meni blokirao sve nemogu nis kad upalim xfire otvori mi oko 140 prozora
od prijatelja i salje to sranje svime sam skeniro i superantyspayware i malwarbytes i nis
meni blokirao sve nemogu nis kad upalim xfire otvori mi oko 140 prozora
od prijatelja i salje to sranje svime sam skeniro i superantyspayware i malwarbytes i nis
je to onaj michael jakson kao?
--------------------------
xfire:drem16 da michael jackson
Meni dajes xfire ili?
Posalji i ti njemu,nemoj bezveze spamat ak ti salje onda ga zbrisi a ak imas problem s tim onda stavi i ti hijjack log.
da nedirajte to jel je virus
ljudi imam problem oko krekanja san andreasa pa bih vas molio tko mi moze pomoci da mi kaze kako se kreka san andreas unaprjed hvala!!!
1.ovo je offtopic
2.crackovi i piratluk nije dozvoljen
@tema:svaki dan sam na xfireu i jos nisam vidio michael jacksona.
ljudi imam problem oko krekanja san andreasa pa bih vas molio tko mi moze pomoci da mi kaze kako se kreka san andreas unaprjed hvala!!!
1.ovo je offtopic
2.crackovi i piratluk nije dozvoljen
@tema:svaki dan sam na xfireu i jos nisam vidio michael jacksona.
I ja sam svaki dan i nikad mi to nije doslo..A znam boje se mog kompa
također sam svaki dan na xfireu sva sreća da nije to došlo do mene jer sam veoma radoznao pa bi i na to još klikno a onda bi bilo svega
i mene to zajebava ak ko ima savjet neka kaze xf:vox1993 i skino sam hijackthis al nezz kaj da radim....
znači michael jackson je izgleda još živ
Ma ljudi meni to salju i onda im ja napisem sta je ovo...onda mi on kaze pa to si ti meni poslo...Izgleda da se to salje bez naseg znanja...I da je virus poceo od novog updejta xfire-a
ljudi i ja sam nažalost nasjeo na to i pokupio virus mislim neki trojan i kad pokušam otvoriti neku particiju meni se pokrene neka .exe datoteka, nemogu uči u particije od tvrdih diskova...
ak zna neko riješenje moj x-fire: jebigaa
ljudi i ja sam nažalost nasjeo na to i pokupio virus mislim neki trojan i kad pokušam otvoriti neku particiju meni se pokrene neka .exe datoteka, nemogu uči u particije od tvrdih diskova...
ak zna neko riješenje moj x-fire: jebigaa
Skini malwarebytes i daj gledajte kaj piseM! napisao sam da oni koji imaju prob da naprave scan sa hijjack this i nek stave log i nek skeniraju s malwarebytesom.
BTW meni je neki frajer danas to poslao i pitao sam ga sta je i to sutio je,i onda me raspi*dio pa sam ga poslo u sve zivo...A kaj je najbolje stave link vidi michael jackon je umro i link me odvede do rapidsharea lol.
Ja sam ih dobio barem koliko sam na xfire-u od 11:00, 30 spamova.
Probo sam to očistiti sa barem 10 programa al niš.
ja sam ga uklonio malwarebytesom skenirajte sve particije sto imate virus se zove pasword.stlyer imam ga u winraru sad hahahah
ja sam nonstop na xfireu i nitko mi nije to poslal niti se niko nije tuzio da sam mu ja to poslal
Ja sam to skinul i pokrenul i ništa se nije dogodilo.
da kaze michael jacskon dead! haha!
i onda link, i meni je došlo od nekog lika, xfire mu se čudno ponašao, log on i log off u razdoblju između 5 sekundi
Koliko vidim,to se događa mlađim korisnicima računala. Morate znati da u ovo doba spama,malwarea i ostale gamadi ne možete otvarati atachmente poruka za koje niste 100%(200%) sigurni da su poslani od frenda,cure ili sl. Čudi me da vam u školi to nisu objasnili...
No ,kaj je tu je, na greškama se uči.
Nije mi poznato dali antimalware/virus programi mogu u ovom trenutku obrisati dotičnu malicioznu gamad... Najsigurniji bi bio reinstal sa formatom...
I ja sm svaki dan na xfireu i nisam jos dobil tog michael jacksona.
Taj virus se aktivira kada si u igri i otvori ti se onoliko prozora koliko imas prijatlja na xfireu i svima salje to michael jackson gay i normalno sve zablokira monitor crn itd jedino ne paliti xfire hehe ja sam ga uklonio s malwarebaytesom al osjecam da mi je kompjuter duplo sporiji to znaci da cu morat rusti danas winse dok si sve ovo snimim na dvde
Taj virus se aktivira kada si u igri i otvori ti se onoliko prozora koliko imas prijatlja na xfireu i svima salje to michael jackson gay i normalno sve zablokira monitor crn itd jedino ne paliti xfire hehe ja sam ga uklonio s malwarebaytesom al osjecam da mi je kompjuter duplo sporiji to znaci da cu morat rusti danas winse dok si sve ovo snimim na dvde
ehehe, pazi, nemoj nešt zaraženo pribaccit!
Sad cu staviti pametnije programe antivirusne na komp a ne AVG hehe pa ce mi javiti vald ak budem imo sta od virusa.Zat se nemojte cudit kad vam stigne na xfire to o michaelu jacksonu to znaci taj koji vam je poslao zarazen je
Sad cu staviti pametnije programe antivirusne na komp a ne AVG hehe pa ce mi javiti vald ak budem imo sta od virusa.Zat se nemojte cudit kad vam stigne na xfire to o michaelu jacksonu to znaci taj koji vam je poslao zarazen je
meni ni avira ni malwarebytes nije pomogo da se riješim tog virusa u pol scana mi zablokiraju... ev imam neki problem s particijama od tvrdog diska nemogu uči ni na jednog...
mene je malo strah toga pa dajte mi recite neki antivirus a da nije trial
Jednostavno format windowsa svima koji smo zarazeni ja cu sve od a do ž format ovo sad mi se snima na dvd i to je to druge nemam
mene je malo strah toga pa dajte mi recite neki antivirus a da nije trial
avira rulz