Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.126
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
maks0806 kaže...

Ja prodajem svoj za 2500 i nikako da se netko javi.pala im je cjena, kao i konkurentima. Mob radi preloše za 801 chipset, zbog nova launchera leti homescreen, ali čim uđem u bilošto drugo, framerate dropovi, lag i trzanje... 

btw baterija mi je crkla sa 5h screen ona tak da sry ali ne vjerujem ti. Imao sam power saver, osrednji brightness i nisam previše bio na 4g. Nabij tih 7h i screenshotaj please

Hmmm... moj otišao u roku od 24h za 2700...

#yolo
13 godina

Ako je netko za zamjenu za LG G Flex neka se javi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ja prodajem svoj za 2500 i nikako da se netko javi.pala im je cjena, kao i konkurentima. Mob radi preloše za 801 chipset, zbog nova launchera leti homescreen, ali čim uđem u bilošto drugo, framerate dropovi, lag i trzanje... 

btw baterija mi je crkla sa 5h screen ona tak da sry ali ne vjerujem ti. Imao sam power saver, osrednji brightness i nisam previše bio na 4g. Nabij tih 7h i screenshotaj please

Izvoli. Ja imam 4G ugasen i nemam power saver.

Ako treba cu jos staviti.

U pocetku mi je baterija bila slabija, 4ipo ili 5h sot jer je sam si instalirao onaj Finger security sto mi je cijelo vrijeme  bio upaljen u pozadini.

1.0 1.0
1.1 1.1
2.0 2.0
2.1 2.1
3.0 3.0
3.1 3.1
4.0 4.0
4.1 4.1
4.2 4.2
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 0:23 (Dodge_167).
11 godina
neaktivan

Mobitel mi trosi bateriju i kada stoji.

Radio sam hard reset tri puta do sada, sve aplikacije su stock i nista drugo nije instalirano.

Android OS mi uzima najvise baterije. Sve ugaseno i wifi i podatkovna i nema aplikacija u pozadini koje rade.

Mob je star 3mj i to mi je pocelo prije 4 dana.

Zna li netko rjesenje?

Dakle max 18 sati a screen time on je 22minute i mob mi je prazan.

Ima li tko slican problem?

I kada stisnom home tipku treba mu 3 sekunde da upali ekran.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 3:03 (Akira).
11 godina

Meni je baterija super izvucem 4.5-5h ekrana  uz bas tesku uporabu. Dakle whatsapp, sms, facebook+massenger+page manager, instagram, puno chromea, wifi i 3g uvik upaljeni i jedno 1h  razgovora. Dakle i vise nego dobro

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Ima netko custom rom instaliran i koji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ima netko custom rom instaliran i koji?

Koristim Neatrom v.2.5.3 , obrisao sam stvari koje mi ne trebaju sa titanium backupom i prezadovoljan sam radom mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 16:49 (user3468).
14 godina
neaktivan

Voza se CM12,sve radi ko zmaj!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 19:47 (spajder68).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Voza se CM12,sve radi ko zmaj!!!

Nema bugova? Sta ti je knox i dalje 0x0?

14 godina
neaktivan

Knox viječno ostaje na 0X1,ima sitnih bug-iča,koji če se ispraviti u hodu,ništa strašno,da se nebi moglo svakodnevno koristiti.NFC,close all recent,javlja grešku,nebriše zapisnike poziva,ma sve nebitne sitnice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

deleted

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 20:36 (dreammaker).
13 godina

Ma meni neće uopće custom recovery instalirati... zapnem u odinu svaki put

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 21:42 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Meni je fin taj stoc android ali nikad se ne bih mogao odreci stock kamere, eventualno neki dual boot kad izadje official lolipop od samsunga.

@spajder radi li ti hdr na cam?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 21:46 (thebatman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Meni je fin taj stoc android ali nikad se ne bih mogao odreci stock kamere, eventualno neki dual boot kad izadje official lolipop od samsunga.

@spajder radi li ti hdr na cam?

Ma jasno ko dan,stock kamera je pravi software dragulj,ovo je onako da posluži svrsi. Radi hdr.Malo sam testira gps,mobilnu,wifi,šljaka sve,svrimenom če to bit ispolirano do bola,sobzirom da je ovo prva inačica od albinomana887.

13 godina

btw ne radi home tipka za otklucavanje zaslona na cm12 :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

btw ne radi home tipka za otklucavanje zaslona na cm12 :(

Neradi.

11 godina

Danas sam se malo igrao s postavkama i svacim u korist baterije i screen timea. Prvo sam stavio potpuno crni wallpaper na home i lockscreen, ekran stavio na auto brightness i 0, prorijedio sve sync opcije, iskljucio nfc i sve animacije a gps palio samo po potrebi. Sve u svemu i više nego zadovoljan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Telefon je kupljen prije mjesec dana kod jednog operatera, nakon samo 15 dana poceo je problem sa kamerom, dakle kamera ne radi, kada pokrenem aplikaciju kamera pojavi se prozor u kojem pise GRESKA KAMERE sve dok se telefon ne resetuje kamera ne radi, nakon resetovanja radi neko vrijeme i problem se opet ponavlja, citao sam po forumima da odredjen broj uredjaja ima fabricku gresku, zanima me da li vi znate u cemu moze biti problem, telefon se cesto pregrijava toliko da ga je neprijatno drzati u ruci. Isao sam na salter kod operatera i rekli su mi da im donesem telefon jer oni moraju provjerit, da li postoji mogucnost da dobijem novi uredjaj ili pak ce raditi neki servis sto se meni uopse ne svidja. Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
clublife kaže...

Telefon je kupljen prije mjesec dana kod jednog operatera, nakon samo 15 dana poceo je problem sa kamerom, dakle kamera ne radi, kada pokrenem aplikaciju kamera pojavi se prozor u kojem pise GRESKA KAMERE sve dok se telefon ne resetuje kamera ne radi, nakon resetovanja radi neko vrijeme i problem se opet ponavlja, citao sam po forumima da odredjen broj uredjaja ima fabricku gresku, zanima me da li vi znate u cemu moze biti problem, telefon se cesto pregrijava toliko da ga je neprijatno drzati u ruci. Isao sam na salter kod operatera i rekli su mi da im donesem telefon jer oni moraju provjerit, da li postoji mogucnost da dobijem novi uredjaj ili pak ce raditi neki servis sto se meni uopse ne svidja. Hvala

ako se ne varam samo treba novi fw kamere, bilo je takvih problema, odmah se rjesi.

10 godina
neaktivan

sta znaci to druze, nisam neki znalac, mozes li pojasniti nisam neki znalac

11 godina
odjavljen

kako snimiti zaslona na mobu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

kako snimiti zaslona na mobu?

13 godina

Ima li neki default stock rom za s5 ako bi htio unrootati? Onaj na sammobileu za hrvatsku mi ne prolazi kroz odin

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 13:14 (spajder68).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja svog sutra nosim na servis, šteka mi povezivanje na 3g mrežu, tj povezan je ali samo šalje podatke, ne prima nekih 15 sekundi onda proradi pa se opet ugasi, a ako ga ručno ugasim upalim sve radi, ali isto neko vrijeme, uglavnom iritantno

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
nex987 kaže...

ja svog sutra nosim na servis, šteka mi povezivanje na 3g mrežu, tj povezan je ali samo šalje podatke, ne prima nekih 15 sekundi onda proradi pa se opet ugasi, a ako ga ručno ugasim upalim sve radi, ali isto neko vrijeme, uglavnom iritantno

jesi na vipu?

14 godina
neaktivan

da

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
nex987 kaže...

da

Nije ti do moba. Frendu isti problem. Stavio ja svojj TELE2 karticu u njegov i radi bez greske, a on svoju vip u moj i opet zeza. Dakle nesto je do njih.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice