Izasao Avast 5!
- poruka: 162
- |
- čitano: 44.778
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
evo i meni javlja da je na toj stranici virus te je uspjesno blokirao to koristim windows 7 i najnoviji avast 5 ::) zivio avast:)))
evo slika...
..je za sada je dobar a budemo videli kako če se dalje ponašati!!!!!!!!
Sta je taj Avast 5.0 bolji od nod 32 il nije pa ako je onda da si ga instaliram????
Sta je taj Avast 5.0 bolji od nod 32 il nije pa ako je onda da si ga instaliram????
Ako je originalno Nod onda je bolji (ne mucis muku), jer je Nod jedan od najboljih Anti-virusa.
samo da pitam koliko taj avast 5 uzima RAM memorije jer nemam bas puno ram memorije,kad stavim nod32 osjetim da je komp usporeniji......ja imam aviru i zadovoljan sam,komp je brzi neko sa nod32 jer avira manje uzima RAM-a ali da vidim kakav je taj avast 5...
samo da pitam koliko taj avast 5 uzima RAM memorije jer nemam bas puno ram memorije,kad stavim nod32 osjetim da je komp usporeniji......ja imam aviru i zadovoljan sam,komp je brzi neko sa nod32 jer avira manje uzima RAM-a ali da vidim kakav je taj avast 5...
Evo meni u idle-u koristi 30-ak MB, prilikom skeniranja (stavio sam cijelu particiju na scan) se poveća na 45-50 MB...sitnica
onda NOD32 TRIAL ili AVAST ????
Imam dvije rijeci za novi avast>>> THE BEST <<<
onda NOD32 TRIAL ili AVAST ????
Nod trial NE STITI nakon trideset dana.
haha znam , radim reinstal svaki 30 dana . neda mi se trazit serial # jer rade max. 5 dana i onda BLACKLIST .
haha znam , radim reinstal svaki 30 dana . neda mi se trazit serial # jer rade max. 5 dana i onda BLACKLIST .
Zar svaki put da novi kod?
Presao sam na Avast, sve je savrseno.
Drug je instalirao Avast, uradio Boot-Scan i svaki put kad se pokrene racunar ucita se Windows odjednom Blue screen i ugasi se.
Popravio sam to, ali zna li itko zbog cega je?
koliko onda meni avira trosi jel mozes procitat....... (sliika).......jel 15 mb..... avguard.exe proces
Koliko ja vidim, imas dva procesa sto se avire tiče, malo je slika sitna... oko 16-17MB, al ti se sigurno poveca kod skeniranja itd
koliko onda meni avira trosi jel mozes procitat....... (sliika).......jel 15 mb..... avguard.exe proces
3 procesa od avire
avgnt.exe
avguard.exe
schd.exe
izračunaj,uglavnom trenutno oko 17 mb
Ako je originalno Nod onda je bolji (ne mucis muku), jer je Nod jedan od najboljih Anti-virusa.
....slažem se da je nekada bio Nod32 najbolji ali ako pogledate na nekim stranicama testove vidječete sasvim nešto novo!!!!!!
I ja imam orginal Nod 32 antivirus i nimi se baš nešto pokazao!!!!
Zato sam bio malo na Aviri a sada na Avast 5.0 i on radi sasvim dobro bez da se mora kupiti licenca...kad je besplatan !!!!
No svako ima nešto što mu na stroju paše pa neka takav i antivirus ima!!!!
Meni je Avast 5.0 free solidan za sada!!!!!!
Nema potrebe da sada raspravljamo o NOD32 i ostalim antivirusima.
Generalno svaki AV je dobar ali i ima svojih mana.
Ono sto svi valjda znamo je da je Avast bio i valjda ce biti jedno od najboljih besplatnih rjesenja.
Evo ja imam Aviru Premium koju sam normalno platio ali ona nije nista registrovala na ovoj stranici 24sata.hr
Pokusao sam i sa promjenom postavki u WebGuardu ali nista.
Ali ne pada mi na pamet da sada mijenjam svoj AV radi ovoga.
U svakom slucaju pohvale za Avast i zaista je dobro da besplatni AV moze ponuditi odlicnu zastitu a cak u nekim slucajevima i bolju od
one koju nude komercijalni AV.
Inace Bugovci :)))
I što s tim? Ne drže se dva antivirusa na istom kompu. Opće je poznato da Avira detektira "virus" kada je instaliran avast! (guglaj malo).
instaliro sam avast5 ....imo sam aviru free prije njega,obavio sam detaljan SCAN i nije nista naso......drzacu ga jos 10 tak dana da vidim kako sae ponasa pa cu preci na aviru ponovo
instaliro sam avast5 ....imo sam aviru free prije njega,obavio sam detaljan SCAN i nije nista naso......drzacu ga jos 10 tak dana da vidim kako sae ponasa pa cu preci na aviru ponovo
može objašnjenje zašto se vraćaš na aviru?
može objašnjenje zašto se vraćaš na aviru?
ma eto koristim je dugo,nekako mi je pri srcu.....nije da sam ne zadovaljan avastom5
jel itko može postat ss napredne opcije (expert settings) behavior shielda, nigdje nisam vidio taj screen
EDIT: našao, odnosno nisam našao, nema expert settingsa
piše li štogod u helpu o beh. shieldu, jeli itko vidio kakvu reakciju behav shield komponente (popup) od vas koji ste testirali?
Izgelda da Avast nema neke napredne mogucnosi nit u ovoj verziji. Tu mislim na neki lagani HIPS to bi bilo pozeljno itekak da stiti kad se nekaj oce ubacit na startap, servisi, driveri te zastita Host File i slicno. Tu se gamad u korjenu sreže jer ak ne moze na startap i promjenit Host file i ovo navedeno prije onda ce bit puno manje problema u slucaju da Antivirusi dio ne otkrije prijetnju. Bez takvog modula danas nema prave zastite ne mora bit pravi punokrvi HIPS koji je vecinom pretezak i kompliciran za obicne korisnike. Jedan lagani HIPS ce pokrit bitne djelove kompa tj zastitit ih itekak u slucaju da zastita po definicijama ne otkrije prjetnju koaj se provukla. Tu je odlican i najbolji kandidat za suradnju sa Avast-om Winpatrol Free odlican mali programcic koji stiti sve osnovne djelove systema od promjena. Ima puno opcija i HijackLog isto tako i pregled Host File ak zatreba pa za one kojima je klasican HIPS pretezak za koristit preporucam ova odlican program u kombinaciji sa Avast-om i to bude onda bila kompletnija zastta itekako.
....slažem se da je nekada bio Nod32 najbolji ali ako pogledate na nekim stranicama testove vidječete sasvim nešto novo!!!!!!
I ja imam orginal Nod 32 antivirus i nimi se baš nešto pokazao!!!!
Zato sam bio malo na Aviri a sada na Avast 5.0 i on radi sasvim dobro bez da se mora kupiti licenca...kad je besplatan !!!!
No svako ima nešto što mu na stroju paše pa neka takav i antivirus ima!!!!
Meni je Avast 5.0 free solidan za sada!!!!!!
ni se ni meni baš pokazao,teška rupa,nije ni do koljena kasperskom
Inace Bugovci :)))
jako je pametno imati 2 av
Jel bolja avira il ovaj novi avast?
Jel bolja avira il ovaj novi avast?
cekaj da neko okaci review
Od svih AV-a dosad, Avast mi se u praksi pokazao najkorisniji jer:
ima boot scan!
U kombinaciji s Malwarebytes i nekim antispyware programom (Spyware terminator, Superantispyware) radi čuda. Ovo je samo moje mišljenje i osobni stav.