Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.086.192
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
Lazarus Long kaže...
Covjece, kada kazem support onda i mislim na support a ne na forum. Takav support forum ima i Symantec (dozivotno). Kada kazem support   onda to znaci da lik uposlenik sa druge strane (ako si n00b) preuzme kontrolu nad tvoj PC a ti komotno gledas sto se radi i kako.

Ako nema potrebe pitas pitanje na kojem ti odgovaraju u realnom vremenu a ne cekas na forumu i ne vrtis palce dok ne dobijes odgovor

Khmmmm...jel to možda ovaj bajni support? Belji se

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2342634,00.asp

ZIG ZAG
17 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

Netko je pitao da li koristimo paid resenja (umjesto onog LOL antivirusa) pa evo samohvale :)

ad samohvala :) ad samohvala :)
Comodo je makedonskа riječ za bananu
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Khmmmm...jel to možda ovaj bajni support?  Belji se

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2342634,00.asp

A zasto sam ne isprobas? Sto te kosta? Besplatan je

Ma okani se tog LOL Comodo anti (necega) dodi kod nas NIS-ovce. Belji se

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Ma okani se tog LOL Comodo anti (necega) dodi kod nas NIS-ovce. Belji se

Pa bio sam NISovac prije 2-2,5 godine...nisi pročitao moj post?

A onda je svašta prošlo kroz njega na komp...

Ajde nek bude olakotna okolnost da sam koristio trial reseter koji je možda nešto zeznuo, ali sumnjam u to.

EDIT: Lazare, sad jedno ozbiljno pitanje. Nadam se istom odgovoru.

Zašto toliko ne voliš Comodo? Da li si ga ikad probao (ja jesam NIS)?

Ako jesi, što nije valjalo i kakav ti se malware eventualno provukao (na kojim postavkama)?

Ako nisi, kako onda možeš donositi zaključak o nečemu bez iskustva?

Stvarno me zanima....

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 21:46 (siketa).
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Ajde nek bude olakotna okolnost da sam koristio trial reseter koji je možda nešto zeznuo, ali sumnjam u to.

A kako ne bi proslo kroz kada si svjesno instalirao virus? Kada me vec vuces za jezik onda ti moram reci da ...byBOX resseter nije bio namjerno detektiran kao virus od strane Nortona da bi ovi lakse sledili varijante kreka da bi ih nakon toga devalvirali sa updateom.

Time resseter je bio klasican back door rootkit. Za instalaciju je trazio da iskljucis Tamper Protection (i time sebi presudis)

Fora je "palila" samo na neke verzije OEM-a (u zavisnosti od proizvodaca)

17 godina
neaktivan
siketa kaže...

EDIT: Lazare, sad jedno ozbiljno pitanje. Nadam se istom odgovoru.

Zašto toliko ne voliš Comodo? Da li si ga ikad probao (ja jesam NIS)?

Isprobao. Nemam zamjerke u pogledu detekcije, sandbox ponekad lovi u mutnom (sandboxao mi legitimne aplikacije kao na primjer Photoshop 5.5) ispoklikao sve one linkove koji onaj placenik navodi u svojim testovima i to je to.

Ne volim ga zato sto je ruzan. Vrlo, vrlo ruzan program. Gnjavi na vec odgovorena pitanja.

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Ne volim ga zato sto je ruzan. Vrlo, vrlo ruzan program. Gnjavi na vec odgovorena pitanja.

Eh, koji jaki razlog! Izgled!

Pa ne štiti te izgled nego funkcionalnost!

A i NIS je prelijep sa svojim sučeljem.... ko da gledam onaj LED ekran na NY Times Squareu.....ona blještava karta svijeta..

Ovo s pamćenjem odgovora je bio problem u v4.x, ali v5 je ok. 

Sve u svemu, zadovoljan sam tvojim odgovorom. Hvala ti. Izgled sučelja je stvar osobne procjene.

Glavno da si mi za ostatak potvrdio da je dobar. Sad sam miran....

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:04 (siketa).
17 godina

đesi reseteru lool

oces da ti ja kupim kakav is pa ga koristi ko covjek?

evo i ja pitam sam sebe zasto ne koristim taj melihov proizvod...ali ne nalazim odgovor.

mozda zato sto je namijenjen kao utjeha "siromasnima".

anarhista sizgoreo ce ti potvrdit,da je vjera namijenjena kao utjeha siromasnima.

what Marcellus Wallace looked like
16 godina
neaktivan

Još jedan software za koji bih dao lovu je DefenseWall....ali trenutno imam v2.56 s gizmo giveawaya.....

Torrente, Bitdefender rade Rumunji, jel? Belji se

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:20 (siketa).
17 godina
siketa kaže...

Torrente, Bitdefender rade Rumunji, jel? Belji se

da, sreca radi se samo o bitovima 01010101

inace trecerazredna renault tehnologija radi daciu Belji se

15 godina

Ipak jedan stvar mi ne ide nikako u glavu, a to je koristenje crackova i raznih patcheva te ostalih kemijanja za neki antivirus!? Antivirus ili neki IS-i kupujes jednom godisnje te posto svi ovdje radimo, mislim da nije problem jednom godisnje dati tih 300-tinjak kn za tako vaznu stvar. Evo recimo NIS.....ako vam je ok, a nemate tri kompa pa lako se nade tri covjeka i kupite totalno jeftino dobar proizvod.....ako vam je naravno ok. Ista je stvar i sa ostalim antivirusima.

Onoga dana kada se CIS pocne naplacivati, kupujem ga 101%. Ako postane los (u sta sumnjam), prvi sam koji ga micem sa kompa i bacam se u potragu za boljim proizvodom no nadam se da ce Comodo nastaviti i dalje sa ovako dobrim radom.

Nisam ni ja bas neko "nevinasce".....imam more igara skinutih sa neta, ali svaku igru koja mi je uistinu dobra kupim....no da imam pirata....eh bogme imam. Šutim

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Lupetas bezveze

Covjece, kada kazem support onda i mislim na support a ne na forum. Takav support forum ima i Symantec (dozivotno). Kada kazem support   onda to znaci da lik uposlenik sa druge strane (ako si n00b) preuzme kontrolu nad tvoj PC a ti komotno gledas sto se radi i kako.

Ako nema potrebe pitas pitanje na kojem ti odgovaraju u realnom vremenu a ne cekas na forumu i ne vrtis palce dok ne dobijes odgovor

jesi li ti pročitao što sam napisao?

ne jednom nego više puta!!!

probaj ne ignorirati odgovore koje dobiješ, ako ništa drugo spasit će te uzaludnog pisanja i counterlupetanja...

REGAŠ SE NA FORUM (to je jedino gdje ćeš uopće prismrditi forumu ukoliko ne želiš), ZATRAŽIŠ PAID LICENCU, DOBIJEŠ JE ZA FREE I IMAŠ SUPPORT PREKO COMODOve REMOTE DESKTOP KONEKCIJE VPNa NA ZAHTJEV (sa chatom i ostalim điđama-miđama) OD COMODOVOG UPOSLENIKA 24/7/365 (NE OD VOLONTERA MODERATORA ILI MENE ILI SIKETA NA FORUMU) I SVE BENIFICIJE KAO KOD SYMANTECA (OSIM ROGUE DJELA I NELEGALNOG KORIŠĆENJA MBAMa NARAVNO, predivan je to Symantecov support, totalna neprofesionalnost i potkradanje tuđih tehnologija), uz sve to tu je još i garancija do 15000$ ukoliko CIS leaka privatne informacije, što Symantec naravno nema jer je odvratna korporacija koja se ograđuje od svega i svačega pa tako i od dupeta svojih korisnika koje bi trebala čuvati ili možda jer znaju koliko su im proizvodi šuplji...

duboko se nadam kako ćeš barem pročitati ovo upisano velikim slovima (gdje kofol vičem)

Symantec, riječ koja opisuje mentalni sklop Laze forumaša
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 0:28 ((s)izgoreo).
15 godina

Da malo zapaprim...(kao da već nije dovoljno papreno)Belji se

Jeste pročitali ovo:   Comodo beat Norton,not!!!

15 godina
neaktivan

joj, pa ne mogu se ni odmoriti par dana a moram pročitati deset stranica. k tome, otvorena tema, ma svašta,

i da, meni spržena matična od groma( nije stradalo napajanje, ups zdrav, izgleda od mrežnog kabela). torrente zna na kakvom području živi i kako se isključuju aparati kad zagrmi....

16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Da malo zapaprim...(kao da već nije dovoljno papreno)Belji se

Hehehe....razvalio CIS Nortona ko beba zvečku!

ZIG ZAG
17 godina
andi.cro kaže...

sve je idila dok nesto ne udje, repair mu je NULA u doslovnom smislu rijeci. no sto ce vam repair kada nista ne moze uc.

mikica1 kaže...

torrente zna na kakvom području živi i kako se isključuju aparati kad zagrmi....

ovdje svako kucanstvo u kredenci pored kikara (soljica) za kavu, drzi i 3-4 mrezne.

one apc price sa predzastitama i julima su komicne,jer sam ih 4-5 vidio na svoje oci spaljene (crne).

15 godina
mikica1 kaže...

joj, pa ne mogu se ni odmoriti par dana a moram pročitati deset stranica. k tome, otvorena tema, ma svašta,

i da, meni spržena matična od groma( nije stradalo napajanje, ups zdrav, izgleda od mrežnog kabela). torrente zna na kakvom području živi i kako se isključuju aparati kad zagrmi....

Frendos moj, ne moras ti to uopce citat! Zasto da citas nesto sto te ne zanima uopce!? Ima na Bug.hr forumu jos more tema koje nemaju veze sa antivirusima, malwareom i sl. stvarima. Tema nije uopce nova, vec je dobila novo ime. Namigiva

Eto, ti napravi temu o tvojoj MBO i zapitaj se kako je "sprzena" ako imas ok napajanje i UPS. Namigiva Hmm...zar UPS nema zastitu mreznoga kabela bas radi takvih stvari? No idemo OT...ipak je ovo mjesto gdje pricamo o malwareu... Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

znaci kada opet spominjemo 15000$...mozemo li ubuduce kada neki n00b inzistira na paid rjesenju, predloziti..

paid cis..sve sto mu ne bude jasno ,neki hakan sukur ce mu sve srediti na daljinu.

da preporucimo?

15 godina
neaktivan
win32 kaže...
mikica1 kaže...

Frendos moj, ne moras ti to uopce citat! Zasto da citas nesto sto te ne zanima uopce!? Ima na Bug.hr forumu jos more tema koje nemaju veze sa antivirusima, malwareom i sl. stvarima. Tema nije uopce nova, vec je dobila novo ime. Namigiva

Eto, ti napravi temu o tvojoj MBO i zapitaj se kako je "sprzena" ako imas ok napajanje i UPS. Namigiva Hmm...zar UPS nema zastitu mreznoga kabela bas radi takvih stvari? No idemo OT...ipak je ovo mjesto gdje pricamo o malwareu... Cool

legendo moja, da išta znaš o ups-u onda bi sada izbrisao ili baremmodificirao svoj post. a glede teme, bespredmetno je  s tobom o njoj pričati kad ne znaš da sam i ja u ovoj temici sudjelovao... joj, joj, koji lik

17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Hehehe....razvalio CIS Nortona ko beba zvečku!

A closer look at the detailed results reveals that there's more to the story. The test shows that both Comodo and Norton detected and warned about 100 percent of the threats, though Norton got just 90 percent for the "Overall Detection and Blocking Rate". Comodo didn't mention that for the "Overall Detection, Blocking and Removal (Cleaning) Rate" their product scored 53 percent to Norton's 80 percent.

Jel ti citas sto pise?   Google Translate

Ipak sam bio u pravu. Comodo je LOL antivirus 

17 godina

nece se siketa snac u ovome lool

Нортон е најдобар конечното решение.
се друго е срање. особено ако тоа е бесплатно.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 0:43 (torrente).
15 godina
mikica1 kaže...

legendo moja, da išta znaš o ups-u onda bi sada izbrisao ili baremmodificirao svoj post. a glede teme, bespredmetno je  s tobom o njoj pričati kad ne znaš da sam i ja u ovoj temici sudjelovao... joj, joj, koji lik

Sta su  UPS znam jako dobro posto nisi jedini koji ga koristi i kojemu UPS treba. Da u temi o malwareu pricamo o nekim "backup napajanjima". Zanimljivo kako osoba koja se toliko brine o kompu tj. ako su ti podaci tako vazni ne mozes izdvojiti cca 200 kn za "prednaponsku letvu". Vjerojatno znas sta je to?! 

No EOD sto se tice toga....ako hoces otvori temo o UPS-u pa cemo tamo pricati o tome (slobodno mi posalji link do teme)...a ne spamati ovdje temu o tvojoj MBO koja je "sprzena" od groma...smijurija.

Tvoji postovi iz ove teme su mi posebno ostali u arhivi posto su poprilicno konstruktivni. Namigiva

Nemoj sve uzimati toliko k' srcu...jos ce te infarkt strefit...ili mozda grom. Osmijeh

Sorry ekipa na OT. 

17 godina

nema beda za dozu offtopica jer smo se slozili da je ovo malware dnevni boravak u kojem je moze umjereno ot.

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

nece se siketa snac u ovome lool

Нортон е најдобар како конечното решение.
се друго е срање. особено ако тоа е бесплатно.

Oh......

Cool 

16 godina
neaktivan

@Lazarus

Šta misliš o ovome?

Koliko se sjećam govorio si bio o nekakvim tial verzijama i to, i kako iskamčiti full licencu

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 4:07 (brixy).
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Jel ti citas sto pise?  Google Translate

Ipak sam bio u pravu. Comodo je LOL antivirus 

Ajmo opet pročitati analizu rezultata.

Cilj testa je bio ZAŠTITA, a ne ČIŠĆENJE računala.

Ako nešto nije jasno, će da razjasnimo....?

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 8:09 (siketa).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

đesi reseteru lool

oces da ti ja kupim kakav is pa ga koristi ko covjek?

evo i ja pitam sam sebe zasto ne koristim taj melihov proizvod...ali ne nalazim odgovor.

mozda zato sto je namijenjen kao utjeha "siromasnima".

anarhista sizgoreo ce ti potvrdit,da je vjera namijenjena kao utjeha siromasnima.

Nisu problem novci nego je to stvar principa.

Ajde da još daju lifetime licencu....ali svake godine plaćati harač...

Nije baš da su mi prihodi basnoslovno veliki, ali su debelo iznad hrvatskog prosjeka.

I tu ne gledam samo sebe, nego ovu našu situaciju općenito.

Da se mene pita, progurao bih Linux u svu državnu upravu i javne institucije.

Viva la revolucion!

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 8:18 (siketa).
17 godina
neaktivan
brixy kaže...

Koliko se sjećam govorio si bio o nekakvim tial verzijama i to, i kako iskamčiti full licencu

Ako si pazljivo gledao po linkovima primjetio bi da svi ti OEM-u su zapravi razliciti. Ozbiljno. I to u pogledu trajanja perioda pretplate. Nisu trial posto onaj istinski trial traje 15 dana.

Uputstvo:   :)

• Kada pocinje zavrsavati pretplata na jedan OEM ti instaliraj sledeci i tako sve do poslednjeg
  • Nemoj instalirati sve odjednom misleci da ces duplirati dane
  • Pazi da ne pomesas OEM-e prilikom naknadne instalacije (na pr. onaj drugio OEM od 60 preimenuj u NIS_OEM_60_2.exe (nece se desiti nista)
  • Toliko

Svaka preporuka. Eto, kao i sto sam mislio vec su poceli nicati OEM-i kao gljive po netu. Znaci, da ponovimo...instaliras prvo jedan OEM 60 pa nakon toga opet onaj drugi od 60 (prije isteka prvog) pa nakon toga OEM 90 itd.

Svaka preporuka i hvala na linkovima.

Inace vrlo legalno. Ne krse se nikakva pravila. Obicno ovi OEM-i idu kod proizvodaca maticnih

Ako ti (vam) toliko mnogo znace ona preostala 65 dana mozete gnjaviti support. Obicno daju 20-30 dana gratis. Kazi da ti treba u test svrhe i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 9:40 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Ajmo opet pročitati analizu rezultata.

Cilj testa je bio ZAŠTITA, a ne ČIŠĆENJE računala.

Ako nešto nije jasno, će da razjasnimo....?

Ajmo opet analizirati ovo rijec po rijec:

Comodo didn't mention that for the "Overall Detection, Blocking and Removal (Cleaning) Rate" their product scored 53 percent to Norton's 80 percent

Dakle, Comodo, nema sumnje je propustio XY broj threatova a zatim je fulao u pogledu ciscenja. Gdje je tu nepogresivost Comodoa? U pravu si..cilj testa je bio zastita ali i ciscenje tako da (opet) pomno analiziranje ovog citiranog vodi do zakljucka da Comodo nije nepogresiv (kao i svi ostali antivirusi) vec je popusio i to dobro.

I kako to cilj nije bio ciscenje? Pa od ovoga bi se posramtili   Norman Antivirus i AVG zajedno.

Pada u vodu nepogresivost vaseg Comodoa. Zato shut the f. up!

Sada pocinjem da se nerviram!

Pa dobro, ima li netko da koristi nesto drugo osim Comodoa i NIS (ja) ...recimo tko od vas koristi ESET Smart Security, McAfee.....

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Sada pocinjem da se nerviram!

A kak bi se tek trebao nervirati kad pogledaš bajni NIS u ovoj akciji? Sramim se

FAIL!

Part1:

Part2:

Da zaključimo više...Norton je jači od Comodoa u antivirusnom modulu i čišćenju, ali Comodo je jači u prevenciji (zaštiti) računala u prvom redu zbog sandboxa i HIPS-a.

P.S. Pripazi malo na jezičinu....ti bi nam trebao govoriti što ćemo i kad pričati?

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 10:35 (siketa).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice