- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Google Translate
Ma da je i Kineski...samo nađi Licencu u sredini posta!
Ako nekom treba serial za Advanced System Care 5 Pro nek se javi.
BTW: ako je nekome preskupo dati 26.20Kn, imate dole free key,samo požurite!!!
Nije 26 kn već 26 $.
Kako god bilo, za razliku od Zemane, Spy Shelter je BESPLATAN, a pored anti keylogger komponente,nudi i HIPS pa se nameće kao alternativa ili čak uzor!
...wtf??
NoVirusThanks ?
Remover:
http://www.novirusthanks.org/product/novirusthanks-malware-remover/
..a imaju i online skener kao VT:
..uostalom, evo popisa što sve imaju:
http://www.novirusthanks.org/products/
jel netko testirao bitdefender antispam opciju budući da mi se čini da antispam uopće ne čini ništa po pitanju zaštite e-maila od spama.
Naime, antispam toolbar mi je instaliran i uključen i u outlooku 2010 i u thunderbirdu 11, međutim niti prolazi gtube test niti mi uklanja mail koji dolazi od adrese koju ja postavim da je spamerska.
Čini mi se da je zaštita proforme. Ima li netko iskustva?
Ima kakvih naprednih podesenja vezanih za skeniranje/ciscenje malwera?
Ma sinoc mi vec bilo dosta rada za kompom, tako da nisam vise nista cackao s iObitom. Ali vidim da je @sebnov odradio posao.
Evo i ja sam napravio sve isto ko miki samo sto imam vise slika
Bravo majstore!
Jesam, tada nema opcija u kunama, samo " $ " ali kako onda mogu na predhodnoj stranici nuditi u "kn" ako ti poslije ne nude ???
Stvarno glupo!!!
Išao sam po tim stranicama i avast mi ih sve blokiro :)
moze mi netko preporuciti programe koje bi trebao imati na kompu... do sada nisam koristio nista jer cim bi uocio da mi steka komp->format c... malo sam se uljenio pa mi se ne da vise to raditi... puno skidam sa neta igrice filmove itd... igram stalno nesto najcesce multiplayer...
moze mi netko preporuciti programe koje bi trebao imati na kompu... do sada nisam koristio nista jer cim bi uocio da mi steka komp->format c... malo sam se uljenio pa mi se ne da vise to raditi... puno skidam sa neta igrice filmove itd... igram stalno nesto najcesce multiplayer...
Trebao bi imat antivirus i firewall (najmanje).
Od free antivirusa stavi: Aviru ili Avast ili Comodo...
Od free firewall-a stavi: Comodo ili Online Armor ili Privatefirewall ili PC Tools Firewall...
BTW:
Mozilla Firefox 12.0 – Final
Size: 16.2 MB
koji od tih programa bi bili najbolji??
To ti je antivirus i firewall zajedno.
Vazno je pitanje: kakvo je tvoje znanje vezano za rad firewall-a i Hips-a?
Ako ne znas kako funkcionira firewall i Hips onda ti je moja preporuka da stavis za pocetak samo Aviru.
Od firewall-a bi ti kao pocetniku preporucio PC Tools Firewall.
koji besplatni antivirus da stavim.kupujem preko interneta pa bi mi onda dobro došto.
To ti je antivirus i firewall zajedno.
Vazno je pitanje: kakvo je tvoje znanje vezano za rad firewall-a i Hips-a?
Ako ne znas kako funkcionira firewall i Hips onda ti je moja preporuka da stavis za pocetak samo Aviru.
Od firewall-a bi ti kao pocetniku preporucio PC Tools Firewall.
za hipps nemam blage veze sta je a sto se tice firewalla znam da me zapitkuje da li odobravam da se taj i taj program spoji na net itd....
P.S. sada sam kada sam instaliro comodo pito me da li zelim da promjeni dns i jos nesto da li da prihvatim to?
Bog ekipa, zna li itko zašto mi SpyShelter prilikom paljenja kompa javlja da je zaštita isključena i nakon što ga otvorim ne mogu je uključiti....
kako se na aviri free stavi game mode.nemože se šta ne!!!
P.S. sada sam kada sam instaliro comodo pito me da li zelim da promjeni dns i jos nesto da li da prihvatim to?
Imas ovdje sve detaljno napravljeno pa si pogledaj: http://av-gurus.blogspot.com/2011/06/comodo-internet-security.html
Imas ovdje help za game mode: http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=141097
Imas ovdje help za game mode: http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=141097
ali ja imam free verziju.to i ja vidim.
ali ja imam free verziju.to i ja vidim.
Hm, nisam skontao da je rijec o free verziji, ona nema game mode!
HIPS te isto zapitkuje kad se program hoće pokrenuti, ako si upoznat s tim upitima od firewalla neće ti ovo biti ništa teže, brzo ćeš se naviknuti i nakon šta odobriš one aplikacije koje inače koristiš broj upozorenja će se smanjiti.
Radije namjesti sebi Norton DNS (možeš i Sendori DNS, ali meni je nortonov bolji, možeš izabrati da preskočiš upozorenje i nastaviš na stranicu ako želiš i sendori mi blokira neke stranice za koje znam da su ok ali nemogu otići onda na njih pa sam namjestio sebi Norton DNS), imaš isto tamo na av-gurus objašnjeno (nemoraš ništa instalirati).
Mislim da ti i ne treba, namjesti u postavkama da ti ne javlja notification kada završi update, kad nema update-a itd, a naravno u free verziji zabrani da se pokreće avnotify.exe i ipmgui.exe (ili tako nešto) u computer security policy na windowsima, ne znam jeli i to ima tamo na av-gurus objašnjeno, ako nema onda guglaj odmah ćeš naći
Evo zgodne i zanimljive stranice:
..iz koje bih za linuksaše izdvojio 4 besplatna sigurnosna rješenja:
http://antivirus.downloadatoz.com/news/270,top-4-free-antivirus-software-for-ubuntu-10-10.html
..ima tu svega pa čitajte ak Vam se da..
Jos uvijek nema potrebe za AV rijesenjima na GNU/Linuxu.
Osobno koristim AV na Ubuntu, ali nepotrebno stoji i cim izade 12.04 LTS tako i sa novom verzijom Ubuntu-a micem i AV.
...evo za vas "novake", ali i ostale koji nisu procitali, ispod su vam linkovi pa procitajte sve sto vas zanima o najpoznatijim free antivirusima i ako onda imate neka pitanja pitajte u ovoj temi.
- Avast! Free Antivirus 6 (slicno je i u v.7)
- Avira Free Antivirus, što nakon instalacije?
- Comodo Internet Security
...malo o DNS-u...
...evo za vas "novake", ali i ostale koji nisu procitali, ispod su vam linkovi pa procitajte sve sto vas zanima o najpoznatijim free antivirusima i ako onda imate neka pitanja pitajte u ovoj temi.
- Avast! Free Antivirus 6 (slicno je i u v.7)
- Avira Free Antivirus, što nakon instalacije?
- Comodo Internet Security
...malo o DNS-u...
Bilo bi lijepo kada bi napisali rezenziju za novi avast! 7. Avast 7 je dobio više mogućnosti od ovog prethodong tako ova recenzija za avast free 6 služi jako malo