Flash dizajner i programer , social networking..

poruka: 5
|
čitano: 1.753
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav prijatelji,

Potrazujem jednog flash programera / dizajnera koji bi svojim radom i znanjem učestovao u razvoju domaće 'socijalne' mreze.

Flash web aplikacija sluzila bi isključivo za prikazivanje dinamički generiranih kompleksnih 'tree' dijagrama iz XML datotaka.

Ostatak sajta se vec razvija.

Rad na ovom projektu bi počeo u veljači '10.

Napomena čitav projekat ima 0 € budget :), no zamisljen je da vlasnicima omogući financijsku dobit nakon izvjesnog vremena. Razvijatelj flash aplikacije za ovaj projekat automatski bi postao i suvlasnik u određenim %.

Zbog poslovnih obveza rijetko se uključujem u rasprave na forumima, pa tako i ovdje. Stoga bez brige, zainteresovanim cu se javiti pred početak radova.

Ne trebam seks, Vlada me jebe svaki dan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Flash dizajner i programer , social networking

Ako nadjes nekog Flashera "viska" onda mi se javi... jer trazim i ja: http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/trazi-se-napredni-flash-programer-dizajner/45812.aspx

lp!

17 godina

projekt ti je u startu propao!

tesko ces naci nekoga sa puno znanja/iskustva tko ce ti raditi za 0 €! a te price sa udjelima.. gluposti...

a i socijalna mreza... to ti je odmah propast takoder.... sada se sjti netko raditi kopiju facebook-a/myspace-a.....

imas nasih mreza nekoliko, ali ukupni broj clanova je smijesno malen...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Nije u pitanju ni myspace, ni facebook, u pitanju je nešto osobnije i ozbiljnije. U svijetu postoji samo 7 takvih servisa, 4 iskljucivo na engleskom, 2 imaju pored engleskog i neki drugi jezik, te 1 na njemackom ;) i svi imaju ogroman broj korisnika. No niti jedan nema na hrvatskom, mađarskom, slovenskom, italijanskom jeziku ;).. i da ne nabrajam dalje. Dakle ne izmišljam toplu vodu, već istu planiram dovesti u domove internet korisnika :)

Neces vjerovati uvijek ima ljudi koji su spremni uloziti svoj rad, vrijeme i znanje, pa tako i u ovo.

looking for job! keys: CakePhp, JQuery, CSS 2/3, web 2.0
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 18:43 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

u tom slucaju sretno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice