drnde jel biš mogao ubaciti da odabereš neke teme i staviš ih u bold? Jer često se pojavi neka tema koju pratim,a ne vidim je jer je skupljena sa ostalim pa mi promakne.
Korisničke skripte za Bug Online Forum
- poruka: 358
- |
- čitano: 147.860
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
evo skripta jednostavno prestala da radi nakon update-a na Operu 10.63, neznam zašto, smiley-i još rade
edit: evo reinstalirao sam skriptu i radi sada
drnde jel biš mogao ubaciti da odabereš neke teme i staviš ih u bold? Jer često se pojavi neka tema koju pratim,a ne vidim je jer je skupljena sa ostalim pa mi promakne.
Mogu, bas razmisljam da bi dobro dosao neki right-click menu, pa da se i jednostavnije uklanjaju teme, pa nije problem jos ubaciti i mogucnost
boldanja. Medutim morat ces se malo strpiti jer sam dosta zauzet ovih dana, pa to budem kad se nadem nesto vise slobodnog vremena.
Mogu, bas razmisljam da bi dobro dosao neki right-click menu, pa da se i jednostavnije uklanjaju teme, pa nije problem jos ubaciti i mogucnost
boldanja. Medutim morat ces se malo strpiti jer sam dosta zauzet ovih dana, pa to budem kad se nadem nesto vise slobodnog vremena.
Ti si kralj!
Nema problema,samo ti uzmi vremena.
Nije neki problem, ali čisto da prijavim.
U beta verziji, piše "Vrjeme osvježavanja:"...(piše se vrijeme jel..)
imam i ja pitanje, hoće li ovo ikada izaći iz bete?
Već ispravljeno tj. biti će kada/ako ikad dovrsim novu verziju. Međutim ako te bode u oči, samo otvori skriptu
i upiši u search "Vrjeme" pa promijeni u "Vrijeme".
imam i ja pitanje, hoće li ovo ikada izaći iz bete?
Sljedeća verzija neće biti beta te će zamijeniti 0.4.5 kao i 0.5.0, međutim beta je manje više samo zato što nisam imao vremena
previše testirati nove funkcionalnosti, a čini se da radi (iskreno očekivao sam da će biti problema), osim nekih suptilnih propusta
koje ne utječu na rad programa (a za koje samo ja znam ) tako da sam ostavio ispravljanje za kasnije.
Evo jedan prijedlog za skriptu ako uhvatiš vremena..
Da se u ovom prozoru za smajliće prikazuju samo oni stari (samo oni stari stari, prastari..:P)..
Dakle samo oni ovog tipa:
Ovako mi je sve nepregledno, a ostali mi ne trebaju..ovi su najbolji..
Hvala puno unaprijed!
Da se u ovom prozoru za smajliće prikazuju samo oni stari (samo oni stari stari, prastari..:P)..
Hvala puno unaprijed!
ja nebih da se obrišu svi, nego da se podjelu 3 kategorije i da se može odabrati koje kategorije da se prikazuju
Hvala puno unaprijed!
zato ja koristim ovaj svoj način. jer ovi novi mi se ne sviđaju, a i ima ih previše...
Hoćeš li dodavati još funkcionalnosti?
Hoćeš li dodavati još funkcionalnosti?
I mene zanima, razvoj je izgleda stao.
Možda bi bilo dobro kada bi autor za Operu napravio i add-on
A nije da je baš stao, samo nekako završim da maltene pišem sidebar iznova pri većim izmjenama pa potraje.
S time da sam sad prešao na MVC pattern pa se nadam da se to više neće ponavljati.
Sada zapravo fali samo još integracija s color-pickerom kojeg sam nedavno pronašao
Plugin za Operu ne vjerujem da ću raditi jer sa "user-skriptama" znaju raditi svi browseri osim IE-a, pa je ovako
daleko jednostavnije. Ali nitko ti ne brani da napraviš plugin jer je kod (open source) slobodno dostupan na adresi
http://svn3.xp-dev.com/svn/bugforum/trunk samo mozda pricekas da ga malo bolje dokumentiram.
A nije da je baš stao, samo nekako završim da maltene pišem sidebar iznova pri većim izmjenama pa potraje.
S time da sam sad prešao na MVC pattern pa se nadam da se to više neće ponavljati.
Sada zapravo fali samo još integracija s color-pickerom kojeg sam nedavno pronašao
Plugin za Operu ne vjerujem da ću raditi jer sa "user-skriptama" znaju raditi svi browseri osim IE-a, pa je ovako
daleko jednostavnije. Ali nitko ti ne brani da napraviš plugin jer je kod slobodno dostupan na adresi
http://svn3.xp-dev.com/svn/bugforum/trunk samo mozda pricekas da ga malo bolje dokumentiram.
Ma, ok, samo ti nastavi sa razvojem skripte, i izvjesti nas ponekad
U svakom slucaju, hvala i keep up the good work!
Jedino bi bilo dobro da prikazuje recimo prvih 20 tema (ili da korisnik moze sam izabrati koliko tema da prikazuje).
U svakom slucaju, hvala i keep up the good work!
Jedino bi bilo dobro da prikazuje recimo prvih 20 tema (ili da korisnik moze sam izabrati koliko tema da prikazuje).
Hm, koliko sam skužio sa servera dobivam najviše prvih 11 tema po kategoriji (teme koje pratim i teme u kojima sudjelujem),
tako da nikad nebi smio imati vise od 22 tema na popisu i to kad je ukljucen kombinirani prikaz, inace 11. Ali mogao bi usput onda staviti
opcija ogranicavanja broja tema, jer nije neki veliki problem.
Jel još netko naišao danas na ovo?
Izgleda da više nema ovih ikona na bugu
Meni radi kako treba, probaj sa ccleanerom počistiti
Jel još netko naišao danas na ovo?
Izgleda da više nema ovih ikona na bugu
Meni radi kako treba, probaj sa ccleanerom počistiti
Evo i meni je proradilo,samo od sebe,cijelo jutro ne radi
Evo jedan mali freebie za one malo "ozbiljnije"...
Skriptica koja uklanja teme iz kategorije "PC Igre" iz pregleda tema. Korisitim je vece duze vrijeme i mogu reci
da bi tesko mogao bez nje jer je podforum pc igre najaktivniji na forumu a meni ujedno i najnezanimljiviji pa
manje moram "zamarati" mozak ignoriranje tema iz istoga.
Skripta je nemastovito nazvana BugForum PcIgre Remover i dostupna preko linka:
Evo jedan mali freebie za one malo "ozbiljnije"...
Skriptica koja uklanja teme iz kategorije "PC Igre" iz pregleda tema. Korisitim je vece duze vrijeme i mogu reci
da bi tesko mogao bez nje jer je podforum pc igre najaktivniji na forumu a meni ujedno i najnezanimljiviji pa
manje moram "zamarati" mozak ignoriranje istih.
Skripta je nemastovito nazvana BugForum PcIgre Remover i dostupna na mediafire-u preko linka:
Bilo bi zgodno napraviti i za neke druge podforume, recimo sklapanje konfiguracija, jer mi već ide kada svaki dan barem 10 ljudi kupuje novi PC, a sve kao neka kriza.
...
Skripta je nemastovito nazvana BugForum PcIgre Remover i dostupna na mediafire-u preko linka:
Bilo bi zgodno napraviti i za neke druge podforume, recimo sklapanje konfiguracija, jer mi već ide kada svaki dan barem 10 ljudi kupuje novi PC, a sve kao neka kriza.
Pa nije problem, evo onda i jednako mastovito nazvanog: BugForum SlaganjePCKonfiguracija Remover-a
http://www.mediafire.com/?x1735tgcgq5ap6u
Inace mozete ukloniti koji god podforum zelite editiranjem linije 19:
var Rows = document.evaluate( "//tr[td/a[contains(@href, '/forum/board/slaganje-pc-konfiguracija/')]]",context , null, XPathResult.ORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE, null );
Umjesto "/forum/board/slaganje-pc-konfiguracija/" trebate staviti relativni link podforuma kojega zelite ukloniti te mozete i koristiti petlju pa uklanjati vise od jednom.
Bilo bi pametno slike ne hostati na bugovom serveru jer se lokacija zna mijenjati, pa svako malo imam image not found znakić na gumbićima.
Bilo bi pametno slike ne hostati na bugovom serveru jer se lokacija zna mijenjati, pa svako malo imam image not found znakić na gumbićima.
Da, meni je češće tako nego kako treba. Hoće li ova 0.5 verzija ikada izaći iz bete?
Hoće li ova 0.5 verzija ikada izaći iz bete?
ne brini, beta radi odlično meni od samog početka i nikad problema
Hoće li ova 0.5 verzija ikada izaći iz bete?
ne brini, beta radi odlično meni od samog početka i nikad problema
Ma znam, koristim je otkako je izašla. A evo sad i na linuxu. Jedino su te slike problem
Kod mene počišćeno sve. Opera 11.60, Linux Mint 12.
Dostupno je novo izdanje sidebar-a sa novim i poboljšanim imenom BOLSidebar (verzija 2.0.1).
Pošto sam kratak sa vremenom osim poboljšanog naziva nema nekih novih featurea, međutim kod je potpuno prerađen te sada više
nebi trebalo više biti problema sa ikonama te bi sve skupa trebalo raditi brže, bolje, fluidnije, ... , uglavnom mrak.
Download je moguć sa userscripts.org ovdje ili sa prvog posta teme.
novo izdanje je odlično :)
samo jedna primjedba...ako sudjelujem u temi koji pratim onda mi pokazuje 2x istu temu
prije je uvijek bila samo jednom...
ako kužiš što govorim :D
novo izdanje je odlično :)
samo jedna primjedba...ako sudjelujem u temi koji pratim onda mi pokazuje 2x istu temu
prije je uvijek bila samo jednom...
ako kužiš što govorim :D
Pa nemoguce, jao tako mi i treba kad nigdje ne sudjelujem... vec vidim da ce 2.0.2 ubrzo ...