Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 970.574
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Torent kaže...

Stvarno imas zivce ko konj ;)

Dok je otkucao post u kome prikriveno pokazuje da nema pojma o cemu prica vec samo izbacuje svoju logiku koja nema veze sa realnoscu mogao je saznati sve o tome.....

AL to je ispod casti jer on sve zna ;)

Pa moramo povremeno testirati granice njegovog neznanja :D

9 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Torent kaže...

Stvarno imas zivce ko konj ;)

Dok je otkucao post u kome prikriveno pokazuje da nema pojma o cemu prica vec samo izbacuje svoju logiku koja nema veze sa realnoscu mogao je saznati sve o tome.....

AL to je ispod casti jer on sve zna ;)

Pa moramo povremeno testirati granice njegovog neznanja :D

To je treca bezgranična stvar u onoj čuvenoj ajnštajnovoj izreci ;)

16 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

<bilo što>

"Red screen gate" ne postoji. To su budalaštine.

Procesori, ekrani... ništa se od toga ne proizvodi savršeno ni identično. Razlike postoje i to nisu defekti, nego je jednostavno tako. 

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
14 godina
Tonči kaže...
ATJLučko kaže...

<bilo što>

"Red screen gate" ne postoji. To su budalaštine.

Procesori, ekrani... ništa se od toga ne proizvodi savršeno ni identično. Razlike postoje i to nisu defekti, nego je jednostavno tako. 

Ma sve pet, ono sa red sceeen gate sam se samo dobro zajebavao! 

Istina da "osvjetljenje" displaya na nekoliko identičnih gadgeta neće biti u "mikron" jednako, ali svejedno, ovako ispada da uzimaš za "flagship" cijenu uzimaš mačka u vreći jer "dio mojeg flagship gadgeta" NIJE U STANDARDU 100%?! 

Ako nisu defekti, smatram da nisu niti razlike, nije u redu takva usporedba, barem po meni! 

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen

Ne kužim... pa nejednaki balans boja ekrana je posve normalna stvar. Zato postoje kalibracijski alati za monitore odavno, za profesionalnu liniju. Za kućne korisnike je to apsolutno nebitno, pogotovo za mobitele.

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Bio danas u Tele2, produžio ugovor, uzeo crni S8+...

3 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Ne kužim... pa nejednaki balans boja ekrana je posve normalna stvar. Zato postoje kalibracijski alati za monitore odavno, za profesionalnu liniju. Za kućne korisnike je to apsolutno nebitno, pogotovo za mobitele.

Ne kužim niti ja! 

Ako proizvođač kaže da su dva komada gadgeta iz "iste serije" jednaka, kako su onda nejednakosti normalna stvar?!  

Ispravi me ako sam pogriješio, ali ako BMW u M4 garantira 500KS, nekako mi nije logika da svaki drugi odstupa za ozbiljan manjak ili višak "plemenitih grla" pod haubom?! 

Isto tako, ako govorimo o kvaliteti bojanja karoserije, ali oko potrošnje goriva, tu bi se mogao složiti, jer nitko nije jednak vozač bilo kome drugome, netko cijeni svoj turač dok je nekom drugom on samo prijevozno sredstvo od točke A do točke B. 

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen

Ne kužim što se žališ, ali posve kužim kako i zašto nisu jednaki. Nisu niti će ikada biti. Točka. Jedino što možeš je kupiti profi monitor prekalibriran i tada ćeš biti siguran da je isti kao i drugi takav. No, da ćeš kupiti dva mobitela i da će biti isti - nećeš.

Ne vidim kako je to usporedivo s konjskim snagama motora...

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Jbt, koliko bi se problema instant riješilo da stvarni svijet funkcionira ovako kako ga ATJ zamišlja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 17:39 (Mirko935).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pa valjda postoji nešto što se zove tolerancija. Ako je proizvod unutra toleriranog odstupanja onda se smatra ispravnim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NorthBlue kaže...
Pa valjda postoji nešto što se zove tolerancija. Ako je proizvod unutra toleriranog odstupanja onda se smatra ispravnim.

Naravno da postoji. Ali eto, neki misle da je sve na svijetu samo tako savršeno.

9 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ne kužim niti ja! 

Ako proizvođač kaže da su dva komada gadgeta iz "iste serije" jednaka, kako su onda nejednakosti normalna stvar?!  

Ispravi me ako sam pogriješio, ali ako BMW u M4 garantira 500KS, nekako mi nije logika da svaki drugi odstupa za ozbiljan manjak ili višak "plemenitih grla" pod haubom?! 

Isto tako, ako govorimo o kvaliteti bojanja karoserije, ali oko potrošnje goriva, tu bi se mogao složiti, jer nitko nije jednak vozač bilo kome drugome, netko cijeni svoj turač dok je nekom drugom on samo prijevozno sredstvo od točke A do točke B. 

to sto je deklariran da ima 500ks, nije isto i koliko stvarno ima. svaki taj BMW da stavis na dinamometer, svaki ce imati drugacije KS, sto je potpuno normalno

isto kao sto je i normalno da LCD, IPS, VA, AMOLED i ostali ekrani imaju razlicite boje, kontrastre i ostrinu, zato se i radi kalibracija ako ti ne odgovara tvornicka

ne kuzim kako ne kuzis, educiraj se

isto ne kuzim sta se svi cude stvarima koje su opce poznate vec desetljecima

9 godina
neaktivan
NorthBlue kaže...

pa nije ekran ne ispravan pobogu, nema tolerancije na kalibraciju boja, nisu tu mrtvi pikseli :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 17:49 (X3M).
15 godina
neaktivan
X3M kaže...
NorthBlue kaže...

pa nije ekran ne ispravan pobogu, nema tolerancije na kalibraciju boja, nisu tu mrtvi pikseli :D

Tolerancija u smislu dopuštenog odstupanja od nominalne vrijednosti.

https://en.wikipedia.org/wiki/Engineering_tolerance

10 godina
neaktivan
Referirao sam se na usporedbu s autima.

A ekrani sigurno podliježu nekom procesu testiranja, jer ne možeš izbaciti ekran koji se ne da kalibrirati zbog neke tehničke pogreške.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
NorthBlue kaže...
Referirao sam se na usporedbu s autima.

A ekrani sigurno podliježu nekom procesu testiranja, jer ne možeš izbaciti ekran koji se ne da kalibrirati zbog neke tehničke pogreške.

ma jasno. ali ovaj problem o kojem pricamo nije problem 

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Da ne postoji problem ne bi ga Samsung priznao i pokusao patchem ispravit stvar ali samy fanboyevi i ovce uvik sljepo brane sve sto samy zezne, neki i dan danas tvrdu da je note 7 najbolji mob ikad osim kad ne eksplodira....

I da se razumimo nisu samo takvi fanboyevi u samija ima ih sony lg i najjace uz sami ovce su iovce...

Zato kazem dok god mi kupci poklanjamo nase novce na elektroniku koja je nekvalitetna samsungbi ostali ce prodavat poluproizvode npr ne kazem ja da je s8 los uredaj ali da je uredaj sa puno mana a visoke cijene te da kupci samija nagrade tako sto nece kupit taj mob malo bi se zamislili oa bi mozda neke stvari dobili i bolje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Da ne postoji problem ne bi ga Samsung priznao i pokusao patchem ispravit stvar ali samy fanboyevi i ovce uvik sljepo brane sve sto samy zezne, neki i dan danas tvrdu da je note 7 najbolji mob ikad osim kad ne eksplodira....

I da se razumimo nisu samo takvi fanboyevi u samija ima ih sony lg i najjace uz sami ovce su iovce...

Zato kazem dok god mi kupci poklanjamo nase novce na elektroniku koja je nekvalitetna samsungbi ostali ce prodavat poluproizvode npr ne kazem ja da je s8 los uredaj ali da je uredaj sa puno mana a visoke cijene te da kupci samija nagrade tako sto nece kupit taj mob malo bi se zamislili oa bi mozda neke stvari dobili i bolje...

pa nitko ne govori da ne postoji problem. problem je sto su ljudi glupi i ne znaju vise cemu da prigovaraju pa nalaze svakakve nebuloze :)

da, napravit ce patch, koji ce raditi bolju automatsku kalibraciju, sto ti govori, da sve ovo sto mi pisemo potvrduje da nije ekran sjeban, vec automatska kalibracija kod svakog pojedinog uredaja, koja btw je ista jos od S3, samo sto eto sad se netko sjedio da mu to smeta

ista fora mi je bila i sa onim savijanjem iphona, zamisli stavis telefon u zadnji dzep i sjednes sa svojom debelom guzicom i on se savije, OMG call the whaaaammmbuulllllllaaaaaaaannnnncceee!!!

9 godina
odjavljen

@Horatio_Hornblower

I ti debelo pretjerujes....

Kojih to mnogo mana ima? Ja dam ruku u vatru da ti nikad ne bi primijeti to crvenilo da nisi procitao....

Nema teretske sanse da proizvedu par miliona identicnih ekrana....

Nije to fanbojizam vec je to novinarski senzacionalizam i trazenje dlake u jajetu koju onda cijepaju na cetvero jer o cemu bi inace pisali....

Isto kao sto ekipa neprestano mjeri SOT, mijenja romove po cijeli dan da dobije 10 minuta veci soti gasi sve zivo da mu mob izdrzi dva dana na bateriji kao da nema struju u kuci...

Ja koristim samusunge od S2 i sada nexus 6p svi sa amoledom i nemam blagog pojma o cemu pricate.... Amoled ko amoled prekrasno izgleda ali nije za DTP...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 18:40 (Torent).
9 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
NorthBlue kaže...

Naravno da postoji. Ali eto, neki misle da je sve na svijetu samo tako savršeno.

Zasto bi smatrao drugacije kad apple kaze da je sve savrseno identicno....

Osim ako drzis pogresno ;)

15 godina
neaktivan
Torent kaže...
Mirko935 kaže...
NorthBlue kaže...

A zašto...  Pa ono, trebao bi u njegovim godinama čovjek već shvaćati da savršenstvo ne postoji osim u bajkama.

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja mogu potvrditi kako moj primjerak nema spominjano crvenilo (S8+).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I koliko te koštao s8+ u tele2? Čuo sam da je veći popust ako preko njihove sluižbe za korisnike zoveš nego u dućanu, jel to istina? ja razmišljam s8 uzet na produljenje sljedeći tjedan.

9 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Torent kaže...
Mirko935 kaže...
NorthBlue kaže...

A zašto...  Pa ono, trebao bi u njegovim godinama čovjek već shvaćati da savršenstvo ne postoji osim u bajkama.

Naravno a bajke se danas zovu korisnicko iskustvo ;)

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

@bambi

Na prodajnom mjestu sam dobio jednaku ponudu kao i preko službe za korisnike. 949kn + 200kn mjesečno na dvije godine, odnosno 5749kn ukupno. Tarifa je Raspali plus neograničen net za 149kn.

To su popusti koje sam ja osobno dobio počevši od koliko dugo sam njihov korisnik plus što dosad nikad nisam kasnio sa plaćanjem niti jednog računa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 19:24 (Dardevil).

0 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Danas bio u Sancta Domenica kupiti novi TV i usput bacio oko na S8. Stvarno sam ostao iznenađen kad sam ga usporedio A5icom 2017 sto trenutno koristim. Iste su visine, a S8 je cak uži. Prije A5 sam imao S7 i vidjevsi da su spominjali 5.8 incha ekran, planirao sam se vratiti na sedmicu. Uzivo sam se totalno razuvjerio i cim prođu ovi pocetni bugovi, keširam za jednoga.

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ovaj vikend Sancta Domenica ima akciju 15% na cijeli asortiman u West Gateu. Pa ako tko razmišlja o S8, možda ga za parsto kn manje možete uzeti.

Posjetite novouređeni SD store u Westgateu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mirko935 kaže...

Ovaj vikend Sancta Domenica ima akciju 15% na cijeli asortiman u West Gateu. Pa ako tko razmišlja o S8, možda ga za parsto kn manje možete uzeti.

Posjetite novouređeni SD store u Westgateu

Bolje se strpiti i kupiti zapakirani od nekoga tko je uzeo mob na pretplatu...ljudima cesto gori i cijene budu i vise nego povoljne. S7 sam nabavio u 8. Mj za 3000kn, nov zapakiran. Prodao ga prije mj dana za 3300. U međuvremenu sam kupio originalnu maskicu placenu 200kn. Dakle, u plusu sam 100kn. Tako bude i sa S8...

Senza cuore saremmo solo macchine
15 godina
neaktivan
Neki dan mi je pao mob S7E po x-ti put, ali je ovaj put bilo kobno i puklo je staklo. Sad ga mislim popraviti i dati curi, a sebi uzeti S8. Kakva su trenutna iskustva? Probao sam malo raditi po njemu i na prvu mogu mogu reći da me pridobio.

BTW znate neki shop koji popravlja stakla? Sam displej je neoštečen.

0 0 hvala 0
12 godina

display i digitizer su ti zaljepljeni, znaci ne po rubovima nego bas sve pogleday youtube, pitanje je dal se ko zajeabva sa time, jer pri odljepljivanju displaya jako lako crkne. tako da mozda ce biti najoblje da sve zamjenis, a to nije tesko. tako sam ja mjenjao na htc, moras cijeli ekran sa fenom grijati i lagano sa karticom izmedju odljepljivati. i pri malo jacem stisku ekran crko nazalost. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice