Kako ostati siguran od USB stick virusa??

poruka: 10
|
čitano: 7.706
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kao sta i samo ime teme govori trebao bi informaciju kako se bolje zastitit od autorun.inf i drugih virusa sa usb-a. Konkretno, iman aviru premium ali nikad dovoljno sigurnosti,i sad me zanima jeli bolje iskljucit autorun opciju u windowsima (da se usb ne pokrece automatski) ili je bolje ostavit ukljucenu,pa da avira odma skenira usb i makne virus bez da ja moran pokrenit scan,ili je ipak sigurnije bez automatskog pokretanja??

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan

KLIK

mislim da je ovo odgovor na tvoje pitanje!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
RE: Kako ostati siguran od USB stick virusa??
Bellatrix kaže...

KLIK

mislim da je ovo odgovor na tvoje pitanje!

Hvala na informaciji,ali to samo djelomicno odgovara na moje pitanje,jer manje me zanima sprjecavanje dolaska virusa na stick nego na moj komp. Ako znas odgovor na moje pitanje (doslovan odgovor) onda ga napisi.
16 godina
neaktivan

hmm...Pa zašto ti onda služi Avira premium ako nemože obraniti od autorun.inf virusa.?

Mislim da ti je ona dovoljno osiguranje i ne brini.

No ukoliko hoćeš baš moj doslovan odgovor na pitanje kako ostati (99%) siguran od USB stick virusa koristi ESET Smart Security.

Za njega garantiram da mu ne prolazi ništa pa tako ništa i s USB-a.

Osobno ga koristim i ne brinem se ni malo za viruse s USB-a.

17 godina
neaktivan

ne koristiti windowse;)

16 godina

skini ovaj program i stisni add to startup. on automatski imunizira svaki usb stick koji staviš u računalo.

http://nunobrito.eu/ninja/

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

hmm...Pa zašto ti onda služi Avira premium ako nemože obraniti od autorun.inf virusa.?

No ukoliko hoćeš baš moj doslovan odgovor na pitanje kako ostati (99%) siguran od USB stick virusa koristi ESET Smart Security.

Ma znan da je avira dovoljna ali isto tako znan da kad ubacin usb a autorun je iskljucen ne skenira usb automatski,pa me zanima moze li se virus uvuc ako ja ne pokenen usb a autorun je iskljucen?
16 godina
Fowix kaže...
Bellatrix kaže...

Ma znan da je avira dovoljna ali isto tako znan da kad ubacin usb a autorun je iskljucen ne skenira usb automatski,pa me zanima moze li se virus uvuc ako ja ne pokenen usb a autorun je iskljucen?
 poruka gore.
16 godina
neaktivan

Evo još jedan dobar program za zaštitu od ovih autorun.inf napasnika. USB vakcinacija.

Pa birajte što vam više odgovara.

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 14:14 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Kao sta i samo ime teme govori trebao bi informaciju kako se bolje zastitit od autorun.inf i drugih virusa sa usb-a. Konkretno, iman aviru premium ali nikad dovoljno sigurnosti,i sad me zanima jeli bolje iskljucit autorun opciju u windowsima (da se usb ne pokrece automatski) ili je bolje ostavit ukljucenu,pa da avira odma skenira usb i makne virus bez da ja moran pokrenit scan,ili je ipak sigurnije bez automatskog pokretanja??

Definitivno BitDefender TS!
Nekima previše zauzima memorije zato jer neznaju podesiti program prema njihovim potrebama pa izjavljuju neke buloze radi njihove neinformiranosti i neznanja.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice