Virus hara xfireom

poruka: 58
|
čitano: 11.150
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Virus hara xfireom

Zanimljivo danas mi nitko nije poslao Jacksona, dok jucer su svi slali cijeli dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Virus hara xfireom
razer1911 kaže...

Jednostavno format windowsa svima koji smo zarazeni ja cu sve od a do ž format ovo sad mi se snima na dvd i to je to druge nemam

e kad bi još i znao to napraviti mislim formatirat disk i nove windowse stavit nebi se ni mučio sa virusima sad...

16 godina
neaktivan
Virus hara xfireom

Borg necu ni palit xfire dok nesredim to danas,hehe.Sad meni nes nije jasno tu kod avire ima personal i professional koju da stavim  pomogucnosti molim link ak neko ima nek mi da,E da Borg mozes pogledat kod sebe koju imas aviru personal ili proffesional

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus hara xfireom

ja sam dobio od mog ptijatelja tu poruku al nisam klikno na taj link, dali ja sad imam taj virus ?????Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus hara xfireom

ne

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Virus hara xfireom

e srry na offtopicu al neki od vas je spomenul da na pol scana sa avirom mu zasteka =O i meni isto,al ja nisam otvoril taj link! barem se nadam...vise se ne sjecam...=O jadan ja,a komp mi je usporen u zadnje vrijeme,a kako mogu provjerit da nemam to??? =O

EDIT: saznal sam da kad skeniram sa avirom da mi zasteka komp na jednom fileu...brontoku....jao meni... Plač

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 20:00 (Looka).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus hara xfireom

sad sam saznal da se ovo sa michaelom jacksonom moze maknut sa bit defenderom,barem sam tako cul

0 0 hvala 0
16 godina
Looka kaže...

sad sam saznal da se ovo sa michaelom jacksonom moze maknut sa bit defenderom,barem sam tako cul

Skeniraj Malwarebytesom prvo quick, a zatim full scan!

Prije skeniranja napravi update svakako!

not here ... not scene
17 godina
Looka kaže...

e srry na offtopicu al neki od vas je spomenul da na pol scana sa avirom mu zasteka =O i meni isto,al ja nisam otvoril taj link! barem se nadam...vise se ne sjecam...=O jadan ja,a komp mi je usporen u zadnje vrijeme,a kako mogu provjerit da nemam to??? =O

EDIT: saznal sam da kad skeniram sa avirom da mi zasteka komp na jednom fileu...brontoku....jao meni... Plač

U vezi brontoka bi ti trebao pomoći ovaj removal od sophosa link, također ako naiđete na ime virusa/trojanca/crva ili sličnu gamad, a vaš antivirusni ga nije u stanju maknuti dovoljno je otići na google tražilicu i upisati ime gamadi i removal.

system kaže...

ljudi i ja sam nažalost nasjeo na to i pokupio virus mislim neki trojan i kad pokušam otvoriti neku particiju meni se pokrene neka .exe datoteka, nemogu uči u particije od tvrdih diskova...Plač

ak zna neko riješenje moj x-fire: jebigaa

Pokušaj s ovim malim programčićem popraviti particije link, ali prije toga pokušaj ukloniti gamad s nekim od navedenih programa u ovoj temi.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 20:38 (Branimir2412).
16 godina
neaktivan

branimir probat cu sa tim al ovo je sad stvarno hitno,instaliral sam bitdefender,i kad sam resetiral kompjutor onda mi je totalno usporen,nemogu apsolutno nista na njemu,nece se ni jedan prozor ni otvorit ni zatvorit,a tijekom instalacije je pisalo da bi mozda moglo usporit kompjutor,al mislil sam da se to nece dogodit,kako to sada mogu ispravit brzo prije nego mi mama dode s posla????? stvarno,pomozite mi prije 2

17 godina

Komp ti je možda usporen ako si trenutno imaš dva antivirusna instalirana.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
neaktivan

ma ja sam siguran da je to,ali kako da ga maknem kad nista nemogu??? probal sam pokrenut u safemodu ali nemogu onda brisat!!!

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

branimir probat cu sa tim al ovo je sad stvarno hitno,instaliral sam bitdefender,i kad sam resetiral kompjutor onda mi je totalno usporen,nemogu apsolutno nista na njemu,nece se ni jedan prozor ni otvorit ni zatvorit,a tijekom instalacije je pisalo da bi mozda moglo usporit kompjutor,al mislil sam da se to nece dogodit,kako to sada mogu ispravit brzo prije nego mi mama dode s posla????? stvarno,pomozite mi prije 2

Ostavi samo aviru i instaliraj malwarebyte's anti malware, besplatni program od 3 mb koji ce te rijesit svog smeca na kompu!! Prije skeniranja sa MBAM-om napravi update njega!

16 godina
neaktivan

lako ja to kasnije sredim,al kako cu ja maknut bitdefender??? jer mi radi njega steka,a necu micat nod 32 jer sam nedavno obnovil

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

lako ja to kasnije sredim,al kako cu ja maknut bitdefender??? jer mi radi njega steka,a necu micat nod 32 jer sam nedavno obnovil

Uninstalaj u safe modu. Ostavi samo jedan AV i instaliraj MBAM!

16 godina
neaktivan

daj malo citaj kaj pisem,napisal sam da mi nece u safemodu uninstallirat!!!

17 godina

Restartaj komp i pusti sustav da se sam podigne i tako ostavi od 5-10min dok se sve smiri, nemoj ništa dirati i nakon toga probaj maknuti. Jer treba malo vremena pošto koliko sam skužio imaš 3 antivirusna gore, aviru, nod i bitdefender. Odinstalirati ga možeš, ali tek nakon što ti se sustav podigne uključiš task menager i tamo bitdefender ubiješ u procesima i još jedan od preostala dva antivirusna.

16 godina
neaktivan

e pa hm,komp mi vec stoji na miru pola sata a stalno isto = (

17 godina

Ako je tako iskreno nepada mi ništa na pamet osim ponovnog stavljanja sustava ili odnošenja HDD-a kod nekog frenda pa ručno obrišeš instalacijske file-ove od bitdefendera.

16 godina
neaktivan

ajo toga sam se bojal = (,ovog drugoga,mama ce me ubit kad sazna Plač

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Zanimljivo danas mi nitko nije poslao Jacksona, dok jucer su svi slali cijeli dan.

Valjda je i virusu dosadio više...

17 godina
Virus hara xfireom

pokrenite ovo ali sa iskljucenim antivirusom i sacekajte da se sve odradi (ponekad na kraju restartuje racunar, zavrsio je kad izbaci log na kraju)

Combofix  mene je spasio nebrojeno puta cak i pored avire i mallwarebytsa... ovo je najbolji tool kad vam je racunar toliko zarazen da ne mozete ni skenirati sa postojecim antivirusom nit instalirati novi...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
car kaže...

ja sam dobio od mog ptijatelja tu poruku al nisam klikno na taj link, dali ja sad imam taj virus ?????Mršti se

jedan totalni offtopic:

" Dragi moj Lastane, danas na moru sam sjedila na kamenu na kojem je moj dečko masturbirao.. Sad se bojim da sam zatrudnila. Molim te pomozi! 'Uplašena' "

ontopic:

Kako spriječiti dolazak gamadi na komp:

1. ne klikčite na gluposti, sra*a i linkove sumnjive prirode, niti otvarajte sumnjive atachmente.

2. izbjegavati web stranice sumnjivog ili ilegalnog sadržaja.

3. Redovito ažurirati OS i aplikacije koje često koristite

4. instaliran i ažuriran antivirus i spyware

5. Dobro konfigurirati firewall, zbog zaštite od gamadi koja sama dolazi

Malo discipline može puno pomoći da ne poberete neko zarazno smeće. A svaki virus koji se naseli (osim ako nije destruktivan po podatke) da se istrijebiti.

Baš malko gledam po netu kako se to smeće uklanja, ali bez točnog imena virusa/crva il' čega već, ne mogu ništa.

Dragi naš Michael, pokoj mu u duši, samo je poslužio kao platforma da ubaci raznorazno smeće na vaša računala.

16 godina
protjeran
wital kaže...

I ja sm svaki dan na xfireu i nisam jos dobil tog michael jacksona.

pa kakoš ga dobit kad kažu da je umra

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

evo ti link na moj post. meni se to događalo nakon kaj mi je klinac potvrdil u xfire prozoru tu poruku

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/vshostexe/31063.aspx

16 godina
neaktivan
Virus hara xfireom

ej ljudi rijesil sam problem!!! samo sam na restore point prosal!!! =D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virus hara xfireom

Dečki zanima me sto to vreba mojim x-fireom.
Uđem u server i najednom mi izađe.
Piše da je neki problem ili virus.
A ja sam glupan pa sam skidno WH.
Mislim da je to moj problem (virus).
Molim vas reci te mi kako da to uklonim?
UNAPRIJED HVALA!!
:)

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Virus hara xfireom

Zasto si skidao WH? I zar nisi nikada cuo za antivirus?

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice