- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po mom nekom laičkom mišljenju svejedno je kako ga namontiraš. Fora je jedino u tome jel' želiš upuh ili ispuh. No, bude netko kompetentniji valjda odgovorio.. :)
ne kopčam pitanje
koja je fora staviti vent 90° na otvor kućišta? to nigdje ne puše, ništajedna strana upuh, druga ispuh
i ne kužim ovo s kablom, pojasni malo
Pretpostavljam da mislis da li se smije rotirati oko svoje osi jer se tako mijenja pozicija kabla (dolje lijevo, gore desno itd..).
Ako na to mislis onda - da, smijes ga vrtiti koliko god hoces.
Bitno je da pazis da li je ispuh ili usis, a za to u pravilu imas strelice na ventilatorima koje pokazuju smijer puhanja.
e imam i ja jedan problem =D meni jedan ventilator kod napajanja ne radi,i radi toga mi se komp uzasno zagrijava,evo slike
U cemu je problem zapravo pa zamijeni taj ventilator novim i problem rijesen jer straznji ispusni ventilator na kompu mora bit obavezno!
e imam i ja jedan problem =D meni jedan ventilator kod napajanja ne radi,i radi toga mi se komp uzasno zagrijava,evo slike
Komp ti se grije zbog prašine. Očisti to (kist, četkica, usisavač, kako god hoćeš).
A vent koji ne radi - zamjeni. Barem su oni jeftini.
Komp ti se grije zbog prašine. Očisti to (kist, četkica, usisavač, kako god hoćeš).
A vent koji ne radi - zamjeni. Barem su oni jeftini.
Samo nemoj ić po matičnoj (ili grafičkoj, ma po bilo kojoj tiskanoj pločici) sa kistom ili četkicom, jer mislim da se može pojaviti elektrostatički elektricitet, pa onda sve ode u nepoželjno mjesto. Ako nije tako, molio bih da me ispravite
e kod mene ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno prasine =D koda ju skupljam =D
e kod mene ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno prasine =D koda ju skupljam =D
kompresor u uticnicu i deri kao i ja,imao sam prasine vise nego tavanu,, :)
e,da,sada sam iskopcal i ukopcal ventilator,radi kada lagano ukopcam,samo na dodir,koda da samo dobije kontakt = (