Ne radi li skripta malo previše prometa prema serveru, previše upita?
Najbolje da se okupimo svi iz CET zone sutra oko 14:00 i pokrenemo skriptu na Bircu.
Ok?
Ne radi li skripta malo previše prometa prema serveru, previše upita?
Najbolje da se okupimo svi iz CET zone sutra oko 14:00 i pokrenemo skriptu na Bircu.
Ok?
denial of service the easy way,
meni nece otvorit download link.
Moj ili kolege Originalexe-a?
njegov. baca mi error kad stisnem na link.
Kakav error dobijes?
Probaj desni klik na dokument pa ga spremi kao .js file, te ga zatim instaliraj kako je to opisano u prvom postu.
Ako ta "skripta" računa (broji) i prvi post teme onda nešto u njenom kodu ne valja.
Naime, meni do sada u nijednoj temi koju sam napravio a u kojoj sam probao nije brojala podatke iz prvog posta.
Ako i je, nije točno. Jednostavno fali puno "Hvala" i sličnog.
Meni je jutros Chrome onemogucio tu skriptu, do jucer radila OK?
Sad sam je ponovo stavio i zasad radi.
Ako te nastavi zafrkavati instaliraj Tampermonkey pa s njim dodaj skriptu.
Neznam ja, svakakvih nas ima ovdje
Jel ovo bug?
Jel ti se to jos uvijek dogadja?
Da, događa se kada više puta stisnem gumb "Analiziraj". Ako možeš napravi da se samo jednom može pokrenuti analiza, a ne više od jednom.
Da, događa se kada više puta stisnem gumb "Analiziraj". Ako možeš napravi da se samo jednom može pokrenuti analiza, a ne više od jednom.
Popravljeno, ocisti cache i to se vise ne bi trebalo moci dogoditi.
Popravljeno, ocisti cache i to se vise ne bi trebalo moci dogoditi.
Hvala. Budem vidio čim dođem do kompa.
Koji je najbolji način pokretanja skripti na Chromeu? Tampermonkey?
Koji je najbolji način pokretanja skripti na Chromeu? Tampermonkey?
Vjerojatno to, osobno koristim ga otkad su onemogućili skripte u Chromeu i nemam nikakvih problema niti sa performansama ni sa mogućnostima.
Skuzio sam danas da vise ne radi ova skripta jer je doslo do promjena na editoru tako da sam na brzinu slozio novu stari smajliji skriptu. Enjoy.
BOL Return Of The Old Smileys (0.4.1).
Skuzio sam danas da vise ne radi ova skripta jer je doslo do promjena na editoru tako da sam na brzinu slozio novu stari smajliji skriptu. Enjoy.
BOL Return Of The Old Smileys (0.4.0).
Meni se malo gube pri dnu...
A gle, sad kad pisem poruku nema ih???
BOL Return Of The Old Smileys (0.4.0).
Meni se malo gube pri dnu...
A gle, sad kad pisem poruku nema ih???
Probaj sad ponovno skinuti/instalirati, promaknuo mi je tip poruke "replyto".
Koji je to browser, firefox?
Ja sam za sada samo isprobao na Chrome-u. Ako bude nekih bugova popisite pa cu sutra probat ispraviti ako se da.
EDIT: Zapravo, to je onaj silverlight plugin za slike sto prelazi preko smajlija zar ne?
Nemam silverlight, tj. nemam windows, to bi mogao biti mali problem.
Chrome i Silverlight - da
EDIT:
Stavio 0.4.1 i isto je
Pa to je da, al sad ima smajlija kod citiranja i visestrukog citiranja.
Silverlight je problem, ne vjerujem da element moze prelaziti preko njega, tj nisam siguran, ono sto bi mogao napraviti je da prosirim smajlije za jednu kolonu tako da bi se popis skratio za jedan red, ali to cu najranije sutra navecer, vjerovatnije negdje tijekom vikenda.
U meduvremenu mozes disejblati silverlight plugin u browseru ako ti smeta, upload slika i dalje radi bez toga.
BOL Return Of The Old Smileys (0.4.1).
drnde, ti si majstor.
stvar je vrlo korisna hvala puno
Može li neko napraviti dodatak u kojem će npr prntscr linkove na slike pokazati kao u bug galeriji?
Odnosno da netko samo zalijepi link i da izgleda kao da su uploadane slike na bug (a ne moraju biti)
BOLSidebar više ne radi na Firefoxu Vidim i autor Drnde je neaktivan već dugo..... Zna tko popraviti to?
BOLSidebar više ne radi na Firefoxu Vidim i autor Drnde je neaktivan već dugo..... Zna tko popraviti to?
Od zadnjeg updatea foruma, jučer ako se na varam, ne radi ni na Chromeu.
Ima li pomaka sa popravkom BOLSidebar-a?
Ne mogu bez njega, čovjek se na dobro lako navikne!