Stari (i novi) smajliji na "nov način"

poruka: 43
|
čitano: 30.917
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ima sad već dosta načina kako najlakše staviti stare smajlije u post:

1. by me

2. by Izgr

3. by Zayc_17 (via add-on za firefox "Bug.hr izbornik")

4. by drnde (via skripta "Bug.hr - Return Of The Old Smileys") (hvala Izgr-u na informaciji)

a ja vam predstavljam i peti način:

(ovdje je objašnjeno za firefox)

1. potrebno je otići na stranicu bug-smajliji.110mb.com

2. tu stranicu spremiti u bookmarks toolbar

2.1. kliknite na zvjezdicu u adress baru da postane žuta

2.2. ponovo kliknite na tu zvjezdicu te izbrišite ono Bug Forum :: Smajliji iz polja Name, te pod Folder odaberite Bookmarks Toolbar

(ili možete jednostavno povući tab sa stranicom bug-smajliji.110mb.com na bookmarks toolbar i automatski će se spremiti. samo još maknite ime)

3. desni klik na spremljeni bookmark, odaberite properties, te stavite kvačicu na Load this bookmark in the sidebar

4. kad pišete post kliknete na ikonu smajlija u bookmarks toolbaru i samo povučete željeni smajli u editor. kasnije samo kliknete X na vrhu sidebara da se sidebar zatvori

i sigurno ste primjetili da su ovdje i novi i stari smajliji, pa možete birati koje hoćete Namigiva

to bi bilo to... uživajte! Cool

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 14:11 (jurluk).

17 0 hvala 18
17 godina
neaktivan
RE: Stari (i novi) smajliji na "nov način"

Postoji i 5. način.

Posjeti temu "Korisničke skripte za Bug Online Forum". Ako imaš Firefox skini addon Greasemonkey,ako imaš Operu ili Chrome sve je već spremno,te instaliraj skriptu Return of the old smileys (link ti je u temi koju sam linkao). Kada klikneš na odabiranje smajlija u samom editoru uz nove smajlije naći će se i stari smajliji. Namigiva

EDIT: Sada kada sam došao na komp vidim da si napisao drndeov način. Onaj m.bug.hr nešto nije prikazivao kako treba.

How about a nice cup of shut the fuck up?
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 13:01 (lzgr).
16 godina
protjeran

Dobar trik! Sada možemo izbjeći inkompaktibilnost Greasemonkeya s Firefoxom 4.0 beta 6! Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 13:24 (XP Master).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Sada kada sam došao na komp vidim da si napisao drndeov način. Onaj m.bug.hr nešto nije prikazivao kako treba.

pa u početku nije ni bilo, jer nisam znao za to. onda kad si ti napisao, ja sam editirao post i stavio i taj način. ev sad sam se i zahvalio Belji se

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
lzgr kaže...

Sada kada sam došao na komp vidim da si napisao drndeov način. Onaj m.bug.hr nešto nije prikazivao kako treba.

pa u početku nije ni bilo, jer nisam znao za to. onda kad si ti napisao, ja sam editirao post i stavio i taj način. ev sad sam se i zahvalio Belji se

Onda nije do mobile buga.

Nisam mogao više pisati jer sam bio na mobu pa mi se nije dalo pisati esej od posta na mobu. Namigiva

15 godina

Mislim da je ovo sada najbolji način za smajlije.

Skripta je super, ali se svaki put učitavaju smajliji, pa zna potrajati u nekim slučajevima..dok Zayc-ov addon ima 1 klik više..Belji se

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Mislim da je drnndina skripta najbolji i najjednostavniji način za unos, radi na svim browserima (osim na IE-u), a stare smajliće stavlja u isti prozorčić s novima. Osmijeh

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...

Mislim da je drnndina skripta najbolji i najjednostavniji način za unos, radi na svim browserima (osim na IE-u), a stare smajliće stavlja u isti prozorčić s novimaOsmijeh

nije baš da je najjednostavniji način, jer ovisi o greasemonkeyu. a za ovo moje ne treba ništa dodatno. a i ovdje su i novi i stari smajliji Belji seSmijeh

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
lukavg kaže...

Mislim da je drnndina skripta najbolji i najjednostavniji način za unos, radi na svim browserima (osim na IE-u), a stare smajliće stavlja u isti prozorčić s novimaOsmijeh

nije baš da je najjednostavniji način, jer ovisi o greasemonkeyu. a za ovo moje ne treba ništa dodatno. a i ovdje su i novi i stari smajliji Belji seSmijeh

Ako je opera ili chrome ne treba ti greasemonkey jer ga imaju "ugrađenog"

15 godina

Test: http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif Probao sam na operi samo iz sidebara izvući smiley no očito griješim!

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 16:46 (captain_soap_McTawish).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam sad isto probao na operi i isto neće Neodlucan

izgleda da ovaj način mogu koristiti samo korisnici firefoxa Mrsti se

ali dobro, poznato je da većina forumaša koristi baš firefox Belji se

Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Test: http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif Probao sam na operi samo iz sidebara izvući smiley no očito griješim!

jurluk kaže...

ja sam sad isto probao na operi i isto neće Neodlucan

izgleda da ovaj način mogu koristiti samo korisnici firefoxa Mrsti se

ali dobro, poznato je da većina forumaša koristi baš firefox Belji se

Opera ne podržava drag 'n drop, tako da vecina ovih alternativnih nacina tj. svi koji ukljucuju

d'nd ne rade.

DamageHigh kaže...

Mislim da je ovo sada najbolji način za smajlije.

Skripta je super, ali se svaki put učitavaju smajliji, pa zna potrajati u nekim slučajevima..dok Zayc-ov addon ima 1 klik više..Belji se

Pa što ne kazes covjece, ima lijeka i za to Namigiva. Nisam mislio da ce biti potrebno jer bi sam browser trebao cache-irati slike.

Uglavnom objavio sam verziju skripte 0.2.0 koja donosi pre-loadanje slika kada primjeti da je URL "http://www.bug.hr/forum/newpost/*",

tj. svaki put kada idete pisati novu ili editirati poruku, tako da bi smajliji vec trebali biti loadani kada se klikne na ikonicu i nece biti

cekanja.

Skripta je dostupna u mojoj temi.

Loadanje se obavlja kada se dovrsi loadanje stranice tako da nebi trebalo usporiti ucitavanje.

Cheers Cool

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 18:39 (drnde).
17 godina
moderator

Planirao sam da uvedemo nove smajlije ili barem proširimo ponudu postojećih - ali je čisto šteta kvariti vam gušt u osmišlljavanju načina kako "uradi sam" ubaciti smajlije koje sustav ne podržava! Cool

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 22:21 (Miro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Planirao sam da uvedemo nove smajlije ili barem proširimo ponudu postojećih - ali je čisto šteta kvariti vam gušt u osmišlljavanju načina kako "uradi sam" ubaciti smajlije koje sustav na podržava! Cool

Htio si reći ne?

Čekaj kako da stavimo one koje sustav ne podržava?

15 godina
protjeran
Promjenite izglet smajlija samo to :/
Udri brigu na veselje
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

I neka uvedu neke nove! 

17 godina
moderator
lzgr kaže...
Daniman123 kaže...

I neka uvedu neke nove! 

ma ja bih stavio i animirane, ali nitko me ne podržava u tome Mršti se

...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
lzgr kaže...
Daniman123 kaže...

I neka uvedu neke nove! 

ma ja bih stavio i animirane, ali nitko me ne podržava u tome Mršti se

Evo ja te podržavam!

Treba dodati onog što puši cigaretu (ili je zabranjeno pušenje na forumu?),onog što bljuva,crvenog ljutog i onog što spava (zzzz)

17 godina
protjeran

ma što ih molite.

njihov propust što ne znaju koliko su smajlići bitni.

glavno je da postoje oni glupi TD Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

test :)

Cool Plač Sramim se Izlanuo se Mršti se ...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Miro kaže...

Planirao sam da uvedemo nove smajlije ili barem proširimo ponudu postojećih - ali je čisto šteta kvariti vam gušt u osmišlljavanju načina kako "uradi sam" ubaciti smajlije koje sustav ne podržava! Cool

Slažem se! Smijeh Ja sam za animirane. 

15 godina
protjeran
Na sto bi forum izgledao da ima smajl pusenje i bljuvanje evo po meni lista potrebnih
:)-Sretan
:D-Smijeh
:(-tuzan
:X- Suti
:S- U bedu
-.-' umoren
I ljuti
Facepalm smylie, kakav je to informaticki forum bez facepalma :D
Udri brigu na veselje
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Miro kaže...

Planirao sam da uvedemo nove smajlije ili barem proširimo ponudu postojećih - ali je čisto šteta kvariti vam gušt u osmišlljavanju načina kako "uradi sam" ubaciti smajlije koje sustav na podržava! Cool

Htio si reći ne?

Čekaj kako da stavimo one koje sustav ne podržava?

miro se krivo izrazio. nije mislio one koje forum ne dopušta, nego one koji zapravo ni nisu predviđeni da se koriste, tj. te stare smajlije.

već sam ja svašta isprobavao, ali ne ide Sutim

jer je namješteno da jedini izvor slika (smajlija) bude sljedeći direktorij: http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img. kad se ubaci u editor nešto što ne potječe iz toga izvora, forum odbija postati post.

mi (koji koristimo stare smajlije) imamo sreće što su novi smajliji u png formatu, a stari su gif. jer i stari i novi se jednako zovu (smiley-cool, smiley-cry, smiley-embarassed itd), samo im je ekstenzija druga. jer da su i novi u gif formatu, domagoj ili tko već, bi ih morao obrisati iz mape /emotions/img. jer znate da ne mogu dvije datoteke istog imena i iste ekstenzije biti u istoj mapu, a ovako su i jedni i drugi u istoj mapi. iako vjerujem da ih je domagoj mogao obrisati, ali eto nije. tako da se sad mogu koristiti i stari i novi smajliji

a jesam ga sad svašta nabaljezgo Nevinasce

Atomska bubamara
15 godina

Test u firefoxu:CoolPlacSramim seIzlanuo seMrsti seNevinascePoljubacSmijehBelji seNeodlucanNamigivaViceCoolPlacSramim seIzlanuo seMrsti seNevinascePoljubacSmijehBogatasSutimOsmijehIznena�enBelji seNeodlucanNamigivaVice

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Test u firefoxu:CoolPlacSramim seIzlanuo seMrsti seNevinascePoljubacSmijehBelji seNeodlucanNamigivaViceCoolPlacSramim seIzlanuo seMrsti seNevinascePoljubacSmijehBogatasSutimOsmijehIznena�enBelji seNeodlucanNamigivaVice

smiley freak :P

Don't panic, im Bosnian!!
14 godina
protjeran

Hvala jurluk! Ovo "stari" (valjda su ti stari bili ranije pa su ih zamijenili Neodlučan) su puno ljepši od ovih sadašnjih.

Meni se čini najbolja drndeova metoda. Cool Plač Sramim se Izlanuo se 

Ezio Auditore Da Firenze

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije da se prijetim, ali čim netko stavi te gay smajliće u post ide iste sekunde na ignore listu, čim si netko da truda i vremena da ide pisati smajlić odmah znam da nema o čemu pametnom pisati

Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
moderator

Ajde pobornici proširenje "ponude" smajlija - dajte ovdje link na neku kolekciju neanimiranih smajlija za koje predlažete da se dodaju u ponudu našeg editora! Nikako da se sami odlučimo koje bismo još dodali...

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 19:58 (Miro).
Moj PC  
6 2 hvala 4
17 godina
neaktivan
Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice