Trojanac pomoc!

poruka: 39
|
čitano: 5.348
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Trojanac pomoc!
JEDNOSTAVNO SEKIRAS KOMP U SAFE MODU tamo se sva gamad obrise!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Trojanac pomoc!

Začudio sam se da nitko nea BitDefendera! Ja imam 9-ku i nikad problmea s njim i Spybot uz njega i PC uvjek čist! A ak je neki žešći virus koji se ukorijeni jednostavno ga izbrišem s Unlockerom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trojanac pomoc!

Sve sam preskeniral par puta i tamo di je multimedija i windowsi

Kod multimedije nije bilo problema ali avira nalazi nove svaki put dok restartam komp

I uvijek su neki koje nemogu izbrisat jer su lockani

0 0 hvala 0
17 godina
Trojanac pomoc!

Pa imao sam i ja taj problem, pobrisem sa f-secure (origigi) sve viruse, restartam comp , oni se opet stvore... Kao da se kopiraju, pa jedino je rješenje novi windowsi

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Heh, Bugy ovo ce biti zanimljivo :

"Zavisi odakle si skidal drivere,ak sa neke divlje stranice možda je sa driverima došlo još nekaj..."

To si ti napisal.

Driveri su s Bugovog dvd-a.

Ali sumnjam da su to driveri krivi mislim da je i to djubre neko trojansko.

Ipak Bugov dvd prolazi kroz bogzna kakva testiranja i nema sanse da sam s njim dobio virus

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2009 23:09 (powerslave).
16 godina
neaktivan

safe mod..safe mod...kako netko već reče ...dobar antivirus(nod32 ili koji drugi renomirani)..i par programa za čiščenje
...ako ti ništa ne pomogne...nažalost format....ukratko je to priča svih koji nadrapaju od gamadi(svaki treći).

Private
16 godina
neaktivan
Trojanac pomoc!

Probaj s Ad-Aware 2008 Pro  ili Spyware Doctor ili Trojan Remover zadnje rijesenje ti je ComboFix

Pelikan

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Neznam jeli ti itko rekao,,ali problem je u tome šta tog trojana nebi mogao sa nijednom antivirusnom obrisati (prvo avg nije sranje)

nemože ga obrisati zato šta se program koristi (acess is denied)vidiš da je driver neki,,zato  odeš u safe mod tamo ti se ništa ne pokreće (nikakvi programi)

od tamo avg scan(command prompt)..i pusti da radi to će ti trajat oko uru zatim nakon šta ga skenira samo očisti registry sa ccleanerom

16 godina
neaktivan
Trojanac pomoc!

Rijesil sam problem davno vec ali hvala ipak

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice