Friško instaliran Win.7 x86 prije par dana, samo par osnovnih programa instalirano, win.update na recomended uz uključen "give me recommended updates the same way I recive important...".
Na početku je update bio ok i nije trošio puno CPU-a ali onda nakon dva dana je počeo ići u 100% i ne silazi, konstantno je zakucan u 100%!!!
Ugasim ga u Task Manageru i CPU odmah padne skoro na 0% ali ubrzo se opet update uključi i skoči na 100%!!!
Googlao sam problem i primjenjivao svakakve savjete ali ništa nije pomoglo, sad je još i gore jer uopće više nije u mogučnosti nešto skinuti i instalirati od updejtova, samo u nedogled vrti "check for updates"
Izključivanje updejta i gašenje njegovog servisa mi nije rješenje a više ne znam šta da radim. Ne znam točno nakon kojeg updejta mi se to počelo događati ali mislim da je negdje iza updejta za SP-1 kojeg btw.ne mogu deinstalirati jer je instaliran sa winsima i nije došao kroz updejt ali bio sam primjetio da su ipak došli neki updejti za service pack (ne znam točno šta).
Eh da, došao mi je i onaj "Get Win.10" i čući u traju (možda je to bitna informacija,ne znam)
Uglavnom ako netko zna provjereni način da kompletno reanimiram i obnovim sve vezano uz update i namjestim da se to više ne dešava bio bih mu jako zahvalan ali šta uraditi kada se ne zna točan uzrok problema?
Evo vam slikice da vidite o čemu govorim, ako treba još nešto slikati samo javite!