Universal Serial Bus Usb Controler- No driver

poruka: 7
|
čitano: 2.955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Probao sam prikopcati web kameru par puta i nikako da proradi. Isao sam u device manager i tamo su mi pod jednom Kategorijom za taj  Universal Serial Bus Usb Controler bila prikazana 2 trokuta sa usklicnikom,probao sam update drivera,nije radilo,onda sam isao uninstalat to i sad update.at opet nece...Jer mi moze netko kako pomoc? Maticna je Asrock 970 Extreme 4

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

probaj instalirat ponovo sve drivere

http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme4/?cat=Download

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sada cu probati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prijatelju!

Bacio sam gore sa stranice drivere od USB 3.0 porta..nema nikakvih trokuta vise..valjda je to to...tamo mi prihvaca sada kameru..Hvala ti jos jednom :)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

odlično :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poslje instalacije Windows 7 i instaliranja drivera vidio sam da imam problem neki koji neznam kako rješiti probao sam desni klik i update driver automatic ali windows ne može naći odgovarajući driver , sad što bi to bilo meni usb 2 i 3.0 svi rade ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Universal Serial Bus Usb Controler- No driver

svaki device pod hardware IDs možeš izgooglati (proizvođač i model..). Ipak ovo je neobično ako ti sve radi (uobičajeno nedostaje 3.0), po tome je neki dodatak.. bilo što, npr mouse/tipkovnica/monitor/printer/mobitel.. s nekim usb-om/hostom, čak nije isključen virus (ali do sad su obično bili npr audio-lan).

-win update pokupi samo certificirane drivere, koje trenutno proizvođač održava-ažurira, ostalo moraš instalirati sam. (proizvođačima se ne da održavati nešto ... npr BT adapter). Sve što je novo možda nema support za win7, sve što je starije od recimo 3-5 i više g. možda više nema support.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice