Po meni malo zastario i siromasan sadrzajem/slikama.
Ako je ovo novi web kojeg si radio onda si mogo puno bolje proci, ako ti je ovo web otprije 2- 3 godine onda moze stat.
Po meni malo zastario i siromasan sadrzajem/slikama.
Ako je ovo novi web kojeg si radio onda si mogo puno bolje proci, ako ti je ovo web otprije 2- 3 godine onda moze stat.
Inače imam stranicu http://www.chartercroatia.net
pa me znimaju vaša mišljena...
stranica nije loša. dizajn je osrednji, ali je pregledna i informativna, uvijek me je zanimalo kolike su cijene takvih "užitaka"..sve marine su tu (njihove lokacija i opisi - u nekima sam čak i bio). čini mi se da stranica ima sve informacije koje bi jednom nutičaru mogle biti od koristi, a to je po meni važno. šteta što nema hr jezik (bez obzira što mi hrvati nemamo love za takve stvari)
pa me znimaju vaša mišljena.
Da li vam se sviđa izgled stranice?!Da li je sajt pregledan, da li je dizajnerski i OKU PRIVLAČAN? Ili je možda odbojan?
Bilo kakvi komentari, sugestije....su dobro došli.
Molim sve za komentare, to mi jako puno znači!!!!
Stranica se bavi najmom brodova.
Pozz
Meni je stranica baš OK. Boje su mi ugodne, ne bodu u oči. Pregledno je...
Pozdrav...
eto i ja napravio nesto pa da cujem komentare, kritike i ostalo www.giryatrija.hr
Hvala svima...
Pozdrav...
eto i ja napravio nesto pa da cujem komentare, kritike i ostalo www.giryatrija.hr
Hvala svima...
Ok je web... nisam znao da taj sport uopce postoji :) Sta je to stvarno sport?
Je :), to je stvarno sport, u 8. mjesecu je svjetsko prvenstvo u Chicagu, problem je sto je slabo ili nikako prezentiran kod nas, pa ljudi ne znaju za to. A na zadnjem prvenstvu u Milanu prije cca 3-4 tjedna nasa ekipa je osvojila 11 medalja u nekoliko kategorija...
to je samo pitanje izdrzljivosti ili? Kako trenirate? Sta to nije malo dosadan sport?
Cista izdrzljivost, moras u 10 min podici odredjeni broj puta (ovisi koja kategorija), ispred tebe sjedi sudac i broji ti pokusaje, ako on procijeni da si zeznul pokoje dizanje, ubije te vise psihicki nego fizicki...
A gle, dosadno, nekima je i sah dosadan :)
Sve ovisi kaj zelis postici....
Kako nema hr jezik?! U desnom gornjem kutu.
Nekoliko slika će još biti dodano tako da ce stranica izgledati još malo življe.
pa me znimaju vaša mišljena...
stranica nije loša. dizajn je osrednji, ali je pregledna i informativna, uvijek me je zanimalo kolike su cijene takvih "užitaka"..sve marine su tu (njihove lokacija i opisi - u nekima sam čak i bio). čini mi se da stranica ima sve informacije koje bi jednom nutičaru mogle biti od koristi, a to je po meni važno. šteta što nema hr jezik (bez obzira što mi hrvati nemamo love za takve stvari)
Nekoliko slika će još biti dodano tako da ce stranica izgledati još malo življe
Ok je sajt...
jako dobro
Nekoliko slika će još biti dodano tako da ce stranica izgledati još malo življe
očigledno sinoć u 1 i 20 nisam skužio da ima hr. ne moraš mi odmah boldano pisati kao da sam sljepac jbt
meni se na operi hr oznaka prikazuje u donjem desnom kutu (negdje i na sredini stranice).
očigledno sinoć u 1 i 20 nisam skužio da ima hr. ne moraš mi odmah boldano pisati kao da sam sljepac jbt
meni se na operi hr oznaka prikazuje u donjem desnom kutu (negdje i na sredini stranice).
Ne treba se ljutit, boldano je slučajno a ne namjerno.
Morat cu provjeriti tu operu.
Morat cu provjeriti tu operu.
sv ok, nema ljutnje
evo na slikama kako to izgleda u operi. verzija opere je 10.53 dakle zadnja verzija. ovdje si možeš skinuti i instalirati operu pa da i sam vidiš ako hoćeš. s obzirom da je taj preglednik sve više i više zastupljen, možda bi si trebao to provjeriti, jer pretpostavljam da to što je skorz u dnu stranice (to gdje je search, contact, i izbor jezika) da ne bi trebalo biti tako, nego desno gore pri vrhu.
Puko CSS :) AKo te tjesi u chrome-u radi ok...
Evo prošli dizajn nije bio nešto, sad zadnjih par dana je manje škole pa sam uhvatio vremena za redizajn evo link pa kažite kako vam se cini, btw imam mali problem s googleovim oglasima što se ponekad ne pokažu...pa dali je to uobicajno ili ?
evo link http://pozicioniraj.com/
Pozdrav ekipa :)
Evo spremam jedan sat o dobro nam znanom, nekima manje nekima više dragom dr. Housu. Inace ovo je tek predbeta verzija malo sam se igrao sa designom i photoshopom. Inace imam jedno pitanje, satj se sporo učitava jasno mi je zbog backgrounda, zato me zanima koji format stavit
Link je tu :)
(sadržaj se nadopunjuje bitan mi je komm. na samu strukturu :))
Pozdrav ekipa :)
Evo spremam jedan sat o dobro nam znanom, nekima manje nekima više dragom dr. Housu. Inace ovo je tek predbeta verzija malo sam se igrao sa designom i photoshopom. Inace imam jedno pitanje, satj se sporo učitava jasno mi je zbog backgrounda, zato me zanima koji format stavit
Link je tu :)
(sadržaj se nadopunjuje bitan mi je komm. na samu strukturu :))
Malo mi je premalo sadrzaja. Jedan tekst po stranici... to je kao za vrijeme weba dok nije postao ovako bogat, gdje si imao heading i tekst u times new romanu pa si ga gledao ko word dokument.
Malo mi je... neznam kako bih rekao... nepregledan. Ima dosta zanimljivih stvari, jako puno sadrzaja sto je za pohvalu, ali mi se nekako nije uklopilo u dizajn. Mislim da na dizajnu imas jos sta za doraditi.
dizajn je preozbiljan za takvu vrtsu stranice...i ako želiš preporucio bi ti da makneš one ikone iznad sadržaja ono PDF, print i mail.
Toliko klikova,a ocjena 6,5.Jao,tužanli sam!
dizajn je preozbiljan za takvu vrtsu stranice...i ako želiš preporucio bi ti da makneš one ikone iznad sadržaja ono PDF, print i mail.
malo je unapdjeđen design, portala i foruma, a i izbrisane ikone(nisam ih ni primjetio hehe...)
malo je unapdjeđen design, portala i foruma, a i izbrisane ikone(nisam ih ni primjetio hehe...)
na to sam i mislio, to se kod joomle u kreiranju sadržaja lako makne. Btw. dizajn je sada puno bolji (nadam se da nije gotov template )
nije josh potpuno portal gotov samo je pusten u rad mislim radi al se uzastopno nadograđuju stvari...
nije josh potpuno portal gotov samo je pusten u rad mislim radi al se uzastopno nadograđuju stvari...
Jesi li ti napravio ovaj slider(dole je slika) ili si našao kompnentu ili modul za njega?
to ti je gavick novi ovaj modul newsshow_gk4....
evo jedno pitanje da ne moram otvarati novu temu, kako mogu promjeniti root folder administraicije reimo iz /administrator u /admin il tako nesto
2. može vaši prijedlozi a također i misljenja u vezi postojeceg portala
3. it svijet, tutorijali svega i svacega u vezi tehnickog svijeta