Neonke - pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Neonke - pitanje

Želio bih kupiti ove neonke  al neznam na šta se spajaju.Jel na molex il na neki drugi?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Neonke - pitanje

Jedan molex...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
protjeran
lzgr kaže...

Želio bih kupiti ove neonke  al neznam na šta se spajaju.Jel na molex il na neki drugi?

Ja imam iste takve samo plave vidi temu moding neonke ima slike ide ti onaj kabel kao u ata pržilice i hdd-e i imaš 2 dugmeta 1 dugme pali 2 neonke i drugo dugme isto tako super je! Iznenadit češ se samo po noči sam prinuđen gasit ih jer doslovce blješti!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
lzgr kaže...

Ja imam iste takve samo plave vidi temu moding neonke ima slike ide ti onaj kabel kao u ata pržilice i hdd-e i imaš 2 dugmeta 1 dugme pali 2 neonke i drugo dugme isto tako super je! Iznenadit češ se samo po noči sam prinuđen gasit ih jer doslovce blješti!

Hvala ali sad sam se predomislio i uzet ću one 2u1 jer će vjerojatno bit previše svjetla.Nego kako ih se pričvrščuje?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
protjeran
lzgr kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
lzgr kaže...

Hvala ali sad sam se predomislio i uzet ću one 2u1 jer će vjerojatno bit previše svjetla.Nego kako ih se pričvrščuje?

Dobiješ uz njih za svaki kraj 2 čička 1 se naljepi na kutiju drugi na neonku isto tako drugi kraj i kada nešto radiš s komom moš ih isvadit isto tako i za kutijicu tzv. kontrolnu kutiju preko koje sve ide!

P.S Evo ti vidi kako izgledaju 4 u 1 plave! LINK

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 14:28 (Mato_Ivanovac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice