Utorrent Opera i Ja

poruka: 3
|
čitano: 1.369
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Utorrent Opera i Ja
pitanje

Od prije dva dana kada kliknem na dowload this torrent pojavljivala mi se neka greska (zaboravio,nemogu da je "reprodutujem) sada kada klikam pocne se desavati nesto i ostane bela strana ali u tabu pise not found.

Inace Opera je stelana da otvora µTorrent a ne operin torrent manager.

Ovo se desava samo na piratebayu,na mininovi sve je ok (isto u operi),sa IE-om nema problema sto se osim µTorrenta pojavi download dialog pa skinem taj file ...kliknem na njegai "pali" se µTorrent i zabava pocinje.

Brzine skidanja su ko u prici (ozbiljno) Smijeh

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
16 godina
Utorrent Opera i Ja

opera ima koristi bit torrent tako da ti ona odmah skine torrent i njegov sadržaj tako da ona zamjenjuje utorrent. Kad skidas torrent nemoj kliknut open vec na link za download klikni save to target. Onda ga spremis i otvoris uz pomoc utorrenta

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Utorrent Opera i Ja
autorov komentar

Do sad je sve radilo super,sada nece. Kada bih klknuo na link onda bi se aktivirao utorrent .

Tako sam stelao Operu,kao default program za torrente da otvora utorrent a ne ugradeni klient.

Sada se ne desava nista niti na klik niti kao save as,samo bi se pojavila bela strana i nista.

U IE 7 (Vista) klikanjem na link pojavljuje se download dialog sa *.torrent fileom pa klikanjem na taj file pokrece se utorrent.

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 16:22 (Lazarus Long).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice