas imat 5.0 za MIOC i V, plsss help?

dakle moj prvi savjet je: idi u 10.{#} jer i ja idem tamo a ipak si i ti zidov ko i ja ali u minecraftu xD 

drugo: netreba ti 5.0 ali ti treba min. 61 bod jer po pravilu ucenik mora upast u skolu sa maximalnim brojem bodova sto moze dobiti od ucenja + vladanje

Sad citam za tu X  bodovni prag 57 bodova, ti ces ici u nju????

Koji smjer, opći ili matematički??

Sto mislis hocu moci ja upasti u V,XV za 60 bodova.

15 godina
Bera kaže...
FiCoO kaže...
Bera kaže...

Znam da su razvikane skole V i XV gimnazije. Citam po netu da za X prea 57 bodova a za XV Mioc 56 ili tak nekako. Ja cu vjerovatno imati 59-60 bodova, sad dali cu ja moci upisati u V ili XV, dali se mijenjaju ti bodovni pragovi, jer me frendovi uvjeravaju da treas imat 5.0 za MIOC i V, plsss help?

dakle moj prvi savjet je: idi u 10.{#} jer i ja idem tamo a ipak si i ti zidov ko i ja ali u minecraftu xD 

drugo: netreba ti 5.0 ali ti treba min. 61 bod jer po pravilu ucenik mora upast u skolu sa maximalnim brojem bodova sto moze dobiti od ucenja + vladanje

prosle godine su upali sa 58, sa 57 ne. Idem u matematicki zbog fera, nabudes upao 60 bodova mada mozes pogledat koliki je bio bodovni prag

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Napokon officialy gotov, fuck yea. Sinoc na slavlju bilo barem 5000 ljudi
Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Bera kaže...
FiCoO kaže...
Bera kaže...

prosle godine su upali sa 58, sa 57 ne. Idem u matematicki zbog fera, nabudes upao 60 bodova mada mozes pogledat koliki je bio bodovni prag

Oces ti ici u desetu, jel mogu tam sa 60 bodova?

16 godina
Ah ta škola...

imam par pitanja za one koji idu u ruđera. ja bi iso smjer tehnicar za racunalstvo. sto se radi na tom smjeru? oni koji idu na sotale smjerove nek napisu sto rade na tom smjeru. kakva je to skola opcenito? dal se mogu u teh. za racunalstvo upast sa 52 boda(prag je 45)? kolko je teska matematika u toj skoli (cuo sam da je jako teska)? hvala na odgovorima.

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

eo nažalost 90% padam godinu, ostala su mi 3 predmeta,i cini mi se da cu ta tri past,..nevjerojatno..

Odi na google i upiši SEARCH...:)
15 godina
protjeran
El Maniachi kaže...

eo nažalost 90% padam godinu, ostala su mi 3 predmeta,i cini mi se da cu ta tri past,..nevjerojatno..

čestitam ti

sad uči {#}

16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

Ajde ajde samo polako, pamet u glavu, drzimo ti fige. Koja su to 3 predmeta?

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
16 godina
Ah ta škola...

Izaberi jedan i strebaj... j3bes ostala

bolje da naucis jedan kako spada, nego sva tri nikako

Odgovaraj i idi na popravni

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
16 godina
ilija2010lukic kaže...

sutra prvi dan "službene" prakse

ma kakva praksa to samo uzmeš žig ,da ti potpišu i gotovo ^^ {#}

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel mi neko može reć kakva je tehnička škola Ruđera Boškovića u Zagrebu? Smjer tehničar za računalstvo.

EDIT: Sry sad sam vidio mar123 je već postavio to pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 13:06 (bounty123).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Šteta,u petak bilo slikanje u osnovnoj školi iz mog mjesta za stotu godišnjicu škole,a ja idem u srednju u susjedno selo(grad)
Dino
16 godina
bounty123 kaže...

Jel mi neko može reć kakva je tehnička škola Ruđera Boškovića u Zagrebu? Smjer tehničar za računalstvo.

EDIT: Sry sad sam vidio mar123 je već postavio to pitanje.

Imašovu temu.

HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

Pa ako padnes 3 predmeta, na 1 napises zalbu, a 2 ides na popravni... tako jednostavno i ne padas godinu

15 godina
Ah ta škola...

Frend mi pada teničko crtanje. Nezna napravit projekciju s nacrtom, tolocrtom i bokocrtom. Koliko god mu objašnjava on se vrati iz škole s asom.

I don't give a fu*k
14 godina
Ah ta škola...

Moram učit povijest i geografiju a nedamise.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
odjavljen
Ah ta škola...

@El Makiani (whatever) Tako ti i treba kad ne učiš i ne zalažeš se i jednostavno te boli briga. Da svi kao ti padaju godinu svi bi polako počeli učiti i svijet bi bio puno ljepše mjesto, ali naravno takve se uvijek pušta u stilu "Ma kaj bu mo ga sad mučili, nije potrebno" i slično. Strašno.  Da bar pao i naučio u slijedećoj godini kako spada.

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

@El Makiani (whatever) Tako ti i treba kad ne učiš i ne zalažeš se i jednostavno te boli briga. Da svi kao ti padaju godinu svi bi polako počeli učiti i svijet bi bio puno ljepše mjesto, ali naravno takve se uvijek pušta u stilu "Ma kaj bu mo ga sad mučili, nije potrebno" i slično. Strašno.  Da bar pao i naučio u slijedećoj godini kako spada.

Vidjet ces kad ti dodes u srednju pa budes pada...

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
bobica257 kaže...

Sta je vama srednja stvarno tako teska? Pa je li vi ista radite?

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
bobica257 kaže...

s ovim se ne slažem jer je 90% mog razreda prvi ispit iz fizike dobilo komad (grafovi), a nisu bili u stanju naučili najjednostavnije i najosnovnije stvari. Ne znaju razliku v-t grafa ubrzanog i jednolikog gibanja... koliko glup moraš biti za to?

Uvijek se može imati dva :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
16 godina
neaktivan

Ne ja nikad nista nisam pao ali stvarnost je drugacija... on se tamo hvali svime i svacime, a znam ja ljude u MIOCu koji su bili kao i on pa padaju godinu.. jedan moga godista ce ove godine tek bit maturant bas radi toga. I ne nisam nista radio doslovno, a prolazio sam s 4. Srednja ti gleda snalazljivost, a ne strebanje {#}

16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

s ovim se ne slažem jer je 90% mog razreda prvi ispit iz fizike dobilo komad (grafovi), a nisu bili u stanju naučili najjednostavnije i najosnovnije stvari. Ne znaju razliku v-t grafa ubrzanog i jednolikog gibanja... koliko glup moraš biti za to?

Uvijek se može imati dva :)

Ti su stvarno slucajevi... ali za to treba imati malo inteligencije {#}

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Upravo zato i pitam. Nista ne radim, 4,2 prosjek. Glupost najveca. Ako prodes prosao si sa 4...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice