Isto je ko i prije?
Mislim što se pozadine teksta tiče :) Stavio sam crnu boju, jednostavno mi ne paše bijela, iako je ona najčitljivija... A header ću promijeniti, to svakako :P
Isto je ko i prije?
Mislim što se pozadine teksta tiče :) Stavio sam crnu boju, jednostavno mi ne paše bijela, iako je ona najčitljivija... A header ću promijeniti, to svakako :P
Aha,a ja sam mislio da mi je stranica ostala u cache-u.
molim vaša mišljenja i sugestije
Evo malo zezanja s wordpress blogom...
znam da nije sajt, al eto čisto da malo pokažem :P
znam već da su mi sitna slova na meniju, ali to ne mogu mijenjati jer ne daju da se mijenja CSS template na blogu, dok na situ može, koja banda... u biti ovo bi nazvao okrljaštenom verzijom WPa
znam već da su mi sitna slova na meniju, ali to ne mogu mijenjati jer ne daju da se mijenja CSS template na blogu, dok na situ može, koja banda... u biti ovo bi nazvao okrljaštenom verzijom WPa
Enjoi ? :)
Enjoi ? :)
wellcome? hi?
imaš jedno l viška, osim ako i to nije namjerno
gramaticke pogreske nemam vremena ispravljati valjda se kuzi nest
header sam izrezao iz nekog wallpapera i to znam cesto mijenjat
Joomla?
Nije loše...jako je pregledno samo onaj image rotator ne radi bas kako treba, vidim da se slike podvlače pod onaj box.CSS?
Dobro je sad, vjerojatno je problem bio kod mene.Isprika.
Ovo je sad več bolje.S obzirom da se radi o blogu.Sa čime si radio header?Koji efekt?Jako je dobro.
Ovo je sad več bolje.S obzirom da se radi o blogu.Sa čime si radio header?Koji efekt?Jako je dobro.
gimp>aplha to logo>neon + erase every other row
Dobro je sad, vjerojatno je problem bio kod mene.Isprika.
Sada je mnogo bolje nego zadnji put. Sve je pregledno i skladno. Lijepo si se potrudio.
Meni ove tamnije boje nikako ne pašu za duže gledanje, ali ako se tebi sviđa, zanemari.
Malo je nezgodna navigacija pod ovom stavkom "Pages" zbog čudnog isticanja linkova; opet su boje u pitanju (firefox i chrome).
Sviđaju mi se fotke, a ova "grindcore singer" je posebno cool. Eto par subjektivnih dojmova...
----
Eh, sad me zanima mišljenje "communityja" za ovaj portal sa vijestima i zanimljivostima (itd.) na kojem odnedavno radim sa par frendova.
S tehničke strane se nema baš puno za reći jer se radi o wordpress template-u s nekim "sitnim" prilagodbama, ali svejedno možete iznijeti svoje dojmove o izgledu, sadržaju ili bilo čemu što vam privuče pažnju.
Nemojte se ustezati i od negativnih komentara jer su oni često najkonstruktivniji.
Malo je nezgodna navigacija pod ovom stavkom "Pages" zbog čudnog isticanja linkova; opet su boje u pitanju (firefox i chrome).
Sviđaju mi se fotke, a ova "grindcore singer" je posebno cool. Eto par subjektivnih dojmova...
----
Eh, sad me zanima mišljenje "communityja" za ovaj portal sa vijestima i zanimljivostima (itd.) na kojem odnedavno radim sa par frendova.
S tehničke strane se nema baš puno za reći jer se radi o wordpress template-u s nekim "sitnim" prilagodbama, ali svejedno možete iznijeti svoje dojmove o izgledu, sadržaju ili bilo čemu što vam privuče pažnju.
Nemojte se ustezati i od negativnih komentara jer su oni često najkonstruktivniji.
1. hvala na komentarima...
- sviđaju mi se tamnije boje, žao mi je što ne mogu mijenjati blog kako hoću poput WP tempa za website...
- da, meni je malo glupo što linkove ne grupira pod jedan pa onda ide u padajući izbornik, al ajd...
- grindcore singer je zanimljiv, hehe... to je na jednom koncertu benda iz L.A. zvanom Bloody Phoenix, ako voliš takvu muziku, poslušaj na myspace-u, opako deru
2. tvoj portal
- po meni kao što si rekao klasika temp za WP, portalski onako s puno zanimljivosti, puno informacija brzo dostupnih te novosti... što se kaže "ima žene, ima sve" :P
- ugl, sve ok.
To je WP u pozadini?
Portal odiše kako da to nazovem..uf...profesionalnošću.JAko dobro.
slika je i dalje malo. Pokušajte ih staviti u tekst, a ne samo gore i na dnu.
ok, tražim trenutno komponentu da mi prikaže jednu sliku kada otvoriš stranicu recenzije, a kada otvoriš određenu recenizju da ti pokaže galeriju slika iznad text-a (ono listaš si sam slike...) neg jesu recenzije dobre?
ok, tražim trenutno komponentu da mi prikaže jednu sliku kada otvoriš stranicu recenzije, a kada otvoriš određenu recenizju da ti pokaže galeriju slika iznad text-a (ono listaš si sam slike...) neg jesu recenzije dobre?
Po mojem mišljenju, nažalost, recenzije su srednja žalost...
Jer... ovo što ti imaš je kratki uvod u radnju filma u par rečenica, tj. ono što možeš pročitati na poleđini DVD (ili Blu-ray) izdanja filma ili na teletekstu... Prava recenzija je ipak malo duža od jednog-dva paragrafa s tri-četiri rečenice...
http://www.filmcritic.com/reviews/2010/harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-1/