ali i dalje neće da mi otvori avastovu stranicu
Avast stranica
- poruka: 83
- |
- čitano: 22.196
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
nisu nema samo ove lijevo gore
Bit će da si pokupio confickera. Makni ga sa ovim alatom.
Ne samo njega, ima i nekog hijackera koji mu preusmjeruje stranice na drugu adresu. Trebao bi skenirati SAS-om i to portabilnom verzijom.
Ne samo njega, ima i nekog hijackera koji mu preusmjeruje stranice na drugu adresu. Trebao bi skenirati SAS-om i to portabilnom verzijom.
daj mi link za download
daj mi link za download
Imaš na prvoj stranici. SAS.
daj mi link za download
neće da mi otvori :/
Tako sam i mislio. Jesi li provao s onime što ti je rekao Sum_of_all_fears?
daj mi link za download
Treba ga imati na USB-u za takve slučajeve. Možeš mi poslati svoj mail preko PP pa ti ga pošaljem. Možda uspije.
Treba ga imati instaliranog na USB-u za takve slučajeve. Možeš mi poslati svoj mail preko PP pa ti ga pošaljem. Možda uspije.
Ponekad i USB neće da otvori ako je na njemu antivirusni. Imao sam par takvih slučajeva. Pokušaj ovako.
Treba ga imati instaliranog na USB-u za takve slučajeve. Možeš mi poslati svoj mail preko PP pa ti ga pošaljem. Možda uspije.
Ponekad i USB neće da otvori ako je na njemu antivirusni. Imao sam par takvih slučajeva.
Ali ovaj SAS (portabilna verzija) ima nasumično ime tako da ga virusi ne mogu otkriti i ne instalira se.
daj mi link za download
Tako sam i mislio. Jesi li provao s onime što ti je rekao Sum_of_all_fears?
jesam i kaže da komp nije zaražen i resartirao mi ga je i dalje neće da se otvori
Koliko vidim, proxy nisu blokirani. Probaj do SASa preko ove stranice.
Ali ovaj SAS (portabilna verzija) ima nasumično ime tako da ga virusi ne mogu otkriti i ne instalira se.
Znam da ima nasumično ime, ali mi nije otvaralo na različitim računalima koja su bila zaražena.
daj mi link za download
Evo ti odavde skini SAS Portable, pa napravi ko na videu Quick Scan ali prvo Updejtaj program pa skeniraj normalno.
http://www.box.net/shared/dhimpj6a9g
daj mi link za download
Evo ti odavde skini SAS Portable, pa napravi ko na videu Quick Scan ali prvo Updejtaj program pa skeniraj normalno.
http://www.box.net/shared/dhimpj6a9g
ni to mi neće da otvori
ni to mi neće da otvori
Zalijepi taj link u onu stranicu što sam ti je dao. Ako neće. probaj tamo upisati www.google.hr i preko nje (dakle proxya) doć do SASa.
Digni Task Manager i stavi sliku da vidimo ima li koji čudan proces. Ako ga isključiš, možda će htjeti otvoriti.
ni to mi neće da otvori
Zalijepi taj link u onu stranicu što sam ti je dao. Ako neće. probaj tamo upisati www.google.hr i preko nje (dakle proxya) doć do SASa.
neće ni preko nje
Digni Task Manager i stavi sliku da vidimo ima li koji čudan proces. Ako ga isključiš, možda će htjeti otvoriti.
kako ću to učinit
kako ću to učinit
Ctrl+Alt+Del.
Desni klik na taskbar i odaberi Task Manager.
Desni klik na taskbar i odaberi Task Manager.
nema toga, koristim windows xp
kako ću to učinit
Ctrl+Alt+Del.
jesam
jesam
Uslikaj i stavi sliku na forum.
kako ću to učinit
Aj probaj skinut odavde direkt s mog kompa fuckaj ga.
http://admin.home.dambek.operaunite.com/file_sharing/content/
Klikni na karticu Procesi i onda stavi SS.
evo
Jesi probo skinut prek Operaunite, gore sam ti dal link ili ga ne vidiš mozda.
evo
Jesi probo skinut prek Operaunite, gore sam ti dal link ili ga ne vidiš mozda.
evo skidam ga