LG P920 Optimus 3D

poruka: 4
|
čitano: 4.898
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG P920 Optimus 3D".
14 godina
offline
LG P920 Optimus 3D

Počeo polako ovaj 3d bez naočala i na mobitele dolazit.

izgleda mi solidno mob al HTC EVO 3D ostavlja bolji dojam (bar meni)

 

http://www.gsmarena.com/htc_evo_3d-3901.php

 

i da, hvala bogu što apple nije došo prvi na ovu ideju, opet bi bila revolucija u mobilnom svijetu.... kod same pomisli na to se naježim xD

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
LG P920 Optimus 3D

Mobitel je bolestan. 3D bez naocala i radi odlicno! Mislim bolji od IPhona 5 koji ce tek izaci! Cista 5-ica za LG!!! Svaka cast! Jos da se pohvalim da sam ga dobio od punice za rodendan!!!

 
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Re: LG P920 Optimus 3D

ja imam  LG P920 Optimus 3D i sto se tice drugih mob tel,,sa njegovim konfiguracijama swi su donji imao sam swe ali owaj  je wrh!!

cak je bolji od iphona4s!!

 

grgaze
13 godina
offline
LG P920 Optimus 3D
Imam nekoliko pitanja za vlasnike ovakvog moba, pa ko mogu mi pomoći, ustvari ne meni već mojoj prijateljici koja je ponosan vlasnik ovog moba!
Naime, kako je to njoj drugi android mob, prvi je bio Sony Xperia 8, ona kao žensko vrlo je podložna "prvom" dojmu i stock launcher ili kakav OS su za nju zakon, a i ostale, osnovne jednostavne stvari koje dolaze u kompletu.
Činjenica je kako sam joj s marketa skinuo nekoliko aplikacija koje su provjereno neophodne, ali apk Getjara nikako skinuti, odnosno QR kod nikako uspijeti učitati, a zbog nekih stvari bi trebalo, makar mogu reći da mi je LG generalno malo na Vi sa svojim custom postavkama. Vaše mišljenje; ima li kakve veze sa nemogućnošću pravilnog očitavanja QR koda 3D kamera ili nešto drugo, obzirom kada se pomoću QR Scanera očita kod, aplikacija bi jednostavno trebalo biti instalirana, no, u notification bar stoji obavijest kako nije uspio download zbog neke greške?!

Volio bih ako ima koji kolega/ica forumaš, da posta kakav svoj hardtest ili korisničke doživljaje i iskustva!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice