Antivirus bez konekcije na internet???

poruka: 14
|
čitano: 11.438
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

prijatelj me zamolio da mu nabavim nekakav antivirus, no nema nikakvi pristup internetu, nije spojen na internet.

ima li koji antivirus koji bih mu mogao downlodati, ali da je cjeli setup u downlodu i da se po mogucnosti moze nadograditi iz mape, tj. da mu ja skinem taj antivirus i da mu u jednu mapu na memory stick stavim najnoviji upgrade?

««««☻
17 godina
neaktivan
RE: Antivirus bez konekcije na internet???

šta će mu antivirus ako ga ne može updatetati?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

posto nema internet (zbog nedostupnosti u mjestu kojem zivi) podatke nabavlja memory stikom a uz podatke idu i virusiNeodlučan

pa da ima barem nekakvu zastitu na compu..

««««☻
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 15:06 (MaxyBoy).
16 godina
neaktivan

mislim da Kaspersk moze.Bar su starije verzije mogle.Samo nasnimis tvoju bazu zajedno sa instalacijom ali treba da znas da je nadjes.

trebalo bi da imas opciju update from folder ili tako nesto.

16 godina
neaktivan

AVG free možeš instalirati i raditi update i bez internet konekcije (skida se s interneta update file i onda se bira u izborniku "update from directory"). Jedino bi trebao imati internet za registraciju/aktivaciju AVG na kraju instalacije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 15:25 (Max14x).
17 godina
MaxyBoy kaže...

prijatelj me zamolio da mu nabavim nekakav antivirus, no nema nikakvi pristup internetu, nije spojen na internet.

ima li koji antivirus koji bih mu mogao downlodati, ali da je cjeli setup u downlodu i da se po mogucnosti moze nadograditi iz mape, tj. da mu ja skinem taj antivirus i da mu u jednu mapu na memory stick stavim najnoviji upgrade?

Rjesenje je vrlo jednostavno skini na usb stick Aviru instalaciju sa svim definicijama koje ona ima jer se ionako tak ona skida obicno pa ju odneses na komp od prijatelja i instaliras i gotovo, u toku instalacije ne moras bit spojen na internet uopce i kad te pita hoces li napravit update  nakon instalacije samo stisnes No i nema problema. Poslije recimo svakih tjedan dana mu samo skines s interneta najnovije Avira definicije tj IVDF i odneses mu to isto na usb stiku kod njega i napravis manualni update tih definicija postupkom kojeg vidis na videu i to je to . Onaj Zip fajl koji dobijes tj definicije ne moras raspakirat uopce to ce Avira sama obavit!Cool

http://www.free-av.com/

http://tinypic.com/r/33f9n9j/5]View

http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 15:31 (rambox).
16 godina
neaktivan
Max14x kaže...

AVG free možeš instalirati i raditi update i bez internet konekcije (skida se s interneta update file i onda se bira u izborniku "update from directory"). Jedino bi trebao imati internet za registraciju/aktivaciju AVG na kraju instalacije.

bi trebao ili mora imati konekciju?...jer ako mora onda nista od toga jer je nema.
««««☻
16 godina
neaktivan

McAfee ima tu mogucnost, a pretpostavljam i mnogo drugih (iako nisam potpuno siguran sada, posto je vec proslo dosta dugo vremena - ako se dobro sjecam, i Norton je imao tu mogucnost). Tocno je spomenuo netko gore da treba znati lokaciju od kuda se mogu skinuti definicije.

Za McAfee (verzije 8.0, 8.5 i 8.7) je to na ftp://ftp.nai.com/pub/antivirus/datfiles/4.x/ - treba naci file "sdatxxxx.exe" (gdje je xxxx trenutni broj verzije, danas 5635), velicine nesto vise od 100 Mb (s tendencijom rasta, naravno).

16 godina
neaktivan
BlueOwl kaže...

McAfee ima tu mogucnost, a pretpostavljam i mnogo drugih (iako nisam potpuno siguran sada, posto je vec proslo dosta dugo vremena - ako se dobro sjecam, i Norton je imao tu mogucnost). Tocno je spomenuo netko gore da treba znati lokaciju od kuda se mogu skinuti definicije.

Za McAfee (verzije 8.0, 8.5 i 8.7) je to na ftp://ftp.nai.com/pub/antivirus/datfiles/4.x/ - treba naci file "sdatxxxx.exe" (gdje je xxxx trenutni broj verzije, danas 5635), velicine nesto vise od 100 Mb (s tendencijom rasta, naravno).

downloadao sam datoteku sdat5635.exe -- znaci to je setup
treba li jos sto downloadati? i dali je on automatski updatan ili treba i onu datoteku "dat 5635.tar"?
««««☻
16 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...
BlueOwl kaže...

downloadao sam datoteku sdat5635.exe -- znaci to je setup
treba li jos sto downloadati? i dali je on automatski updatan ili treba i onu datoteku "dat 5635.tar"?
Oprosti - nismo se razumjeli. sdatxxxx.exe su antivirus definicije - ne setup program. Da bi ti McAfee radio moras imati instalaciju programa - koju naravno ne mozes slobodno skinuti s interneta, osim ako nisi kupio program. Ova ftp adresa je samo lokacija gdje se antivirus definicije mogu rucno skinuti, snimiti na neki medij (flash disk, CD itd) i prenijeti na frendov disk, sto je i bilo tvoje originalno pitanje.
16 godina
neaktivan

znaci program AV koji mogu staviti na memory stick i instalirati na drugom racunalu....mora imati mogucnost nadogradnje bez interneta tj. iz mape koju bih ja odnio na drugo racunalo pomocu memory stika.

da zaboravio sam reci da bi program trebao biti besplatan,,,xD

««««☻
16 godina
neaktivan

AVG free na jednom kompu kod mene radi bez konekcije na internet, instaliran instalacijskim file-om skinutim s interneta. Update file-ovi su isto dostupni za download. Jedino nisam siguran da li se nakon nekog vremena AV ne zaključa ili nešto slično ukoliko nije registriran (kod mene se zasad u 4 mjeseca nije zaključao). Za registraciju ti inače treba minuta vremena i za to možeš i prenijeti kučište do mjesta s internetom.

16 godina

Pa što nije dobro rješenje  navedeno u postu  od rambox-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 21:02 (plavi08).
16 godina
neaktivan

MaxyBoy, imas pp.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 11:15 (BlueOwl).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice