Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.308
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
Tonči kaže...

Javi kako radi. :) Ja koji god sam probao trza...

Na ovo ću se samo nasmijati jer ako tebi trza nisi imao S5 u ruci. Što god radio na njemu ne da radi, nego leti. Impresioniran sam svime. Zvučnik koji su toliko pljuvali mi je super naspram mojeg starog na Xperiji Arc. Mobu dajem ocjenu 10/10.

Sutra idem u T-Centar zamijeniti svoj SIM za mini. Napravit će mi to bez naknade. Što se tiče USB 3.0, kaže mi čovjek u Samsungu da je ovo prvi model koji to podržava i to se dobije u paketu s američkom verzijom, a ja sam naravno uzeo europsku i naručio USB 3.0, pa će mi lokalna trgovina nabaviti isti.

15 godina
protjeran

Neki očito nisu isprobali windows phone...

Svaki android koji sam isprobao trza.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
7 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Svaki OS trza, u vecoj ili manjoj mjeri

Android sam po sebi zna trznuti, ovisi kako koji, neki vise, neki manje, neki minimalno

15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
EZY-E kaže...

Android sam po sebi zna trznuti, ovisi kako koji, neki vise, neki manje, neki minimalno

Istina, samo što se wp vrti jednako bez odzira na broj appova (iako i on ponekad zašteka ali rijetko), dok kad na androidu istaliraš više stvari ide slowdown. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 21:12 (EZY-E).
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Istina, samo što se wp vrti jednako bez odzira na broj appova (iako i on ponekad zašteka ali rijetko), dok kad na androidu istaliraš više stvari ide slowdown. 

Neznam bas, ja sam koristio XZ na 4.3 firmware-u, par mjeseci i radila je isto kao otpocetka, ovisno kako koji proizvodac optimizira sustav..

Probaj novu XZ2 ili HTC M8.. ili N5, pa se javi sa dojmovima

17 godina

Da nisam vidio koliko WP trza i pri najjednostavnijem skrolanju, ne bih ništa rekao... al ovako...

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
14 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...
Tonči kaže...

Javi kako radi. :) Ja koji god sam probao trza...

Na ovo ću se samo nasmijati jer ako tebi trza nisi imao S5 u ruci. Što god radio na njemu ne da radi, nego leti. Impresioniran sam svime. Zvučnik koji su toliko pljuvali mi je super naspram mojeg starog na Xperiji Arc. Mobu dajem ocjenu 10/10.

Sutra idem u T-Centar zamijeniti svoj SIM za mini. Napravit će mi to bez naknade. Što se tiče USB 3.0, kaže mi čovjek u Samsungu da je ovo prvi model koji to podržava i to se dobije u paketu s američkom verzijom, a ja sam naravno uzeo europsku i naručio USB 3.0, pa će mi lokalna trgovina nabaviti isti.

imao sam note3 još zimus i s njim dolazi usb 3.0.

15 godina
protjeran
zstef kaže...

Da nisam vidio koliko WP trza i pri najjednostavnijem skrolanju, ne bih ništa rekao... al ovako...

Gdje to?

14 godina
neaktivan

Imam problem,  mobitel nekontrolirano daje zvuk obavijesti,  medutim nijedna obavijest ne dolazi,  ekran se ne pali samo zvuk,  svakih par min..ocito sam nesto pobrkao u postavkama..ima li rjesenja za to ili neki nacin za resetirati sve postavke na defaultne (dakle ne mobitel,  nego samo postavke) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ako netko zna neku alternativu za applock? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonček kaže...

Imam problem,  mobitel nekontrolirano daje zvuk obavijesti,  medutim nijedna obavijest ne dolazi,  ekran se ne pali samo zvuk,  svakih par min..ocito sam nesto pobrkao u postavkama..ima li rjesenja za to ili neki nacin za resetirati sve postavke na defaultne (dakle ne mobitel,  nego samo postavke) 

Evo nasao sam isti problem,  ali nema odgovora

14 godina
neaktivan

Malo za promijenu!

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

Probo sam danas u Vipu S5 i skrolanje u meniu opce nejde glatko...

Takodjer mi se ne svidja onaj "metalni" obrub.

http://isvijet.com.hr

5 3 hvala 0
15 godina
Edge kaže...

onda ga nemoj kupit

Autoclimb kills more people than AIDS
17 godina
odjavljen
Svrzic kaže...
Edge kaže...

onda ga nemoj kupit

Hvala na savjetu.

Mogli su bar stavit metalne lajsne na rubove, takve lajsne ima susjed na fordu iz 67.

11 godina
neaktivan

moze netko reci koje sve boje imaju, ja koliko vidimplavi,zlatni,bijeli i crni, jesu to sve ili ima i sivi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Edge kaže...
Svrzic kaže...
Edge kaže...

onda ga nemoj kupit

Hvala na savjetu.

Mogli su bar stavit metalne lajsne na rubove, takve lajsne ima susjed na fordu iz 67.

A mozda, samo kazem mozda ima ljudi koji apsolutno ne zele nikakav metal na mobitelu?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
17 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Edge kaže...
Svrzic kaže...
Edge kaže...

onda ga nemoj kupit

Hvala na savjetu.

A mozda, samo kazem mozda ima ljudi koji apsolutno ne zele nikakav metal na mobitelu?

Svatko nek bira sto zeli i voli.

Ali mobitel koji kosta 5 soma kn da lagga u skrolanju po meniu meni nije normalno. Naravno da se radi o kvalitetnom uredjaju, ali taj Samsung ne razumijem bas, toliko ljudi zaposljava i onda jedan lik sa xda ih ubije s kernelom.

I nabacaju svoj softver gore a ni jedan ne vrijedi 20 lipa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 14:33 (Edge).
16 godina
spajder68 kaže...

Malo za promijenu!

Super mi je nesposobnost i manjak želje da stave font koji ima univeralno riješene sve znakove, ovo Č izgleda odlično {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...
spajder68 kaže...

Malo za promijenu!

Super mi je nesposobnost i manjak želje da stave font koji ima univeralno riješene sve znakove, ovo Č izgleda odlično {#}

Lako za Č; treba prvo riješiti "promijene"...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Edge kaže...

bog dragi zna kakav si telefon imao u rukama i sto si ti skrolao. Ja imam uredjaj iz tele2 i nemam nikakvih problema s skrolanjem...

sto se tiče ruba meni je zahvalniji postojeći nego metalni,  a i 99% ljudi na uredjaj stavi neki case tako da je neznam kakav nevidi se, jedino kad ga kupis osjetis taj obrub kratko vrijeme.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
mrxa1 kaže...
spajder68 kaže...

Malo za promijenu!

Lako za Č; treba prvo riješiti "promijene"...

Evo korijenite promijene,po radi manjka kreatvnosti{#}

14 godina
neaktivan

Daj wallpaper :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tommek10 kaže...
Edge kaže...

bog dragi zna kakav si telefon imao u rukama i sto si ti skrolao. Ja imam uredjaj iz tele2 i nemam nikakvih problema s skrolanjem...

sto se tiče ruba meni je zahvalniji postojeći nego metalni,  a i 99% ljudi na uredjaj stavi neki case tako da je neznam kakav nevidi se, jedino kad ga kupis osjetis taj obrub kratko vrijeme.

Boze dragi odi u Vip pa probaj, skrolao sam touchwiz meni lijevo-desno i izgleda vidi se da trokira i bila su izlozena dva uredjaja i jedan i drugi je imo isti simptom.

Pa da imam takav rub na mobitelu i ja bi stavio case da ga sakrim.

13 godina
neaktivan

Baš me nasmijala ova reklama {#}

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Hahaha dobra dobra :)

13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
EchoOne kaže...

Hahaha dobra dobra :)

Tolko dobra da je bug svrstao među vijesti - hardver {#}

12 godina
neaktivan

Ima li nacina za otkljucati mobitel na sve mreze bez da se gubi garancija? Osim kod operatera. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kpavl kaže...

Ima li nacina za otkljucati mobitel na sve mreze bez da se gubi garancija? Osim kod operatera. 

http://sim-unlock.net/sim-lock/261/

Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
zstef kaže...

A sta si vidio da trza, koji program i na kojem fonu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice